Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam suwaczek teraz już wiadomo na jakim etapie ciąży jestem tylko coś te opisy się nie zgadzają bo moje Maleństwo miało 1 cm w 6 tydz 6 dz
Dziewczyny zrobiłam zdjęcie brzuszka z rana więc bez wzdęć bo wieczorem jest większy ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:35
Furia, Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Oj jakiego ja mam dziś lenia Do tego zrobiło się paskudnie zimno. Najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku. A tu do roboty trzeba iść
Ewelinka piękny suwaczek, teraz już się nie będę zastanawiać na jakim etapie jesteś
Brzusio też ładniutki Chyba i ja będę w końcu musiała sobie fotę walnąć Tylko u mnie na razie to raczej tłuszcz niż ciążowe krągłości
Zaliczyłam nad ranem pierwszy erotyczny sen i senny orgazm
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Dzień dobry wszystkim
Oj jakiego ja mam dziś lenia Do tego zrobiło się paskudnie zimno. Najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku. A tu do roboty trzeba iść -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Furia juz tez w 10 tyd wkraczasz super, ja dopiero 8 zaczne, wlecze mi sie ten czas...
Mi nawet leci ten czas, ale to przez mojego malego smerfa. DZis jak wymiotowalam to wszedl do lazienki i zacza sie smiac Smieszna matka, pewnie Nie ma to jak zrozumieniekaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj do konca tez nie jest plaski mam tłuszczyk, ale załuje ze nie zrobilam sobie zdjecia jak mi jajniki spuchły...wtedy to ja wygladałam, zdjecie brzucha ewelinki to nic...w swieta sie mnie pytali czy w ciazy nie jestem, ale takiej juz zaawansowanej moje jajniki wtedy miały prawie po 10 cm jeden....teraz została mi tylko torbiel 6 cm, a brzuch jest normalny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej to ja sie dopisuje :)termin s usg i pomiarow mam na 10 grudnia(wedlug miesiaczki nie bralysmy z lekarka pod uwage bo gdybym musiala go wziasc to na bank nie bylabym teraz w ciazy;) Co do powiekszonego brzucha to powiem tak ze mi sie wydaje ze wieczorem mam duzy duzy w dzien tez ale rano jak wstaje jest praktycznie normalny tylko podbrzusze jest ciagle delikatenie zaokrGLONE W tym temacie to gdzies czytalam ze brzuszek bardziej uwidacznia sie juz we wczesnej ciazy u kobiet ktore przechodzily juz ciaze...w moim przypadku tak bylo Przy 1 ciazy dlugo nic nie bylo widac w 2 ciazy szybko juz w 3 miesiacu:)
kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość
maria.sm -
Wam się czas wlecze, a mnie jeszcze bardziej. Nie mogę się doczekać wtorku i pierwszej wizyty i pierwszego USG
Ewelinka, duży brzuszek masz. To pierwsza Twoja ciąża? Maria.sm ma rację, że w 2 brzuszek szybciej widoczny, mam naoczny przykład koleżanki
-
nick nieaktualny