X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam suwaczek ;) teraz już wiadomo na jakim etapie ciąży jestem ;D tylko coś te opisy się nie zgadzają bo moje Maleństwo miało 1 cm w 6 tydz 6 dz ;D

Dziewczyny zrobiłam zdjęcie brzuszka z rana więc bez wzdęć bo wieczorem jest większy ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:35

Furia, Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola powodzenia, czekamy na wiesci !

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5pmszd.png
    Znalazłam udało się ;D nie patrzcie na piżamkę ;p hehehe Brzuchol z dziś ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 09:34

Qrczak, kaarolaa, Marimiko, Wiola25 lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Oj jakiego ja mam dziś lenia :( Do tego zrobiło się paskudnie zimno. Najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku. A tu do roboty trzeba iść :/

Ewelinka piękny suwaczek, teraz już się nie będę zastanawiać na jakim etapie jesteś ;)
    Brzusio też ładniutki :D Chyba i ja będę w końcu musiała sobie fotę walnąć ;) Tylko u mnie na razie to raczej tłuszcz niż ciążowe krągłości :P

Zaliczyłam nad ranem pierwszy erotyczny sen i senny orgazm :P

kaarolaa lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duzy ten brzuchol, moj z rana jest kompletnie plaski :) dopiero pod wieczor ciut robi sie wiekszy...ja pierwsze zdjecie wstawie pewnie na poczatku 3 miesiaca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Dzień dobry wszystkim :)
    Oj jakiego ja mam dziś lenia :( Do tego zrobiło się paskudnie zimno. Najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku. A tu do roboty trzeba iść :/
    he he ja musze spedzac caly dzien w lozku...srednio to fajne, ale jak sobie pomysle o tym zimnie to nawet sie ciesze :)

• Furia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:
    5pmszd.png
    Znalazłam udało się ;D nie patrzcie na piżamkę ;p hehehe Brzuchol z dziś ;D

tez mam taki :D :D :D musze fote tez zrobic :)

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia juz tez w 10 tyd wkraczasz :) super, ja dopiero 8 zaczne, wlecze mi sie ten czas...

• Furia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Furia juz tez w 10 tyd wkraczasz :) super, ja dopiero 8 zaczne, wlecze mi sie ten czas...

Mi nawet leci ten czas, ale to przez mojego malego smerfa. DZis jak wymiotowalam to wszedl do lazienki i zacza sie smiac :P Smieszna matka, pewnie :D Nie ma to jak zrozumienie :P

kaarolaa, Wiola25 lubią tę wiadomość

tkzgeyx.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brzuch jest płaski. Co czwartek na zakończenie każdego tygodnia robimy zdjęcie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Mój brzuch jest płaski. Co czwartek na zakończenie każdego tygodnia robimy zdjęcie.

moj brzuch nigdy nie byl plaski - zazdroszcze :)

tkzgeyx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj do konca tez nie jest plaski :) mam tłuszczyk, ale załuje ze nie zrobilam sobie zdjecia jak mi jajniki spuchły...wtedy to ja wygladałam, zdjecie brzucha ewelinki to nic...w swieta sie mnie pytali czy w ciazy nie jestem, ale takiej juz zaawansowanej :) moje jajniki wtedy miały prawie po 10 cm jeden....teraz została mi tylko torbiel 6 cm, a brzuch jest normalny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też witam się dziś w 10 tc :)
    oczywiście z mdłościami.

ewelinka fajny brzuch :) najlepiej rób zdjęcia porównawcze w tych samych ciuchach i tej samej pozycji, bo inaczej nie będzie tak widać różnicy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia wrote:
    Mi nawet leci ten czas, ale to przez mojego malego smerfa. DZis jak wymiotowalam to wszedl do lazienki i zacza sie smiac :P Smieszna matka, pewnie :D Nie ma to jak zrozumienie :P
    dzieci :) ale tak jak mowisz, czas duzo szybciej Tobie wtedy mija :)

• maria.sm Ekspertka

Wysłany: 2 maja 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej to ja sie dopisuje :)termin s usg i pomiarow mam na 10 grudnia(wedlug miesiaczki nie bralysmy z lekarka pod uwage bo gdybym musiala go wziasc to na bank nie bylabym teraz w ciazy;) Co do powiekszonego brzucha to powiem tak ze mi sie wydaje ze wieczorem mam duzy duzy w dzien tez ale rano jak wstaje jest praktycznie normalny tylko podbrzusze jest ciagle delikatenie zaokrGLONE W tym temacie to gdzies czytalam ze brzuszek bardziej uwidacznia sie juz we wczesnej ciazy u kobiet ktore przechodzily juz ciaze...w moim przypadku tak bylo Przy 1 ciazy dlugo nic nie bylo widac w 2 ciazy szybko juz w 3 miesiacu:)

kaarolaa, Kiara lubią tę wiadomość

maria.sm
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam się czas wlecze, a mnie jeszcze bardziej. Nie mogę się doczekać wtorku i pierwszej wizyty i pierwszego USG :)

Ewelinka, duży brzuszek masz. To pierwsza Twoja ciąża? Maria.sm ma rację, że w 2 brzuszek szybciej widoczny, mam naoczny przykład koleżanki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam kolezanke, ktorej w 1 ciazy brzuch wyskoczył dopiero w 6 miesiacu, a druga ciaza szybko była widoczna :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurabura ciaza 2 ale pierwsza to puste jajeczko...

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim wypadku nie wiem jak to się ma do tej teorii. Rośnijcie zdrowo w każdym razie :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 2 maja 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może mam to po mamie :) jej tez szybko ciazowy rosl ;)

w57vpc0zcrqzma1r.png
‹‹ 130 131 132 133 134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ