Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarola - nawet nie wiesz jaką mam ochotę na klasycznego polskiego kotleta normalnie zawsze jadłam zdrowe, bez panierki a teraz przez ten brak mięsa już tak za nim tęsknie, że szok... ale co z tego, że tęsknie, jak ostatnio też miałam ochotę, a później w wc wylądowało i na kiełbasę, taką z grilla dobrze przypieczoną!!! mmmmm jak mi rzyganko przejdzie to sobie zjem
w ogóle wszamałabym taki polski, tłusty obiad - ziemniaki polane tłuszczykiem i posypane koperkiem, kotlet z piersi w panierce złoty, surówka mniaaaam albo pierogi z mięsem domowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:05
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja upewniałam się dzis, że z maluszkiem wszystko ok - serduszko pyka aaaa i wiecie co jeszcze?? słyszałam ruchy!!!!!!! rany jakie to bylo cudowne... to było na pewno maleństwo, bo inaczej je słychać niż jelita czy coś takiego i ruszało się tuż obok serduszka Normalnie aż się wzruszyłam!
Plamień dzis nie mam juhuu To musiało być z wysiłku... najwidoczniej nie da mnie na razie normalnie chodzenie i stanie przez dłuższy czas.
Do jutra daję mu spokój, a jak jutro żadnych plamień itd. nie będzie to już nie będę codziennie sprawdzać co u niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:06
olcia23 lubi tę wiadomość
-
Przypomniałom mi się, wyczytałam dzisiaj w mojej karcie ciąży (mam jeszcze taką ulotkę dodatkową), że nie powinno się pić podczas obiadu, dopiero 20-30 min po obiedzie, zmniejsza to ryzyko mdłości i wymiotów.
Kiara zazdroszczę normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze brokulki kalafiorki lubie niedlugo zrobie mloda kapustke duszona mmm tez uwielbiam... albo marchewka z groszkiem... jeny no wszystko warzywne teraz jest dla mnie super moglabym jesc same warzywa i ogórki kartuskie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Mi dzisiaj przyszła szwagierka kupiła w lumpeksie dżinsowa spódniczkę ciążową. Podobno jakąś firmowa za 16 zł. Ja ogólnie lubię pogrzebać w ciucholandach, bo można super rzeczy znaleźć i często nowe, ale wczoraj jak weszliśmy to nawet mi się nie chciało niczego szukać.
-
dziewczyny, skoro już o tym mowa... to powiedzcie jak to jest z tym mdleniem. Od wieku dziecięcego ja nigdy-przenigdy nie wymiotowałam i nie wiem za bardzo jak to jest i czy moje obserwacje są słuszne. Od jakichś 3-4 dni zaczęło mnie mulić. Początkowo było tak, że poczułam się głodna, za chwilę mega ssanie w żołądku i rwało mnie na wymioty, ale oczywiście nie było czego zwrócić. A z kolei dzisiaj jak coś zjem to chwilę później mam wrażenie że coś mi stoi w gardle, leżę, leżę... i raptem mnie rwie, ale znów nie ma czego zwrócić, mimo, że jedzonko było jakieś pół godz wcześniej. Mam wrażenie, że czasem wystarczy, że sobie przypomnę ten niemiły odruch zwrotny i znów mnie rwie - na samą myśl. Też tak macie???
-
Mnie dzisiaj boli brzuch, ale nie potrafię określić czy to jak na okres czy bóle boczne. Chyba No Spe sobie wezmę. Czuję się dzisiaj ogólnie źle. Ryczeć mi się chce, bo mam jakieś złe przeczucie.. tak się boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 15:46