Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka wrote:Lola brzusio super i faktycznie spory już mój jest sporo mniejszy mam nadzieje, że też szybko się zaokrągli też bym taki chciała
a to mój nieco zaokraglony:
http://wrzucaj.net/image/s16
Taki jak Lola to miałam pod koniec 7m-ca poprzednio
ewelinka_shn wrote:Ja teraz czekam na ciuchy ciążowe w lidlu głównie legginsy. W pon ide do innego gina i zeby się nie wydalo musze znow zrobic morfologie, glukoze i mocz... znow klucia w piątek mnie czekają. Na poniedzialkowa wizyte beda swieze badanka
Ja poko czycham na zabawki w poniedziałek, chcę młodej klocki kupić i ciastolinę - to nasz ostatni przebój, godzinami może siedzieć i lepić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:29
-
nick nieaktualnyzapraszam wszystkie Mamusie, które mają termin porodu w pięknym miesiącu grudniu
1. Mamax 2 grudnia
2. Kulka41 2 grudnia
3. KKK 2 grudnia
4. Oliwia85 4 grudnia (USG)
5. Ita 4 grudnia
6. aniar 4 grudnia
7. Paulina85 5 grudnia (USG)
8. Milcia 5 grudnia (USG)
9. lolaliciouse 5 grudnia
10. Kiara 6 grudnia
11. Furia 6 grudnia
12. Kasandra 7 grudnia (USG)
13. madzialena 7 grudnia (USG)
14. dynamiczna 7 grudnia
15. Ewelina22 8 grudnia
16. Anna_84 8 grudnia
17. maria.sm 10 grudnia
18. aga.just 11 grudnia
19. Kor_a 12 grudnia
20. karola88 13 grudnia
21. Militta110816 15 grudnia
22. williams1 15 grudnia (USG)
23. Kosmitka 15 grudnia (USG)
24. Nessa 16 grudnia
25. Gajka 16 grudnia
26. ewelinka_shn 16 grudnia
27. Marimiko 17 grudnia
28. anuszka1986 17 grudnia
29. olcia23 18 grudnia
30. kittykate 20 grudnia
31. Magdalenna 21 grudnia
32. kaarolaa 22 grudnia
33. paulinaw 22 grudnia
34. Wanes 23 grudnia
35. ulaa8 23 grudnia
36. julianna 23 grudnia
37. zokeia 23 grudnia
38. saprist88 24 grudnia
39. Bajka 24 grudnia
40. Doris-83 24 grudnia
41. Kittykate 24 grudnia
42. Qrczak 26 grudnia
43. Niespodzianek:) 27 grudnia
44. Nati89 28 grudnia (USG)
45. NaamaH6669 28 grudnia
46. lithe123 29 grudnia
47. kurka 29 grudnia
48. XYZ 29 grudnia
49. AsiaCh 31 grudnia -
heheheh a już się zmartwiłam, że maluch nie rośnie jak trzeba
na 24 grudnia jest nas 4 ciekawe czy będziemy miały Wigilię w szpitalu
Lola ale przynajmniej wizualnie czujesz że jesteś w ciąży a ja cały czas wypinam brzuch żeby mąż powiedział nono taki ciążowy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:30
kaarolaa, Doris-83, eforts lubią tę wiadomość
-
Ja to mam nadzieję, że uda mi się wyjść przed świętami. , ale wiadomo, ze rzadko kobiety rodzą idealnie w tym dniu co podane jest.
Na dzień dzisiejszy to codziennie siedzę na szpilce, czy jest ten mały ktosiek, czy się rozwija, czy serce bije itp. I czekanie do kolejnej wizyty. Może odpoczne psychicznie trochę jak przejdę przez 1 trymest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciążowe rzeczy w lidlu od 22 maja
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:Ja muszę w czwartek jechać i powtorzyć mocz, bo jestem głupia jak but.
Ostatnim razem wstałam rano zrobiłam siku i chodze po domu.. myśle, zastanawiam się, co ja miałam zrobić?, coś mi z głowy wyleciało i nagle przypomniało mi się.. hurra! mocz przecież miałaś dziewczyno zrobić, a tu kurde siku mi się nie chcę. Stwierdziłam trudno,wspomogę się wodą no i okazało się, że moje siuśki były tak rozcieńczone, że połowy badań nie można było wykonać.! ehh..
Ostatnio też do bad. ogólnego oddałam prawie przezroczysty, bo taki mam przez to że dużo piję, także w nocy i bez problemu zrobili -
Kiara wrote:hhmm dziwna sprawa... na co te badania robiłaś, tzn jakie dokładnie?Ja się pytam, bo od lat badam mocz, wcześniej badałam też jak musiałam wypijać 4-5l dziennie, mocz był prawie przezroczysty i zawsze wychodził. Kilka razy pytałam o to lekarza, śmiał się ze mnie, powiedział, że każde labo ma specjalnie coś tam (jakiś specyfik) do zagęszczania moczu. Tylko do posiewu moczu mocz powinien byc normalny.
Ostatnio też do bad. ogólnego oddałam prawie przezroczysty, bo taki mam przez to że dużo piję, także w nocy i bez problemu zrobili
Badanie miałam na badanie ogólne moczu, mikroskopa ocena moczu i cos tam jeszcze. Nie wiem, powiedziała mi tylko do poprawy jeszcze raz zrobić. -
nick nieaktualnylolaliciouse wrote:
kochana, zmniejszaj fotkę np. w paintcie (otwierasz obraz, klikasz "zmień rozmiar" -> w poziomie i pionie i zamiast 100 wpisujesz np. 60
wtedy Twoje zdjęcia będą mniejsze i dzieki temu nie będą się obracać (a przynajmniej nie powinny), no i będzie wyraźniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny