Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula84 wrote:kaarolaa doczekasz się kochana, ja też nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będzie widoczny, a tu proszę nie wiedzieć kiedy a już jest sporawy
ciężko jest go już ukryć, ale lubię go eksponować hihiih będę zakrywać w 9 m-cu hehehe. Chociaż u mnie w pracy jeszcze nikt nie zauważył, zresztą pracuję z samymi facetami może w 9 m-cu zauważą hehhe
i pewnie tak szybko nie zauwaza, chyba ze walna Ci komplementa, "cos chyba przytylas ostatnio"
-
No w rozmiarze 56sie topil a po 2 miesiacach 62 bylo przyciasne
Ehhh mnie cc czeka znowu i nie ze sie boje, tylko ja dobe po znieczuleniu podpajeczynowkowym zaczynm wymiotowac a to jest cos tak bolesnego ze nikomu nie zycze
Dawali mi nawet kroplowke od razu po cc jak powiedzialam ze tak reaguje ale i tak wymiotowalam.
Przyszly bluzeczki ciazowe z C&A z przecenySuper, a za taka cene to wrecz wspaniale
-
No to piję wygazowaną colę z nadzieją, że będzie mi lepiej.
Głodna jestem, mam ochotę na normalny obiad, ale boję się jeść... pozostanie sucharek na dziś
Co do ruchów, to ja od jakiegoś tygodnia czułam takie dziwne wibrowanie w brzuchu, coś jakby burczenie, ale to np. podczas jedzenia. Tak trochę inaczej. Może to dzidzia się przemieszcza? Choć chyba za wcześnie nawet i na takie bulgotki
Mam okropną ochotę na jagody, no ale drogie jeszcze... kiedy potanieją? Jak myślicie?
a odnośnie wózków i długości gondoli pisałyście, aż podpatrzyłam na wymiary tego Tako Alive co mi się podoba i długość gondoli 90, toż to giganthttps://www.google.pl/search?q=tako+alive+wymiary&es_sm=93&tbm=isch&imgil=wMShJGMyLyEs8M%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcQxmx2czaKLZc_sty5YBNqPeG-tBakyyX2vzu0rRHD-k0eNiCXIdA%253B600%253B250%253BjjtAfjuUWS6t_M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.justbaby.pl%25252Falive-marki-tako-chcesz-rabat-zadzwon-wozek-wielofunkcyjny-3w1-gleboko-spacerowy-fotelik-samochodowy-dostepny-w-10-kolorach.html&source=iu&usg=__b_cdFWCYLre4-j6qKSzfbXmES8o%3D&sa=X&ei=fmSpU6zRMZCe7AaumIGoDg&ved=0CCcQ9QEwAg&biw=1280&bih=699#facrc=_&imgdii=_&imgrc=wMShJGMyLyEs8M%253A%3BjjtAfjuUWS6t_M%3Bhttp%253A%252F%252Fm-store.pl%252Ftako%252Falive%252FFunkcje%252F100%252F001.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.justbaby.pl%252Falive-marki-tako-chcesz-rabat-zadzwon-wozek-wielofunkcyjny-3w1-gleboko-spacerowy-fotelik-samochodowy-dostepny-w-10-kolorach.html%3B600%3B250
-
kaarolaa wrote:kurcze to niezle zeby jeszcze nikt sie nie domyslił, ale skoro mowisz ze pracujesz tylko z facetami to nic dziwnego oni sa malo domyslni
i pewnie tak szybko nie zauwaza, chyba ze walna Ci komplementa, "cos chyba przytylas ostatnio"
no faceci mało domyślni heheh, a ci moi to już wogole. Mam dziewczynkę na moje zastępstwo i jeden przychodzi widzi nową twarz i się pyta co ona tu będzie robić to mówię, że przejmie moje obowiązki, a on: aaaaa wyjeżdzasz, to pewnie na jakieś pół roku zagranicę, dalekoale czasami ni z gruszki ni z pietruszki zauważa, że byłam u fryzjera, że brwi zrobione, że chora hehehe faceci faceci
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
bardzo fajne
Ja to nie wiem jaki rozmiar celować, jak już 15 tydzień a u mnie ni widu ni słychu brzuchaMoja Mama w ciąży nie przybrała, tylko piłeczka z przodu. Coś mi się zdaje, że i ja tak mogę mieć...
Fajną sukienkę mierzyłam dziś w House, taka co brzuszek pomieści, ale to taki materiał dresowy, a sukienka z krótkim rękawem... na pewno nie na upalne lato, a chciałam też coś na teraz. No nic, w czwartek się na targ wybiorę to może coś kupięa w sumie sprzed ciąży mam parę bluzek takich luźnych więc może nie będę musiała dużo inwestować.
-
dziewczyny zmieniając temat miałyście na genetycznym BPD mierzone, mojego maluszka (ostatnio wyczytałam dopiero) wynik jest o 5 dni dziecka większego, niby tam są klamerki i się mieści lekarz też mówił ok, ale ja się trochę wystraszyłam czy ok, wzrost miał na 12t6d a główkę na 13t3d
-
Paula84 wrote:spoko nic się nie stało, ładne określenie
8 lipca wizyta może się wyciągnie
i poznam w końcu płeć
to mamy w ten sam dzień wizytę a o której masz?:)i też mam nadzieję na płeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 15:19
-
julianna wrote:dziewczyny zmieniając temat miałyście na genetycznym BPD mierzone, mojego maluszka (ostatnio wyczytałam dopiero) wynik jest o 5 dni dziecka większego, niby tam są klamerki i się mieści lekarz też mówił ok, ale ja się trochę wystraszyłam czy ok, wzrost miał na 12t6d a główkę na 13t3d
nie mam pojęcia jak to jest z tymi wymiarami mój miał wzrost na 12i 6 dzień a główkę na 12 i 5 także jeden dzień mniej też nie wiem czy się tym w ogóle przejmować -
julianna wrote:dziewczyny zmieniając temat miałyście na genetycznym BPD mierzone, mojego maluszka (ostatnio wyczytałam dopiero) wynik jest o 5 dni dziecka większego, niby tam są klamerki i się mieści lekarz też mówił ok, ale ja się trochę wystraszyłam czy ok, wzrost miał na 12t6d a główkę na 13t3d
-
Bajka wrote:to mamy w ten sam dzień wizytę a o której masz?:)i też mam nadzieję na płeć
jeszcze dokładnie się nie umówiłam, zadzwonie w przyszłym tyg, mój gin nie umawia aż z takim wyprzedzeniem praktycznie z dnia na dzien jest w stanie przyjąc. ja zwykle chodzę tak koło 17.
U mnnie to juz w sumie będzie 19t więc mam nadzieję, że w końcu uda sie określić płećchociaż ostatnio też miałam nadzieję, ale mnie zgasił i powiedział, że w okolicach 20-22 tyg będzie można ustalić płeć. dziwne
-
Bajka może i masz rację, ale powiem Ci, że specjalnie to się nie przyglądał co ma miedzy nogami ot tylko zmierzył i na moje pytanie o płeć od razy powiedział ze się jeszcze nie da określić. Moze jakby wykazał minimum chęci i przełączył na 3d to coś by tam było widać, ale po co. Dlatego zmolestuję go teraz
w sumie to z jednej strony dobrze, że chce miec pewnośc. nie chcialabym po kilku tyg usłyszeć, że zamiast syna będzie corka albo odwrotnie. Poczekam byleby na 100% potwierdził płeć
Bajka lubi tę wiadomość