Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Podczytuje was ale mało się udzielam ostatnio bo coś humoru nie mam
Sama nie wiem dlaczego.
W piątek wizyta i mam nadzieję ,że po niej humor i energia powrócą.
Co do konfliktu to my też z mężem mamy-Ja RH- a on RH + ,I Już dwa razy miałam badania na przeciwciała i było ok :)Gin.powiedział ,ze najlepiej powtarzać je co 2 miesiące ,żeby wazie czego szybko zareagować
Na pocieszenie napiszę ,że moja siostra urodziła 2 donoszonych zdrowych dzieciaków i nawet nie wiedziała ,że mają konflikt , a mają ...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Paula84 wrote:julianna wiem duży
ostatnio wszystko duże mi się zrobiło i brzuch i cyce i waga też dużo pokazuje
-
Bursztynka wrote:Yyy mam chwilę wolnego zanim mąż załatwi sprawy służbowe.
Jakaś galeria handlowa w krakowie. Ktoś mi coś poleci?
Pewnie już za późno ale najlepsza jest galeria krakowska przy dworcu głównym, ale to zależy gdzie aktualnie się znajdujesz.Bursztynka lubi tę wiadomość
-
julianna wrote:niee nie źle zinterpretowałaś mój opis, ja tylko tekst widzę, teraz domyśliłam się, że jest tam fotka, ale jestem w pracy i tu mam blokady więc obrazów nie widać w ogóle.. mi chodziło że wow jesteś już w 17 tyg a ja dopiero w 14, pewnie wsłuchujesz się w kopniaki, a ja tylko mogę pomarzyć
aaa no tak jest fotka heheh ale i tak wydaje mi się, że mam spory już ten brzuszek. Niby 17t, a maluszek długością ciągle do tyłu o tydzień, tak więc jeszcze nie znam płci, ani kopniaczków nie czuję, a szkodaale jeszcze trochę i już się pewnie zacznie
zobaczysz, że szybko zleci i doczekasz się pukania z wnętrza brzuszka -
Paula84 wrote:aaa no tak jest fotka heheh ale i tak wydaje mi się, że mam spory już ten brzuszek. Niby 17t, a maluszek długością ciągle do tyłu o tydzień, tak więc jeszcze nie znam płci, ani kopniaczków nie czuję, a szkoda
ale jeszcze trochę i już się pewnie zacznie
zobaczysz, że szybko zleci i doczekasz się pukania z wnętrza brzuszka
-
nick nieaktualny
-
Hej Paula piękny brzuszek. Ja niestety jestem gruba i wczęsniej wyglądałam jakbym była w ciąży więc zdjęciem się nie pochwalę.
Co do ruchów dziecka to zazdroszczę tym co juz czują ja niestety nie spodziewam się ruchów wcześniej niż po 20tygodniu. Nie dość że jestem gruba to jeszcze pierwsze dziecko a do tego łożysko mam na przedniej stronie macicy. No cóż musze się uzbroić w cierpliwość.
Ale za to na pociechę wciągnęłam dwa talerze barszczu z botwinka... pychota
Do tego wczoraj w tesco zaopatrzyłam się w tyle różnych produktów w razie zachcianek. Mam mrożoną pizze, zupkę chińska, pasztet, galaretki i budynie. No i oczywiście owoce i warzywa heheh.
-
kaarolaa doczekasz się kochana, ja też nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będzie widoczny, a tu proszę nie wiedzieć kiedy a już jest sporawy
ciężko jest go już ukryć, ale lubię go eksponować hihiih będę zakrywać w 9 m-cu hehehe. Chociaż u mnie w pracy jeszcze nikt nie zauważył, zresztą pracuję z samymi facetami może w 9 m-cu zauważą hehhe
kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
w sumie krotkie dziecko lepiej sie nosi haha bo pod koniec tak nie gniecie
Moj mlody urodzil sie nie za wielki bo w 38tc 53cm 3220g ale juz 3 tygodnie pozniej mial 5kg a teraz za miesiac bedzie mial 2 latka a wyglada minimum na 3 wiec to ze w brzuchu dziecko jest mniejsze, to nie znaczy ze takie zostanie :)No i mniejsze rodzi sie ponoc latwiej
-
Furia wrote:w sumie krotkie dziecko lepiej sie nosi haha bo pod koniec tak nie gniecie
Moj mlody urodzil sie nie za wielki bo w 38tc 53cm 3220g ale juz 3 tygodnie pozniej mial 5kg a teraz za miesiac bedzie mial 2 latka a wyglada minimum na 3 wiec to ze w brzuchu dziecko jest mniejsze, to nie znaczy ze takie zostanie :)No i mniejsze rodzi sie ponoc latwiej
króciuteńki był, ale waga przyzwoitajest opcja,że poród będę miała łatwiejszy i tego będę się trzymać hehe
poród oj kiedy to będzie taka odległa pora, a na bank zleci szybciutkokaarolaa lubi tę wiadomość