Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytez mi sie wydaje, ze za szybko, ale nigdy nie czulam takiego laskotania, bo jak sie flaki odzywaja to wiem kiedy i napewno tego nie pomyle z dzieckiem...czasami juz tak sie wsluchuje w ten brzuch i cisza, a wczoraj nagle laskotki...ale tak delikatne jakbys opuszkami palcow przejechala po wewnetrznej czesci dloni, ledwo ja dotykajac...
mi poki co najlepiej lezy i spi sie na bokach, plecow unikam ze wzgledu na uciskanie zyly. chociaz dziecko jest jeszcze malutkie, ale juz od 12 tc zaleca sie lezenie tylko na bokach i to najlepiej na lewym... -
nick nieaktualnyNiespodzianek:) wrote:taaa co do spania to ja normalnie śpię raczej zwinięta w kłębek na boku a i w pierwszej ciąży i teraz budzę się leżąc na plecach z rękami do góry i nawet nie wiem kiedy się tak obracam..
-
nick nieaktualny
-
ooo buleczki z jagodami ! Mam borowki wiec... jutro rano zrobie albo buleczki albo rogaliki
Dzieki za pomysl
Mi tez czasem rece dretwieja podczas spania, w poprzedniej ciazy juz po 20 tc to bylo prawie codziennie. I juz teraz w nocy ze 100 razy musze zmieniac pozycje, wyspac sie nie da przez toMoj maz tez ostatnio glowe polozyl na brzuchu ale tak lekko i poczul
Silne te nasze skarbki )
Bajka lubi tę wiadomość
-
Mnie rodzice kupili tą poduchę do spania... ciekawe czy zda egzamin
co do bułeczek z jagodami...mmmmmmmmmm! uwielbiamczekam aż u mnie jagody stanieją, bo jak na razie straaaasznie drogie są ;/ Ja za to będę jutro robić tartę z tego przepisu, bo w czwartek koleżanka do mnie przychodzi
http://coolandminty.blogspot.com/2013/10/tarta-z-bananami-i-kremem-budyniowym.html
Bajka lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pojadę po męża do pracy i podjedziemy do Hurtowni Warzyw i Owoców (która się mieści niedaleko jego pracy) i planujemy zakup dużych ilości truskawek do kompotu (moja mama obiecała zrobić
) i czereśni
W zeszłym roku kupiliśmy 5 kg czereśni za 30 zł
już nie mogę się doczekać
a zaraz idę przygotowywać zupkę pomidorową na obiadkaarolaa lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Ja dziś pojadę po męża do pracy i podjedziemy do Hurtowni Warzyw i Owoców (która się mieści niedaleko jego pracy) i planujemy zakup dużych ilości truskawek do kompotu (moja mama obiecała zrobić
) i czereśni
W zeszłym roku kupiliśmy 5 kg czereśni za 30 zł
już nie mogę się doczekać
a zaraz idę przygotowywać zupkę pomidorową na obiadMarimiko lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jak wózek można bez problemu kupować używany to fotelików się nie powinno bo każdy fotelik nawet najlepszy przy nawet niewielkiej stłuczce traci funkcje ochronne a nikt wam szczerze nie powie czy fotelik brał udział w wypadku czy jednak nie.... także czasu jeszcze jest pełno odkładajcie pieniążki na nowe foteliki...
-
moja córa też przeniosła się do fotelika 9-18 jakoś koło 8-9 miesiąca życia ale ona szybko mi rośnie ogólnie dziewczyny jakoś koło roku nawet ponad używają tego 0-9kg
Furia, Bajka lubią tę wiadomość
-
po ile u was sa jagody bo to co u mnie to za glowe sie zlapalam a zeby zrobic jakies konkretne buleczki czy nawet pierogi to trzeba troche tych jagodek miec.
co do wozkow my kupujemy uzywany a jaki to sie okaze :p w. 1 ciazy kupowalam wszystko nowe i teraz tego bledu nie popelnie bo uzywane rzeczy mozna kupic o polowe taniej a czasem trafia sie wogole nie zniszczone. kaska zaoszczedzona na cos innego.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ja jeszcze też kupie truskawki:-) I dżem zrobię
Zaraz idę szukać zaginionego rachunku za wodę....eh bałgan w papierach mam i to masakryczny.
Kiedyś się za to wezmę ale nie dzisiaj:-) -
nick nieaktualnyja juz wciagnełam pomidorowke, mama zrobila, a pozniej mam zamiar zrobic kalafior z bulka tarta
po 16 odbieram wyniki...
a jagody moja tesciowa sprzedaje 1 litr za 11 zl...ona to normalnie jak kombajn jest...6 litrow w 6 godzin zbiera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 13:27