Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia a miałaś gorąco w nocy?
Gratuluję takiej ,,starej'' ciąży
U mnie dzisiaj póki co 20 st wiec jest miło
Chyba zbieram się na basen, bo wyjeżdżamy na weekend do mamusi, obiecałam że odbierzymy jutro jej koleżankę z lotniska w Kownie. A teraz chce mi się tam jechać jak psu wisieć
a na tym nowym forum to jeszcze nie ma żadnych postów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:09
-
eforts wrote:Milcia a miałaś gorąco w nocy?
Gratuluję takiej ,,starej'' ciąży
U mnie dzisiaj póki co 20 st wiec jest miło
Chyba zbieram się na basen, bo wyjeżdżamy na weekend do mamusi, obiecałam że odbierzymy jutro jej koleżankę z lotniska w Kownie. A teraz chce mi się tam jechać jak psu wisieć
a na tym nowym forum to jeszcze nie ma żadnych postów?
No właśnie nie było gorąco w nocy. -
czy ktoras z was miala taka sytuacje ze musiala powtarzac badania z obciazeniem glukoza?? zalamalam sie co to ma byc??!! dzwonie do przychodni a polozna mnie informuje ze pomimo iz wyniki wyszly ok na kartce napisane jest z laboratorium-badanie do powtorzenia z powodu awarii sprzetu !!!!!!
nie no zaczelam normalnie beczec!!pol nocy przed tymi badaniami nie spalam bo sie denerwowalam samo wypicie meczylo mnie niesamowicie i przy kazdym lyku powstrzymywalam sie zeby tego nie zwrocic a ta mi teraz ze to wszystko jeszcze raz z nie mojego powodu normalnie plakac mi sie chce i komu ja teraz dzieci zostawie wtedy ich nie bylo bo byli z ojcem w gorach ...lecialamn do przychodni w te upaly Zastanawiam sie czy moge najzwczajniej sie nie zgodzic juz na te badania Prosze o porade
maria.sm -
nick nieaktualnyMilcia wrote:Rozpoczynam 23 tydzień
i kalendarzowy 6 miesiąc
Też mam kłopot z obrzękaminogi robię sobie tak, jak Ty, ale ręce u mnie puchną raz, że przez ciąże, a dwa - alergia (są dodatkowe między palcami i na kostkach czerwone, z wysypką.
maria - współczuję!a chociaż badanie jest na nfz czy płacisz? Jak płatne, to ja bym walczyła o to, aby oni za nie zapłacili (i za glukozę), skoro powtórka jest z ich winy, tj. z powodu awarii sprzętu.
ale uważam, że badanie skoro tak powinnaś powtórzyć.. ten wynik jest baaardzo istotny w ciąży.
Eforts - to miłego pływania! Ale zazdroszczę! Woda jest cudowna, szczególnie w ciąży
Mały mi nie dał spać w nocy. Najpierw mnie po północy zaczął boksować gdziieś w podbrzusze, a później jeszcze nogami mocno kopał bardzo wysoko, aż się zdziwiłam i zmierzyłam - 3 palce poniżej prawego żebra! Tłukł, tłukł, w końcu chyba się zmęczył i poszedł spać. Ale dziś rano tradycyjnie jak TŻ wstawał, to Junior też... no i znowu matce się oberwało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 09:07
eforts lubi tę wiadomość
-
dzień dobry:)
Ja wczoraj miałam problem z zarejestrowaniem się na nowe forum, ale dzisiaj się udało. Później to ogarnę bo za chwilę zmykam na wizytę do lekarza więc prosze kciuki trzymać
A mój maluszek kochany tak mnie wczoraj wieczorem raz za razem kopał po pęcherzu, że co 2 minuty byłam w toalecie i w nocy chyba 20 razy.. Mój mąż miał ubaw a dziecie w brzuchu nie słuchało próśb mamusi o zaprzestanie kopania w pęcherz:) -
Hejka, ja już zarejestrowana ale ciężko mi nadążyć za Wami
a na dwóch forach to już kompletnie...
Dziś rano mała tak mnie obija od środą, ze nadziwić się nie mogęa taka spokojna była... ale tatuś przed wyjściem do pracy zrobił jej pierdzioszka na dzień dobry to się rozhulała
-
Bo jak sie tu bedziemy udzielac kiedy tam sie nic nie dzieje, to sie to nigdy nie uporządkuje
Albo jednoglosnie przenosimy sie tam albo dalej gadamy, ze tam jest fajnie, a udzielamy sie tu
Jedno proste rozwiązanie, zostawic widoczny komunikat tutaj z adresem tam i przestac sie udzielac tu, a w ciagu najblizszych dni sie sprawa rozwiąze. Na tamtym forum zarejestrowalo sie juz 20 dziewczyn i wiekszosc (o ile nie wszystkie bo nie widzialam opinii "przeciw") czuje sie tam lepiej. Dla mnie nie ma powodu rezygnowac z dodatkowych funkcji, bo w imie czego tak na prawde?szurabura lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, witam się dziś i ja
wiem ze rzadko bywam ale poki co pracowałam i jakos tak jedynie wystarczalo czasu żeby od czasu do czasu Was podczytac ale oto od dziś zaczynam swoje L4 i zamierzam się bardziej uaktywnić na forum
Czy ktoras z Was tez tak ma ze dzidziuś jest większy niż powinien? mnie z usg we wtorek wyszlo ze dziecko jest jakiś tydzień większe i choć lekarz twierdzi ze nie ma powodu do zmartwien ja zaczelam się zastanawiać... bo do tej pory raczej zawsze był odrobine mniejszy... A tu 19 tydzień i waga 330g to jak tu czytam to wasze dzieciaczki waza tyle ale gdzies 2 tygodnie późniejNo i potwierdzone po raz kolejny ze chłopak wiec raczej u mnie się już nic nie zmieni..
i jeszcze jedno pytanie: umowilam się na 8 sierpnia na polowkowe, to będzie 20tyg, 3 dni, nie za wcześnie to???? bo się tak zaczelam zastanawiać...eforts lubi tę wiadomość