Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mmalibu wrote:Super 😉 a który masz tc? Ja się stresuję, idę jutro na pierwszą wizytę ciążową w ogóle. Także zobaczymy co i jak 😉
Dzisiaj równy 8 tydzień A Ty?
Wiem kochana, ja też strasznie się stresowalam przed dzisiejszą wizyta ale jak widać niepotrzebnie I u Ciebie też tak będzie, trzymam kciuki mocno! -
Dziewczyny cudowne wieści ogromne gratulacje 😘😘
AnitaK lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
nick nieaktualnyMelduję się po wizycie, na serduszko trzeba poczekać, 6+1 więc lekarz uspokoił że za tydzień będzie. Termin 31.12
Limonka, mmalibu, pawojoszka, Muki85, Maxi, Miodunka, Zozo, anna23, olka_sz, martaszymi, AnitaK, Meggi89, Poziomka64, pola89 lubią tę wiadomość
-
paulaa22 wrote:Dzisiaj równy 8 tydzień A Ty?
Wiem kochana, ja też strasznie się stresowalam przed dzisiejszą wizyta ale jak widać niepotrzebnie I u Ciebie też tak będzie, trzymam kciuki mocno!AnitaK lubi tę wiadomość
-
Gratulacje wszystkim. Ja dalej czekam oby do jutra do 17
AnitaK, magda sz, Mychakruszyna, marian_the_baby lubią tę wiadomość
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*] -
Ale superancko dziewczyny! Gratuluje! ❤️
A i za jutro wizytujące trzymam kciuki! 👍AnitaK, mmalibu lubią tę wiadomość
-
Ja jutro idę na badania krwi. Ciekawe jak tam wyjdzie glukoza z krwi zylnej, bo z glukometru mam ostatnio wyniki w przedziale 82-88Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Wspaniałe wieści, Dziewczyny!
U mnie też dobre wiadomości, choć nie byłam na wizycie, a tylko na badaniach krwi. Od dwóch tygodni mój progesteron utrzymuje się na odpowiednim poziomie, więc mogę już odstawić luteinę. Jupi!!!AnitaK, AdelaX, Czykoty, anna23 lubią tę wiadomość
-
Małamia ja też mam lekko zaokrąglony masakra bardzo szybko mnie wypycha w tej drugiej ciąży. Szczególnie jak się najem to nie mogę brzucha w ciągnąć i mam taki jak 4 lub 5 miesiącu. Ale może to początki takie później mam madziene że nie będzie tak mocno rósł hehe. Mileg dnia laski i powodzenia na wizytychacj dzosja
Malamia lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Ale strzelilas w termin 🙂
-
Cieszę się, że wizyty udane, oby i dzisiaj były tylko dobre wieści!
A ja mam pytanie na temat śluzu. Nie pamiętam za cholerę jak było w poprzedniej ciąży, ale wydaje mi się, że cały czas miałam taki typowy ciążowy, gęsty, mleczny. Od dwóch dni mam natomiast śluz "płodny". Rozciągliwy, przezroczysty, jak galaretka. Czytam sobie różne dziwne rzeczy w internetach i tam na dwoje babka wróżyła raz piszą tak, raz tak. Ma któraś z Was wiedzę/ doświadczenie w temacie? -
kamciaelcia wrote:mi w ciązy własnie praca w nocy najbardziej odpowiadała i stąd o ciązy w pracy nie mówilam
nie dość ze było mi w nocy najlżej to wiecej zarobiłam
ale z perspektywy czasu moge powiedzieć jedno-żałuje ze tak długo (a nie długo) pracowałam...lekarz kierował na zwolnienie, ale ja nie...bo jak to? musze pracowac; chce być w porzadku wobec innych
co z tego, że całe tygodnie byłam chora? chora, bardziej chora lub bardzo
i może gdybym słuchała lekarza moje życie wyglądałoby inaczej
tego nigdy sie nie dowiem
Ja pracowałam w poprzedniej ciąży do 8 miesiąca i też żałuję że tak długo. Ale to też tak jak Ty - bo firma się zawali beze mnie
Końcówka to było mnóstwo stresu, które niestety bardzo wpłynęły negatywnie na mnie. No i urodziłam 3 tygodnie wcześniej - lekarze mówią, że to z tempa życia