Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mychakruszyna ja też tak miałam po duphastonie, czułam się tragicznie. Pogadaj z lekarzem może Ci zmieni na luteinę. Ja teraz biorę zamiennie z luteina duphaston 2x1 a luteinę 3x1 i jest ok
magda sz lubi tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Tez mam brzuszek i już go nie mogę wciągnąć a schudłam teraz... Także może to już Maluch
Synek 29.04.2025 🩵 (38+1tc)
26dpt USG jest ❤️
20dpt-2mm zarodek
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB
🍀
Synek 26.07.2021 💙 (36+4tc)
21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
🍀
Córeczka 13.12.2019 🩷 (40+1tc)
23dpt jest ♥️
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA) 🎉
Niedrożne jajowody❌
Starania od 10.2016r. -
Oczywiście glukoza na czczo podwyzszona, wczoraj na wieczór jak na złość dopadł mnie okropny głód, nie mogła się powstrzymać no i mało spałam. W piątek muszę powtórzyć. WrrrStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
6 cs po poronieniu chybionym ( w sumie 19 cs) 🍀🍀🍀 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny 😊 ale naskrobalyscie przez ten długi weekend😱 nie ma szans żeby to nadrobić 😂
U nas weekend intensywny bo najpierw byliśmy na 18-stce a później wyprawialismy urodziny męża wiec jestem kompletnie padnięta a nie wypoczęta 😂
U nas już wszyscy o ciąży wiedza ino dziwo cała rodzina się ucieszyła 😁😍
Dzisiaj byłam w laboratorium i odliczam dni do kolejnej wizyty która już za tydzień 😍
Co do mdłości. Ja mam tak ze czuje ze bym coś zjadła ale na sama myśl o jedzeniu ściska mnie w gardle i mi niedobrze 🙈 jak już w siebie w muszę i zjem to jest ok, ale muszę dbać o to żeby nie czuć głodu bo jest tragedia 🤦🏻♀️Karmelova23 lubi tę wiadomość
-
DziewCzyny ja po wizycie martwi mnie bo był pechrzyk a zarodka nie. Z om wynika 6t2dz a dr powiedziała ze 3-4
nie wiem co myśleć. Beta z wczoraj 3 016,72
Powiedziała zeby przyjść 28maja dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 16:14
Nulka lubi tę wiadomość
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
nick nieaktualnymartaszymi wrote:Mychakruszyna ja też tak miałam po duphastonie, czułam się tragicznie. Pogadaj z lekarzem może Ci zmieni na luteinę. Ja teraz biorę zamiennie z luteina duphaston 2x1 a luteinę 3x1 i jest ok
-
nick nieaktualnyHope&Baby wrote:DziewCzyny ja po wizycie martwi mnie bo był pechrzyk a zarodka nie. Z om wynika 6t2dz a dr powiedziała ze 3-4
Powiedziała zeby przyjść 28maja dopiero -
Dziewczyny ja tez biore duphaston i póki co nie mam mdłości. Nawet nie wiedziałam ze biorąc go można się czuc gorzej.
Byłam dzis u endo dostałam Euthyrox 100 i jod.
Hope baby być może faktycznie jeszcze za wczesnie, 28.05 to trochę długo ale chyba jednak musisz uzbroić się w cierpliwość -
Ja już po wizycie. Serducha jeszcze nie ma, ale zarodek 3mm,więc ma jeszcze troszkę czasu. Doktor mówi, że wszystko wygląda ok. Niewiele widać, ale wrzucam dowód ciąży 😂 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/753974ffbcf4.jpg
Meggi89, Zozo, Limonka, AnitaK, AdelaX, olka_sz, Maxi, marian_the_baby, martaszymi, pawojoszka, pola89, anna23, Muki85, taka_mama, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo moja wczorajsza fasolka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ae0b8aa33a9.jpg
mmalibu, Limonka, olka_sz, Maxi, Meggi89, marian_the_baby, martaszymi, pawojoszka, Karmelova23, Zozo, pola89, anna23, taka_mama, Muki85, Fermina, Poziomka64 lubią tę wiadomość
-
Nulka wrote:Co do mdłości. Ja mam tak ze czuje ze bym coś zjadła ale na sama myśl o jedzeniu ściska mnie w gardle i mi niedobrze 🙈 jak już w siebie w muszę i zjem to jest ok, ale muszę dbać o to żeby nie czuć głodu bo jest tragedia 🤦🏻♀️
Nulka mam tak samo. Coś bym zjadla pustka w żołądku czuję się jakbym 3 dni nie jadla. Ale nie mogę nic zjeść bo mnie sciska w gardle poza pustką żołądka moj mozg mowi nie. Jak się przymusze jest lepiej ale nie mogę za duzo zjec bo pozniej mi w druga strone nie dobrze wydaje mi się ze zjadlam tygodniowa porcje i mi poprostu zle.
Brzucha u mnie nic nie widac. Poza tym odmowilam sobie kolacji zjadam pomidora lub jablko. Pije duzo wody. Omowilam sobie cukru i slodyczy. Schudlam 3.5 kg. Licze zeby schudnac 6-7 kg. Spokojnie mam duzo tkanki tluszczowejpoza tym mam ciagle uczucie grypy i zmeczenia zimna. Ciagle mam walace serce i rozjechane cisnienie. Fatalnie się zapowiada.
Gratulacje super wiesci z wizyt. I kciuki za nastepne wizytujace.
19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
Hope&Baby wrote:DziewCzyny ja po wizycie martwi mnie bo był pechrzyk a zarodka nie. Z om wynika 6t2dz a dr powiedziała ze 3-4
Powiedziała zeby przyjść 28maja dopiero
Hope&Baby lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dobrych wiesci.
Ja na zgage w pierwszej ciazy w szpitalu dostawalam jakis syrop o smaku mietowym i to mi pomagalo nie pamietam nazwy ale mama mi go kupowala w aptece i razem z tesciem pilismy bo tez ma straszne zgagi.
Mnie dzisiaj strasznie meczy sennosc ale do weekendu nie ma szans na spokojny sen dzisiaj pobudka o 6 bo z synem na badania jutro powtorka bo nie wiedzialam ze na posiew jest inny pojemnik wieczorem do alergologa z synem a w czwartek na 20 do nefrologa bo maly nie chce robic siku wstaje kolo 7 rano ale pierwsze siku robi po poludniu srednio kolo 14 a nastepne kolo 19 jak sie kapie i to tyle a normalnie to potrafilam isc z nim bynajmniej raz na godzine bo ogolnie duzo pije jeszcze jutro z tesciowa na rynek a w czwartek znow z mama na zkapuwy w poszukiwaniu kreacji na komunie ktora mamy 19 maja jak nic nie znajde zamawiam z neta. U mnie tez jak my wiemy o ciazy to troche widac a moja mama dzisiaj do mnie ze co mi tak te spodnie z tylka leca i ze z brzucha schudlam a ja no cale 1 kga ona ze wiecej.
Zastanawiam sie czy nie prowadzic jeszcze ciazy na nfz bo teraz przy takich kosztach z malym chociaz badania ciazowe mialabym refundowane10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Ja dziewczyny melduję się w końcu po wizycie
ulżylo mi mega. Wszystko jest ok dzidzia ok serduszko pięknie bije;) jedyne co to znów problemy z grzybami i drozdzycą...
Powiem Wam że te prowadzenie prywatnie i badania wszystkie prywatnie to jest naprawdę mega koszt... choć badania powinni zlecać na NFZNulka, Czykoty, Zozo, Muki85, Maxi, mmalibu, Mychakruszyna, magda sz, Fermina, AnitaK, olka_sz, marian_the_baby, Malamia, martaszymi, pawojoszka, Meggi89, anna23, Poziomka64 lubią tę wiadomość
Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
Nami wrote:Ja dziewczyny melduję się w końcu po wizycie
ulżylo mi mega. Wszystko jest ok dzidzia ok serduszko pięknie bije;) jedyne co to znów problemy z grzybami i drozdzycą...
Powiem Wam że te prowadzenie prywatnie i badania wszystkie prywatnie to jest naprawdę mega koszt... choć badania powinni zlecać na NFZ
Tez jeszcze tydzień temu walczyłam z drożdżycą 🤦🏻♀️ Lekarz coś ci przypisał? Bo mi mój nic 🤷🏻♀️