Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zozo wrote:Z wielkim bólem serca dziewczyny opuszczam Was 😪ciąża obumarla będę miała zabieg. Jestem w rozsypce. Życzę wam wszystkiego dobrego.
Czekałam dzisiaj w napięciu na wpis od Ciebie, ponieważ u mnie byla podobna sytuacja, ale trzymalam kciuki, żeby w Twoim przypadku było wszystko ok. Bardzo ki przykro, trzymaj się jakoś 😘Szalona 27 -
MamJuzSyna wrote:Zozo trzymaj się !! Nie da się ominąć zabiegu ?? Żeby ci tabletki dalej zawsze to lepsz niż zabieg ja to przechodziłam w na walentynki
Mi dali na początku tabletki, meczylam się jak cholera A na drugi dzien I tam robili zabieg.Szalona 27 -
Szalona 27 wrote:Mi dali na początku tabletki, meczylam się jak cholera A na drugi dzien I tam robili zabieg.
Mnie po drugiej dopiero ruszyło ale wydaje mi się że to robota pani doktor bo jak mi ja zaaplikowała to z gabinetu wyszłam z płaczem w ciągu pół godziny zaczął brzuch boleć a po 2 godzinach poleciała woda i się wszystko zaczęło10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
nick nieaktualny
-
Zycie jest niesprawiedliwe.
Mam przeczucie że u mnie będzie taka sama sytuacja. Pojechałam na betę wyniki pewnie wieczorem. Boje sie jak cholera ale to plamienie mnie przeraza02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Zozo bardzo mi przykro Trzymaj się
Nasz tak do 8 miesięcy spala ładnie sama w łóżeczku, kladlalm ja i sama zasypiala. Potem zaczęła trochę swirowac i zaczęłam ja usypiac na łóżku no i tak jest do dziś. Bardzo często śpi razem z nami. Na razie to nie problem, lubię przytulić się do córeczki, mąż też ale za parę miesięcy chcemy jej kupić łóżko i wstawić do jej pokoju. Jakoś ciężko będzie z córka i brzucholemStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀