Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:Każdy sprzęt jest inny, więc taką różnicą wcale bym się nie przejmowała oby plamienie już się nie pojawiło03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Paula ja jak bylam dwa tygodnie temu to mialam idealnie z OM A jak byłam teraz w środę była dzień młodsza ciąża, lekarz stwierdził że idealnie także nie przejmuj sięStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Dziewczyny kupilam w aptece bio oil bo ktoras polecala nie pamietam kto Chcialam juz uzywac ale na ulotce jest napisane ze mozna stosowac od 2 trymestru ciazy. Olewacie to i uzywacie juz teraz?
-
Madera2000 wrote:Dziewczyny kupilam w aptece bio oil bo ktoras polecala nie pamietam kto Chcialam juz uzywac ale na ulotce jest napisane ze mozna stosowac od 2 trymestru ciazy. Olewacie to i uzywacie juz teraz?
Wydaje mi się, ze to chodzi o to, ze w pierwszym trymestrze "raczej" nie tyjemy i skóra nie jest narażona na tozciaganie; a od drugiego i owszem
W poprzedniej ciąży na początku pod prysznicem na mokro smarowałam się oliwka a w późniejszym czasie dołożyłam Mustela, przytyłam prawie 20kg, brzuch ogromny ale rozstępów zero. Maz się śmiał ze można się do mnie przykleić taka wysmarowana chodziłam 😅
-
To nie kwestia braku tycia tylko braku dokładnych badań co do pierwszego trymestru. Wtedy dziecko jest najbardziej narażone na wszystkie czynniki zewnętrzne, mogą to być również substancje wmasowywane w brzuch. Przynajmniej w teorii 🙂03.2018 (*) 8 tydzień
-
mmalibu wrote:Mi przeszły mdłości w ogóle. Chyba trochę za szybko, no, ale... Nie wpadam w panikę 😉 We wtorek wizytuję więc zobaczymy...
Zazdroszczę! Mnie dziś tak męczy, że masakra :o
I mam zachciankę na gotowaną kukurydzę, a nigdzie jej nie ma! Jak żyć? :p -
Ewe90 wrote:Zazdroszczę! Mnie dziś tak męczy, że masakra :o
I mam zachciankę na gotowaną kukurydzę, a nigdzie jej nie ma! Jak żyć? :p -
Ewe90 wrote:Zazdroszczę! Mnie dziś tak męczy, że masakra :o
I mam zachciankę na gotowaną kukurydzę, a nigdzie jej nie ma! Jak żyć? :pmmalibu, Malgonia lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
Mmalibu ja się cieszylam że przeszly mi mdłości, z tydz spokój i od wczoraj znów... Wczoraj myślałam że 4 naleśniki na raz to za dużo ale dziś od rana delikatnie podchodze do diety i już niestety zwracałam do miski... Także nie zdziw się jak wrócą.
Paula mi wyszła ciąża niby 5 dni czy nawet 6 starsza ale nie ma się co sugerować, sam doktor powiedział że na tym etapie przyrosty były ok 1 km dziennie a USG ma błąd pomiaru do kilku mm więc spokojnie
-
Paula_30 wrote:Meggs a co Ty tu robisz? A nie u nas na listopadowych?
A właściwie to końcówka roku mogłaby mieć. wspólną grupę 🙂Meggs, Malgonia, Limonka lubią tę wiadomość
03.2018 (*) 8 tydzień
-
Paula_30 wrote:Meggs a co Ty tu robisz? A nie u nas na listopadowych?
-
nick nieaktualny