Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie weszlam na ta strone Lidla online i niestety legginsy w rozmiarze S niedostepne online a pewnie w stacjonarnym juz wszystko bedzie przebrane. Krotkich jeansowych tez nie ma online
-
Miodunka wrote:Wczoraj przyniosłam z piwnicy moje ciuchy z poprzednich ciąż. Nie typowo ciążowe, tylko luźne, spódnice na gumce i sukienki odcinane pod biustem. Spodni na co dzień nie noszę.
Czy któraś z Was przymierzała sukienki z Lidla? Czy dekolt jest rozciągliwy, że można odsłonić pierś?Miodunka lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie kupowałam typowo ciazowych tylko elastyczne getry sukienki a że rodziłam w lipcu to nie musiałam mieć nic na jesień i zimę teraz coś trzeba pomyśleć ale jeszcze czas. Już kupiłam sobie elastyczna sukienke i bluzy takie fajne że się nadadzą ma brzuszek.
Syn złapał jelitowke to będzie koszmar sama nie mogę już patrzeć na wymioty a tu jeszcze on będziemy razem się męczyć jadę z nim do domu i gotuje coś lekkiego żeby coś przelknal czekam na męża i jedziemy do lekarza sama nie dam rady10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Madera a moze Ciexzaskoczy. Ja pierwsze leginsy kupilam rok temu (mialam.przeciez zaraz byc w ciazy) wlasnie S j to juz kilka dni po starcie akcji. Nigdy nie przewidzisz na co akurat bedzie ssanie.
-
Meggs wrote:Ja też zamówiłam i jakość bardzo fajna. Zwlaszcza z leginsów jestem zadowolona. Co prawda brzucha jeszcze brak i odstają narazie ale od września będą idealne 😊03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Ja mam dwie pary ciążowych jeansów, spodenki, dwie koszulki z krótkim rękawem. Nic raczej nie dokupuję. Normalne ciuchy dają radę bez problemu. Na pewno za to kupię kilka sukienek lub spódnic, ale zwyczajnych, na lato. Kurtkę zimową, która mieści brzucho też mam - kupiłam już dawno, żeby chodzić zimą na plażę z dwoma swetrami pod spodem.
-
W ogóle dzis obudziłam się z taka migrena ze szok, nic noe przechodzi😓
-
Wszystkie wyniki do tej pory były dobre, lekarz nic złego nie mówił. Genetycznego zagrożenia również nie ma ani z mojej strony ani ze strony tatusia. Jestem w 12 tygodniu ciąży. USG prenatalne mam niby już 27 maja, natomiast stresuje się tym wynikiem AFP chociaż podejrzewam, ze jest po prostu zbyt wcześnie zrobiony..
Magda sz również mam problem z wypadającym dyskiem i lekarz zlecił, aby wykonywać co jakiś czas masaże u fizjoterapeuty, rehabilitanta póki jeszcze można leżeć na brzuszku Basen również pomaga, sama chodzę regularnie i zauważyłam zmianę , dawno już mnie nic nie 'zlapalo'
-
Ja nie mieszczę się w żadne jeansy, po domu chodziłam w spodniach do fitnesu. Brzuch mam spory i nie dopnę się. W poprzedniej ciązy chodziłam w jeansach ciążowych aż je zajechałam i pękły na tyłku ale były taakie wygodne, następnych nie kupowałam bo od maja był upał do sierpnia kiedy rodziłam wiec tylko sukienki.
Mam bardzo dużo sukienek więc na lato jestem zabezpieczona "ciuchowo" ale na chłodniejsze dni tak jak było ostatnio to szczęście w nieszczęściu że leżałam w domu bo bym nie miała jak się ubrać na zewnątrz. W poprzedniej ciąży nie byłam w stanie od początku chodzić w normalnych leginsach bo nic mnie tak nie irytowało jak wbijająca się gumka na środku brzucha. Cieszę się że 21 wiek i takie ubrania w ogóle są, jak oglądam zdjęcia mojej mamy to miała chyba dwie sukienki poszerzane przez krawcową bo nie było wtedy nic, jak żyć
Karolajnos ja miałam fizjoterapie na boku bo nie da rady na brzuch. -
Smieszne jest, ze niektore mamy tak wypatruja brzucha. Ja chcialam miec jak najpozniej i jak najmniejszy a teraz, kiedy widac juz wczesniej czuje sie bardzo niekomfortowo. Najchetniej nosilabym dziecko w plecaku, zachowujac swoja normalna figure.
Mali84 lubi tę wiadomość
-
Mialyscie racje pojechalam do Lidla i kupilam 2 pary legginsow S i krotkie spodenki 36 . Mam jeszcze w domu 2 pary czarnych dlugich legginsow z HM i jedne 3/4. Mega wygodne i tez fajnie wygladaja do tuniki i sneakersow.
Malgonia, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ja bym wolała jeszcze nie mieć tego brzuszka bo jakby nie było jest to powód mojej rwy. Podniesione narządy musiały mi zrobić ucisk. W ogóle ja kto możliwe że 6cm dzidzia i takie coś. Mam brzuch większy 2mc do tego jak byłam w ciąży z córką.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8ff7214aa09.jpgAnitaK, Monnn, Malamia, Kindziukowa, pola89, mmalibu, Miodunka, Limonka, Nurkowanie, pawojoszka, LadyS, Muki85, anna23 lubią tę wiadomość
-
Magda ja tez mam duzy i jak to ukryc? W poniedzialek pogrzeb Babci i bedzie cala
rodzina :o nie chce jeszcze nikomu mowic.
Jak wstawilas to zdjecie?
https://zapodaj.net/2ea719ee61aea.jpg.htmlMonnn, Kindziukowa, Malamia, pola89, Miodunka, Limonka, Muki85, anna23 lubią tę wiadomość