Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolajnos a jak wyszly Twoje dotychczasowe badania? Moze zadzwon do lekarza i zapytaj sie jakie sa wskazania do tego badania?
W Lidlu sa fajnie ciuchy ciazowe od dzisiaj
Ostatnie dni jestem mega spiaca pod wieczor i musze sie zlegnac przynajmniej na godzinke
Coreczka 11.2019 -
Limonka ja juz zalapalam sie na leginsiki (jedne juz mialam te z lidla i chodze w nich w domu bo mnie nie cisna) i krotkie spodenki. Troche strach wiecej kupowac, bo nie wiem czy mi ciaza w przod czy w bok pojdzie
-
To ja tez pędzę jutro rano do lidla 🤣🤣
-
To mnie chyba najbardziej wkurza, ze sie ciazowo nie czuje wcale. Gdybh nie to, ze bylam dopiero co na usg to bym od zmyslow odchodzila. Juz mnie moze kuc i ciagnac byle jakies znaki dawal dzidek, ze tam jest
-
Ja nie wstaję w nocy do łazienki, właśnie sobie uświadomiłam, bo przed ciążą często wstawałam a teraz nie. Co nie znaczy, że się wysypiam - mam w domu budzącego się wciąż malucha.
Nigdy w życiu nie miałam problemów ze snem, teraz też, poza niedoborem. A apropo's 14h snu, mój rekord życiowy to pełne 24 godziny, bez budzenia (!), na studiach, po trzech nieprzespanych nocach.
Powodzenia dziś! Do moich prenatalnych tylko 3 dni.. boję się jakoś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 07:33
-
Ja też na szczęście nie muszę wstawać w nocy jeszcze
Tylko poranne mdłości zamieniły się w wieczorne i zdycham strasznie
Z jednej strony chciałabym żeby się to wreszcie skończyło, a z drugiej przynajmniej wiem, że raczej jest ok.... 😂 Jak żyć? :pjuudi lubi tę wiadomość
-
Zamówiłam on line te ciuszki z lidla (sukienka, spodnie i legginsy) ciekawa jestem jaka to jakość. Mam też z hm mama spodnie cygaretki, jeansy i top z arbuzem, nakupowalam tego z myślą że odeślę bo nie dam rady łazić po galeriach a tu wszystko tak super wygodne że zostawiłam.
-
magda sz wrote:Zamówiłam on line te ciuszki z lidla (sukienka, spodnie i legginsy) ciekawa jestem jaka to jakość. Mam też z hm mama spodnie cygaretki, jeansy i top z arbuzem, nakupowalam tego z myślą że odeślę bo nie dam rady łazić po galeriach a tu wszystko tak super wygodne że zostawiłam.
-
Wczoraj przyniosłam z piwnicy moje ciuchy z poprzednich ciąż. Nie typowo ciążowe, tylko luźne, spódnice na gumce i sukienki odcinane pod biustem. Spodni na co dzień nie noszę.
Czy któraś z Was przymierzała sukienki z Lidla? Czy dekolt jest rozciągliwy, że można odsłonić pierś?