Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
gratuluje udanych wizyt
Co do plci to mysle, ze chlopcy szybciej sie ujawniaja i dlatego na poczatku jest ich wiecej.
Mi w sumie jest obijetne jakiej plci bedzie, byle zdrowe bylo, ale marzy mi sie juz kupic spioszki. Takie jedne jedyne zebym na nie mogla popatrzec, powachac, poprzytulac takie zboczenie malusie.
Ale zeby sobie ulzyc w oczekiwaniu to kupilam sobie adapter do pasow bezpieczenstwa. Malo jezdze bo nie mam prawka, no ale czasem jednak trzeba na jakies zakupy czy cos i stresowalo mnie to. Zwlaszcza ze teraz dzidek jest nisko, dokladnie jak pas. -
Magda sz ja mama Wojtusia bo z m jak miłość mi ten chłopczyk tak się podobał jak grał taki zgrywus mój też się taki robi..
Mi dla dziewczynki podoba się Marysia Ala Pola mezowi tylko Marysia a dla chłopca Leon a mezowi Macius.
Martaszymi dobrze by było przez brzuch nie lubię tego dowcipnego nie wiem czemu
Hazzel to tak jak my mówimy że córka10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Ja tez mam od piatku adapter, tym razem wypozyczylam. Mega komfort tym bardziej ze prawie codziennie gdzies jezdze autem.
marian_the_baby wrote:Ja też mam już adapter, ale jeszcze nie zamontowałam, a jeżdżę... Następnym razem zamontujęMalgonia, marian_the_baby lubią tę wiadomość
-
Z tymi imionami to ciężko bywa. O płci powiedzieliśmy rodzinie i znajomym, ale imienia nie chcę im zdradzac aż do porodu. Bo wiem, że część może mi imię mocno skrytykować, a i tak jest już postanowione. Nie mam się zamiaru z tego powodu dodatkowo denerwować 😉 a ma być Józef 💙
Meggi89, marian_the_baby lubią tę wiadomość
-
Ja wypozyczylam w Poznaniu w sklepie „Pati i Maks”. Kosztuje 15zl na miesiac wiec do konca grudnia zaplacilam 105zl. Nowy byl w promocji za 149zl a cena regularna 199zl.
https://patiimaks.pl/wypozyczalnia.html
2 lata temu kupilam nowy za 200zl a potem nieuzywany sprzedalam za 150zl, wiec nie chcialo mi sie znow kupowac.
Hazzel wrote:Gdzie można te adaptery wypożyczyć? Polecacie jakieś konkretne marki? -
magda sz wrote:Ja nie mam pomysłu na imię..niby zawsze chciałam Mikołaja, to było moje pierwsze skojarzenie jak zobaczyłam dwie kreski przy 1 ciązy- Maja albo Mikołaj ale mąż coś nie bardzo. U nas wszyscy na M więc może pojdziemy tą ścieżką.
Marcel, Maurycy, Michał, Mieszko? Mąż jest za Wojtkiem albo Tomkiem.
Z drugiej strony tyle co kobieta się nacierpi to nie wiem czemu mężczyzni w ogóle się wtryniają w kwestie imienia ot narobią się wielce.. oni mają chwilę przyjemności a kobieta musi znieść 1 trym, urodzić, wykarmić, połóg. Coś tu naturze poszło nie tak w tym podziale
Gratuluję udanych wizyt ❤️❤️❤️
Moje prenatalne już jutro o 14.20 😬magda sz, Mali84, marian_the_baby, Madera2000 lubią tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
https://insafe.store/pl/p/Adapter-pasow-samochodowych-INSAFE-SEATBELT-GUIDE/74?gclid=Cj0KCQjwrdjnBRDXARIsAEcE5Yl6QnEgVCGfgXsbZDx6hGCfgNPUlNm_21o6W09B7uZAtNEes4GkonYaAttXEALw_wcB
Ja kupilam taki. Pewnie uzywany bym kupila taniej, ale ja jestem tak ogarnieta, ze predzej bym urodzila.
-
Drzemka, nie wiem nawet co powiedzieć, napisac... tule mocno i czekamy na Ciebie ❤️ Obyś wróciła do nas jak najwcześniej
Zespół Sjögrena, Endometrioza, Przegroda macicy
SYN 🩵👶🏼 12.2019
09.2021 💔
09.2024 💔
15.10.24 beta 6,26
16.10. 2024 ⏸️ na tescie w łazience
19.10.24 beta 141,7
21.10.24 beta 454,8
04.11.24 🦐 6,3 mm
21.11.24 🧸 20,2 mm
05.12.24 ❤️ 40,4 mm / usłyszałam bicie serducha
13.12.24 USG genetyczne OK 🩵 jest 6 cm chłopaka -
Dziewczyny czy nadal odczuwacie objawy?
U mnie jakby ustalo. Teraz 10w5d. Nie wymiotuje, nie mam nawet zawrotow, piersi tez prawie wcale.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Drzemka bardzo mi przykro
Oby kolejna ciaza przyszla szybko i byla brzproblemowa.
Nurkowanie ja mam z objawow gliwnie piersi aktualnie. Mdlosci pojawiaja sie i znikaja. Mysle, ze jestesmy juz w tym momencie kiedy moga ustepowac. Wiadomo, ze u czesci beda i do 20 tygodnia, ale chyba zazwyczaj tak kolo 12 staja sie lzejsze.
Wiem, ze sie boisz bo sama panikuje, ale muskmy myslec pozytywnie.Nurkowanie lubi tę wiadomość
-
Muki po wyjęciu kleszcza powinnaś wziąć go do słoiczka i odrazu do laboratorium. Nie chce Cię straszyć ale uważam, ze im więcej i formacji, nawet tych złych tym lepiej. Moja koleżanka złapała kleszcza w ciąży , po urodzeniu dziecka było wszystko w porzadku, mały umiał już siadać , powoli stawał na nóżki. Nagle przestał siadać, cieszyć sie, zaczął jej się cofać po prostu, poszła do lekarza, okazało się, ze ma neurobolerioze. Teraz nie rozwija się prawidłowo. Dlatego uważam, ze nie powinno się bagatelizować takich rzeczy, nawet jeśli zdarzają się 1/10000.
Co do imionka, od początku mówiliśmy do brzuszka Borysek, imię dla dziewczynki było Anastazja lub Nadia, ale marzył nam się chłopczyk-mały Borysek. I na 90% się udało, będzie Borysek❤️
Drzemka głowa do góry, szybko wracaj do nas, trzymamy kciuki☹️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 18:07
Muki85 lubi tę wiadomość
-
Drzemka, przykro mi
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Maluszek ma całe 3,3 cm 😍 teraz za dwa tygodnie prenatalne.
Powiedzieliśmy córce - niesamowicie się ucieszyła i całowała mnie po brzuchu ❤Malgonia, Hazzel, Meggi89, Miodunka, Limonka, Muki85, AnitaK, pawojoszka, hamadriada, magda sz, martaszymi, pola89, LadyS lubią tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤