Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nurkowanie wrote:Dziewczyny czy nadal odczuwacie objawy?
U mnie jakby ustalo. Teraz 10w5d. Nie wymiotuje, nie mam nawet zawrotow, piersi tez prawie wcale.Nurkowanie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może panikuje, ale po stracie jakbym nie byla niczego pewna juz zupelnie. Czuje tylko lekkie cisnienie w podbrzuszu i jak dotkne brodawek. Jutro wizyta i chyba stad nerwy.Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, moze te mdlosci nie sa obowiazkowe, ale dawaly mi poczucie bezpieczenstwa jakiegoś.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Nurkowanie ja Cie bardzo dobrze rpzumiem. Nawet rano sobie myslalam, ze Ciebie uspokajalam, a sama mysle tylko o tym, czy mi dosc niedobrze jest
Pewnie do prenatalbych juz tak bedzie.
Pamietaj tylko, ze ten najgorszy czas juz za Toba. Zazwyczaj jak cos sie ma zadziac to na tym etapie na ktorym vylas na wizycie lekarz moglby juz zobaczyc, ze cos sie dzieje. Skoro nic nie mowil to znaczy ze jest dobrze.Nurkowanie lubi tę wiadomość
-
Dobrze ujęte, czy wystarczajaco, czy nieza silne objawy, itp. Mysle, ze wlasnie jak mowisz do prenatalnych a juz najlepiej do ruchow dziecka. Niby wiadomo, ze juz fika, kreci sie, ale to taka teoria, ja nic na razie nie czuje.OM 27.03.2019
Polimorfizm Pai 1 heterozygota.
Podejrzenie niedoczynności tarczycy.
Czerwiec 2018 Aniołek 6/10 tc. [*]
-
Drzemka, tak mi przykro. Czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki aby jak najszybciej udalo sie!
Nurkowanie, teraz objawy powoli przechodza. U mnie zostaly teraz tylko piersi (mniej niz wczesniej) i szybsze meczenie sie (tego pewnie nie da sie pozbyc do konca).Nurkowanie lubi tę wiadomość
Coreczka 11.2019 -
Nurkowanie jeszcze tylko dzien do wizyty, nie stresuj się, będzie dobrze! Mi ok. 10 tygodnia to przeszły już bolesne piersi i takich typowych objawów nie miałam ale to ponoć normalne. Pamiętaj że stres może tylko zaszkodzić a w niczym nie pomoże.
Drzemka bardzo mi przykro. Wiem co czujesz.Nurkowanie lubi tę wiadomość
03.2018 (*) 8 tydzień
06.2018 usuwana częściowa przegroda macicy
-
Drzemka współczuję Ci bardzo 💔 trzymaj się dzielnie.
Nurkowanie ja mam tylko ból piersi, raz mniejszy, raz większy. Tak to ciążowo się nie czuję.
Karolajnos pytałam się dziś lekarza rodzinnego odnośnie kleszcza, to mi powiedziała, że dopóki nie mam obrzęku to mam się nie martwić. W czwartek spytam jeszcze mojej pani ginekolog. Jak na razie staram się nie panikować, pozatym w głowie teraz mam prenatalne I tym stresuję się bardziej.Nurkowanie, Karolajnos lubią tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
Drzemka strasznie mi przykro
a wszystkim Wam dziewczyny gratuluję prawidłowych wyników na prenatalnych, pamiętam w pierwszej ciąży tyle złych diagnoz i stresów było a tu wszystko super bardzo to optymistycznie nastawia. Ja muszę wytrzymać jeszcze tylko tydzień
Ja z objawów mam tylko ciągłe sikanie ale raczej to objaw ciągłego jedzenia arbuza i ból piersi jak za długo chodzę w staniku.
Mój roczniak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89eb0534e9c9.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0d7003d05bf.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e7974f7e671.jpg
pawojoszka, Limonka, Muki85, Kindziukowa, hamadriada, juudi, Nurkowanie, Malgonia, olka_sz, kamciaelcia, Meggi89, AnitaK, Miodunka, martaszymi, pola89, michaga82 lubią tę wiadomość
-
Drzemka;(( swiat jest jednak niesprawiedliwy ... przykro strasznie:( 3maj się mocno i wracaj jak najszybciej;***
Gratulacje dziewczyny ;*** ja wizytuje w piątek
Rosne jak szalona. Aż strach myśleć co będzie w grudniu...Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
zdrowa genetycznie córeczka
Małgosia wyczekana, wymodlona u aniołka upartego aniołka bo za trzecim razem
picolo sie chłodzihamadriada, pawojoszka, Fermina, magda sz, Malgonia, anna23, Miodunka, taka_mama, Meggi89, Limonka, AnitaK, Muki85, Maxi, pola89 lubią tę wiadomość