Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
aneta.be wrote:Ja tez wchodze do domu i jedyne o czym mysle to zeby sie polozyc 😔meczace to kest i ja mam wyrzuty sumienia ze malo czas poswicam starszakowi... Staram sie z nim bawic ile tylko mam sil ale roznie to wychodzi.
Z jakiej czesci Polski jestescie? Ja pochpdze z Podkarpacia a od 7 lat mieszkam w Krakowie.
U mnie ta senność też czasem daje w kość, generalnie w każdej chwili mogłabym się położyć i zasnąć.
Ja obecne Podkarpacie właśnie, wcześniej mieszkałam w Krakowie Więc na odwrótaneta.be lubi tę wiadomość
-
Ja w Warszawie mieszkam, ale za 2 miesiące czeka mnie przeprowadzka pod miasto
VianEthel2, aneta.be, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem z Małego trójmiasta, a oryginalnie z Warmii😊
Patrzę teraz na moje okna i tak mi się nie chce ruszyć do ich mycia😅
Ale za to odwazylismy się z moim m.dzisiaj rano pobaraszkowac i było fajnie😁aneta.be, Madera2000 lubią tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczki ciąża samoistna- my siami -
Lekarz głowy mi nie ściął a wręcz przyjął z uśmiechem nowinę o ciąży
Ciąża jest
Najważniejsze-POJEDYNCZA, choć szukał drugiego pęcherzyka 😉
Pomiarów nie robił (to wiedziałam), zestaw badań do zrobienia i za dwa tygodnie wizyta
Serduszkowa zazwyczaj umawialam prywatnie ale tym razem odpuszczę (bo byłaby teraz)
Ale nie mam pewności czy i dzisiaj nie widziałam pykajacego na usgZozo, Hazzel, Meggi89, Fermina, pola89, aneta.be, Madera2000, martaszymi, marian_the_baby, anna23, Limonka lubią tę wiadomość
-
My narazie też mamy w szkole wolne bo egzaminy piszą i córka dopiero 24go kwietnia idzie. Ale z psem rano wyjść trzeba chociaż daje pospać mnie też się chciało spać popoludniu ale kilka dni z rzędu jakoś wytrzymywalam. U nas też pięknie. Ja narazie się oszczędzam nic nie robię poza delikatnym sprzątaniem w domu do wizyty
Ja jestem zachodniopomorskie na granicy z lubuskim okolice Gorzowa Wlkp👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
kamciaelcia wrote:Lekarz głowy mi nie ściął a wręcz przyjął z uśmiechem nowinę o ciąży
Ciąża jest
Najważniejsze-POJEDYNCZA, choć szukał drugiego pęcherzyka 😉
Pomiarów nie robił (to wiedziałam), zestaw badań do zrobienia i za dwa tygodnie wizyta
Serduszkowa zazwyczaj umawialam prywatnie ale tym razem odpuszczę (bo byłaby teraz)
Ale nie mam pewności czy i dzisiaj nie widziałam pykajacego na usgkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kindziukowa widzę na twoim suwaczku że idziemy łeb w łeb. Ja też mam 5 tydz i 4 D hehe
Kindziukowa lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
kamciaelcia wrote:Zozo
To ja druga strona Gorzowa(bo lubuskie z granicą z Wielkopolska)
O widzisz całkiem niedaleko👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Kamcia, jeszcze raz gratulacje, a co!
Ja jestem z pomorskiego, mieszkam sobie nad samiuśkim morzem (nie mylić z zatoką) . Ale w Krakowie przemieszkałam 9 lat. W Małym Trójmieście pracuję. Nawet rodzic mialam w Wejherowie ostatnio ale Syn wybral inaczej.
My tez sie Mezem juz odwazylismy i nie zaluje.
Zbieram sie na ten spacer, mam nadzieje, ze tam nie padne. Moze TSH mi leci w gore, bo w sumie objawy tez podobne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2019, 11:22
kamciaelcia, marian_the_baby lubią tę wiadomość
-
Ja też z Trójmiasta a dokładniej z Gdańska Nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś gdzie nie ma morza Nic mi tak nie poprawia humoru jak spacer po plaży
aneta.be, marian_the_baby, Meggi89, Fermina lubią tę wiadomość
29.11.3019 Hania ♥️♥️♥️
17.04.2019 6t5d ♥️-->l130/min
30.07.2019 połówkowe 451 gram dziewczynki 😍
I ciąża-puste jajo płodowe 8tc 31.05.2017
II ciąża-puste jajo płodowe 10tc 12.04.2018 -
nick nieaktualnyHej, mam podejrzenie, że ta grupa będzie mi pasowała, wg oficjalnych wyliczeń coś jakoś 19 grudnia termin, wg mniej oficjalnych być może wcześniej
Jestem z Wrocławia.
Obecnie siedzę na L4 z synkiem (wiecznie zakatarzony żłobkowicz).Hazzel, aneta.be, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
malotka wrote:Hej, mam podejrzenie, że ta grupa będzie mi pasowała, wg oficjalnych wyliczeń coś jakoś 19 grudnia termin, wg mniej oficjalnych być może wcześniej
Jestem z Wrocławia.
Obecnie siedzę na L4 z synkiem (wiecznie zakatarzony żłobkowicz).Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy