Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Michaga, ja nic takiego nie dostałam.
Co do leków przeciwbólowych po cc to jeszcze na pooperacyjnej dostałam dolargan, potem po pionizacji już tylko paracetamol, który nic nie dawał.
Zanes, trzymam kciuki za jutro ❤08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Ale się dzieje!!!! Magda, Limonka i Malinowa gratulacje!!!!
Szybkiego powrotu do sił i zdrowia dla maluszków!)))))
Limonka lubi tę wiadomość
16.03 blastka 5AA =Ignaś| 9dpt beta 208 | 12dpt beta 555
2 blastki ❄️❄️
27.02 1dc / 1.03 1ds / 11.03 punkcja 9 komórek / 12.03 6 zarodków
Za nami:
azoo, polip endo wycięty, drożne jajowody, polip nr 2
19.09.2018 - 1 AID17.10.2018 - 2 AID
12.11.2018 - 3 AID
11 dc ovi 12 dc AID, 21 mm / 13 dc ovi, 14 dc AID, 21 mm /12 dc ovi, 12 dc AID, 24 mm -
Malineczka współczuję stresu ile musiałas się najeść
gratulacje! Dobrze że masz to za sobą.
Żanes powodzenia jutro!
Ewa dobrze że wypuścili Cię do domu,takie czekanie w szpitalu to masakra, w domu można jakoś ten czas lepiej zorganizować.
Jestem totalnie zakochana w syneczkumiłość od pierwszego wejrzenia
Od 13 zaczął być bardziej aktywny, najgorsze że ulewawydaje mi się że to przez wody jeszcze mu gdzies schodzą.
Własnie go przewinelam po 2 smolce po czym zorientowalam się że nie wiadomo kiedy nasikał i plecy mokre jak już wzięłam go na ręce, no to znow przebralam i znów narobił smółkichciałabym już polozyc sie z nim spać ale przez to ulewanie boję się zasnąć.
Gardło mnie boli tak sobie zdarlam że polecam spakowac jeszcze vocaler...Fermina, Malamia, Limonka lubią tę wiadomość
-
mam ochraniacze
w łózeczku modułowy (poduszki) w kołysce "ciągly"
jeszcze rozwazałam coś takiego
https://allegro.pl/oferta/otulacz-ochraniacz-do-lozeczka-warkocz-roz-1m-8272230895?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_pojazdy_dzieci%C4%99ce&ev_adgr=Akcesoria&gclid=Cj0KCQiA5dPuBRCrARIsAJL7oejfTl2WgQudqSPvRBGiPlVv1tulrWQUoh6SMNJJeBWUuwv0-Jn3iC4aAh78EALw_wcB
ale ostatecznie wygrał rozsadek-poduszki latami mi posłuza (dwie dostał młodszy synek do nowego łózka) a warkocz przy większym dziecku i tak nie uchroni np nóżkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 05:30
-
Olza, no właśnie mam rozkminy z powodu SIDS. Kokon już prawie zamówiłam ale doczytałam gdzieś że inna jego nazwa to gniazdko śmierci i zwątpiłam.
Do spania dla Małego mam śpiworek ale tak sobie myślę czy mu za zimno w nim nie będzie...08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, mój syn dostał poduszkę taką mega cieniutką i większą kołderkę dopiero teraz a ma 21 Miesięcy.
Jak się urodził to spał w bodach z długim i pajacyku i rożek nigdy nie było zimno.
Masz jakiś malutki śpiworek? Mój w każdym się topił dlatego jeszcze nie kupiłam
Ale przez bezsenność pobuszuje po necie😀 -
ja mam 3 spiworki (takie od 0+) i zade na pewno nie nadaje sie dla noworodka-sa po prostu wielkie
dodam jeszcze ze nie kazde dziecko spiworek zaakceptuje
staszy spał w spiworku baaardzo długo, jeden mamy ulubiony bo meeega cieniutki
córka nie chciała w ogóle w tym spac
z młodszym próbowałam, ale rzyszły upały wiec pieluszka bambusowa nawet nie przeszła-budzil sie jak tylko coś na sobie poczul
i nigdy tez nie ubrałam dziecka w dwie warstwy do spania
ale u nas ciepło cały rok
chłopcy w nocy nigdy nie byli okrywani, tzn jak sie odkryją nie lece do nich przykrywac z powrotem
rozek natomiast przy córce był fajny-ale pierwsze dziecko i wygoda rodziców
starszy juz w szpitalu spał rozwalony bez niczego
młodszy na golasa juz w czerwcu bo taka była wiosna i lato w zeszłym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 06:16