Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fermina, chyba się w końcu doczekałaś. Trzymam kciuki ❤✊
Olza, kurde,w trzecim trymestrze to nie wiem. Wcześniej lekarz mi nawet heviran pozwolił brać. Nie możesz do niego zadzwonić podpytać?Fermina lubi tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Dziewczyny, mi też ok.5 odeszły wody różowe, ale miałam wątpliwości i o 6 wstałam i pocieklo konkretnie, na różowo z czerwonawo-rózowym plamieniem... miałam lekkie miesiączkowe skurcze, ale bardzo nieregularne zaraz ok.5, potem jeden mocniejszy 3,5minutowy o 7. I na razie tylko podbarwione na rozowo wody. Więc pewnie zrobię kanapkę i będziemy jechać...
Maxi, pola89, Fermina, AnitaK, Miodunka, Ewe90, taka_mama, Limonka, Muki85 lubią tę wiadomość
Córcia 3 latka po 4 latach starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu
14.12 dwie kreseczkiciąża samoistna- my siami
-
Marian
Za Ciebie też trzymam mocno kciuki! Ale się rozwiązało 😀Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Młody się obudził, kończy śniadanie i jedziemy, dam znać, mam nadzieję, że tym razem po raz ostatni, że zostaje i przebieram się w koszule do porodu!
Widzę, że nie tylko ja.Powodzenia wszystkim!!
kamciaelcia, anna23, Miodunka, taka_mama lubią tę wiadomość
-
8 cm!!! Trzymajcie kciuki!
kamciaelcia, magda sz, pawojoszka, AnitaK, Karolajnos, Olza, pola89, AdelaX, Miodunka, nickky, anna23, Ewe90, aganieszkam, taka_mama, Malgonia, Madera2000, Norwegian_forest, Muki85, Martek&M lubią tę wiadomość
-
Adela ja brałam 3 razy dziennie, no nic innego nie mogłam a nie chciałam żeby się rozwijało. Gozdziki do herbaty bo gardło bolalo a one w sobie mają coś takiego że znieczulaja lekko.
Ale się porobiło! Super:) powodzenia.
Fermina masz już 8 cm rozwarcia?AdelaX lubi tę wiadomość
-
Fermina no już ostatnia prosta u ciebie ,za chwilę malenstwo będzie z tobą ,ale żeby przy 8 centymetrach jeszcze pisać to dzielna kobieta z ciebie.
Kciuki za wszystkie na porodówkach ,mówiłam że jak się pełnią skończy to się posypie? Niezła kumulacja, to znaczy że tylko ja zostanę na poniedziałek na oddział. -
Ale się porobiło no coś pieknego 😍
Ja tez jadę zaraz na IP sprawdzić , bo w nocy wkładka mi się trochę odbarwila na niebiesko , wiec podejrzewam ze trochę wody poszły
Dziewczyny trzymam kciuki i mam nadzieje ze u mnie tez w końcu ruszyło ❤️magda sz, Miodunka, Limonka, Mali84 lubią tę wiadomość