Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka
Gratulacje ❤️aganieszkam lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
No ja w pierwszej ciąży podejrzewam że kryzys siedmiu cm miałam w domu jak wychodziłam spod prysznica, bo krzyczałam na męża że więcej sobie nie dam dziecka zrobić
a przyjechałam na izbę już z pełnym na gotowo
Miodunka, Fermina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wczoraj miałam goraczke i myślałam ze dzis dojdą jakieś objawy katar kaszel a tu nic. Od rana chodzę zakolowana, półtorej godz temu wzięłam Apap ale chyba dzis nie miałam gorączki tylko taka jestem osłabiona. Siostra karze jechać mi do szpitala, bo powiedziała ze jakby były inne objawy czy coś to wiadomo ze przeziebienie a tak to nie wiadomo skąd ta wczorajsza gorączka. Co myślicie? I tak muszę czekac na męża
-
adela
oficjalnie goraczka jest pow.38,5
i wysoka w ciązy grozna
teraz wirusów nie brakuje-mój starszy 2 weekendy miewał tylko goraczke (infekcja wirusowa i tyle)
dreszcze miewałam i bez temp
ciezko powiedziec co masz robic i ciezko stwierdzic co szpital powie/zrobi -
Agnieszka, gratulacje ❤
Fermina, cc to nie takie zło.
Ja się zgłaszam do tych co zostają w dwupaku do końca. Czekam teraz w szpitalu na kontrolne ktg i pewnie jeszcze ze 2 godziny tu posiedzę. Przeszłam dziś z mężem całą galerię z nadzieją że może to coś pomoże, a dorobiłam się tylko jakiegoś bólu promieniującego od biodra. Córkę urodziłam w 38 tygodniu i mam nadzieję że z synem też tak będzie. A jak nie to 26.12 zgłaszam się do szpitala.aganieszkam lubi tę wiadomość
08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
agnieszkam gratulacje!!! Malutka, jak moja
Fermina trzymaj się kochana, będzie dobrze!
Nie pamiętam czy jeszcze któraś z Was rodzi, ale jakby co to powodzenia i kciuki 🌷
Dziewczyny, czy Wasze maluszki też nie chcą leżeć na pleckach? Moja się obraca z pleców na bok, niestety preferuje prawy i boję się, że jakąś asymetrię sobie zrobi albo już ma...Jak położę na plecach z główką w lewo to też sobie sama obraca głowę na prawo. Muszę ją kłaść totalnie na lewym boku, żeby się nie obróciła, ale ponoć na plecach najzdrowiej. Myślałam że takie małe tygodniowe dziecko jeszcze nie powinno takich rzeczy umieć 🤔🤔🤔aganieszkam lubi tę wiadomość
-
Fermina, super, ze ruszylo
!!! Podziw, ze jestes w stanie pisac na komorce
Trzymamy mocno kciuki aby Malenstwo weszlo w kanal!
Madera, powodzenia i sprawnego porodu
Marian, powodzenia i szybkiej akcji
Agnieszka, mega gratulacjeOdpoczywaj i tulcie sie z Magdalenka!
Maxi, czy moze dzisiaj beda probowac wywolywac? Jak z Twoim cisnieniem?
Adela, lepiej sprawdzic w razie watpliwosci. Napisz jak na IP.
Miodunka, Pawojoszka, Muki, Mmalibu, Delilah, Ewa, Karolajnos, Pola, Olza, Anna trzymamy za Was kciuki! Jestescie nastepne
Mali, nie przejmuj sie, dopiero co wyszlas ze szpitala wiec daj sobie czas na poznanie sie z MalenstwemSuper, ze jestescie w domu i masz wsparcie meza
delilah11, aganieszkam, Miodunka, Muki85 lubią tę wiadomość
Coreczka 11.2019