Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie nowe forumowiczki! oo i dobry temat sie pojawil... Kawa pijecie w ciazy? Bo rozne sa opinie. Ja w pierwszej ciazy poczatkowo nie pilam wcale ale pozniej pozwalalam sobie na jedna lub dwie dziennie teraz tez pije maks. dwie dziennie ale slabsze niz zwykle, bardziej mleko z kawa niz kawa z mlekiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 15:25
-
nick nieaktualnynuuutella wrote:Fajnie że tyle Was przybywa:)
Ja to bez kawy ani rusz, ale przy żywiołowym roczniaku skądś trzeba brać energię tyle dobrze że śpi całą noc to mogę się zregenerowac
Roczne dziecko potrafi zabrać całą energię )
Ja mam dwulatka i do tej pory budził się raz w nocy, a dzisiaj ze 3 razy wstawal, może drugie maleństwo będzie łatwiejsze pod tym względem a przynajmniej do grudnia można się przygotować psychicznie na nieprzespane noceAnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneta.be wrote:Witajcie nowe forumowiczki! oo i dobry temat sie pojawil... Kawa pijecie w ciazy? Bo rozne sa opinie. Ja w pierwszej ciazy poczatkowo nie pilam wcale ale pozniej pozwalalam sobie na jedna lub dwie dziennie teraz tez pije maks. dwie dziennie ale slabsze niz zwykle, bardziej mleko z kawa niz kawa z mlekiem
Ja w pierwszej ciąży przestawilam się na inke i generalnie tak mi posmakowała, że już tak mi zostało. I dużoo mleka i trochę miodu i było do zeszłego tygodnia, a teraz w ogóle nie mam ochoty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Łyska wrote:Ja piję dwie kawy, można pić do 5mg kofeiny. Tak samo karmiąc piersią
PS. Mam wynik bety: 264,95. Wizytę mam umówić na przyszły czwartek.AnitaK lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Przedwczoraj zrobiłam betę w 30dc (owulacja ok 19dc) i wyszła 39,5. Dzis powtarzalam i czekam na wyniki 🍀tym razem biore wszystkie leki clexane, acard, encorton, metylowane wit z grupy B.
AnitaK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadera2000 wrote:Hej wszystkim. Przedwczoraj zrobiłam betę w 30dc (owulacja ok 19dc) i wyszła 39,5. Dzis powtarzalam i czekam na wyniki 🍀tym razem biore wszystkie leki clexane, acard, encorton, metylowane wit z grupy B.
Gratulacje i witaj w naszym grudniowym gronie 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie zastanawiam się jak to jest z tą kawą 🤔 niedawno dzwoniła teściowa i zaleciła mi jej unikać.. A ja lubię kawę rozpuszczalną z dużą ilością mleka.
Lubie moją teściową i wiem, że się martwi, ale kawę lubię bardziej 😂😂😂😂 (żart)AnitaK lubi tę wiadomość
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nowe grudniówki
Olka gratuluję pięknego przyrostu.
Ja kawy nie piję już od 2 lat i wcale mi jej nie brakuje...
Poza tym przybyło mi 3,5 kilo w dwa dni lol i strasznie wydęło a jem jak zwykle. Marzyłam o takich problemach i mam za swoje
AnitaK lubi tę wiadomość
3
córeczka marzec 2020
37 l. -
nick nieaktualnyolka_sz wrote:Tylko skąd wiedzieć ile kofeiny ma dana kawą? Na etykiecie Jacobsa nic nie ma na ten temat
PS. Mam wynik bety: 264,95. Wizytę mam umówić na przyszły czwartek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny