Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny, fajnie ze grupa sie rozkreca ja tez raczej zadnych objawow, czasem mnie mdli ale nie wiem czy sovie tego nie wmawiam. Tez mnie czasem zakuje cos w podbrzuszu ale ogolbie jest ok wczoraj w pracy taki mi zaczal brzuch grać koncert ze musialam wyjsc z pokoju bo az wstyd 😆 chyba bobo sie domaga wiecej kalorii
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZeść Dziewczyny
Aguś, szalenie mi przykro
Wreszcie mam ustalony termin wizyty na 12 kwietnia. TO będzie końcówka 7 tygodnia, więc liczę, że serducho będzie jak ta lala.
Jestem teraz kilka dni u rodziców, liczę, że dzięki temu trochę szybciej zleci mi czas do tego pierwszego usg. Uch, bardzo mi się to dłuży.
Z objawów - mam delikatne mdłości, ale też nie pojawiają się regularnie. I nie są bardzo mocne, nie wymiotowałam ani razu. Przed wczoraj najadłam się strachu, akurat jak bylismy na jakimś odludnionym osiedlu w Berlinie: zaczelam czuc dziwne mrowienie w pochwie, było mi słabo, nie powiem, najgorsze mysli się pojawiły. Ale po chwili mialam bardzo mocny odruch wymiotny i wszystko przeszło. Więc mam nadzieje,ze to po prostu jakieś hormonalne jazdy.
No i cały czas jest mi zimno, mimo słońca za oknem. -
nick nieaktualnyJagoda91 wrote:Ja też nie mam, w ogóle mam wrażenie że dopóki jeszcze nie zrobiłam testu ciążowego to widziałam u siebie mnustwo objawów a teraz już chyba nie wsłuchuję się aż tak bardzo w swoje ciało i ich nie zauważam
Ja też widziałam objawy przed testem ale to chyba było tylko w głowie -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie przyszłe mamy 😁
Dołączam się do Waszego grona. Dzisiaj byłam na badaniach i beta wyszła 1210 w 4t5d ciąży. Niezmiernie się cieszę, a jednak trochę boję, bo to moja pierwsza ciąża a mam już 34 lata. Pozdrawiam
4.04 beta 1210 😀
16.12.19 Natalka ❤️👶🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie dziś jeszcze rano trochę brzuch powołał, moja lekarka napisała mi, ze mogę Apap brać... dziwne.. w sb mam wizytę u innego ginekologa to zapytam jeszcze..
16.03 blastka 5AA =Ignaś | 9dpt beta 208 | 12dpt beta 555
2 blastki ❄️❄️
27.02 1dc / 1.03 1ds / 11.03 punkcja 9 komórek / 12.03 6 zarodków
Za nami:
azoo, polip endo wycięty, drożne jajowody, polip nr 2
19.09.2018 - 1 AID 17.10.2018 - 2 AID 12.11.2018 - 3 AID
11 dc ovi 12 dc AID, 21 mm / 13 dc ovi, 14 dc AID, 21 mm /12 dc ovi, 12 dc AID, 24 mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggi89 wrote:Nie słyszałam, żeby lekarze zalecali apap, ale mi zlecił doktor acard i pan w aptece też był wielce zdziwiony, że w ciąży acard... Mam nadzieję, że Ci ginekolodzy wiedzą co robią
Hehe,podobną historię opowiadała Mamaginekolog
https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/ -
Witajcie kochane :-*
U mnie dzisiaj II piękne różowe kreski (11dpo) w przyszłym tygodniu betaMuki85, malamisia, Meggi89 lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Meggi89 wrote:Nie słyszałam, żeby lekarze zalecali apap, ale mi zlecił doktor acard i pan w aptece też był wielce zdziwiony, że w ciąży acard... Mam nadzieję, że Ci ginekolodzy wiedzą co robiąStyczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
1cs po poronieniu chybionym 🍀🍀🍀 -
Cześć dziewczyny,
postanowiłam się przywitać 😊 u mnie dziś 4t+2. Duuużo czasu zajęły nam starania i teraz jestem troszkę przerażona tym, że coś jeszcze pójdzie nie tak. Właśnie wróciłam z laboratorium z trzeciej bety, także trzymajcie kciuki za ładny przyrost.AnitaK, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Anita i Olka! Będziemy się tutaj razem wspierać
Ja znalazłam u siebie pseudo objaw ciąży, uświadomilam sobie, że od ponad tygodnia nie zjadłam nic słodkiego i nie wypiłam żadnej kawy, a normalnie to bez jednego i drugiego nie było dnia
Póki nie przyjdą bardziej namacalne objawy, dobre i toAnitaK lubi tę wiadomość