Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kindziukowa wrote:Zozo, a kiedy masz wizytę?
Dopiero 11 maja. W sumie i tak poszedł mi na rękę bo mówi że za 4 tygodnie ale nie chce mnie tyle katowac to za 2 tygodnie. Oh jak ja wytrzymam. Ciągle się zastanawiam jak się okarze że znowu jest za niskie tetno co wtedy? Już mam się spodziewać najgorszego? Oczywiście miałam neta nie czytać ale trochę po czytałam że to mogą być wady genetyczne, choroba Edwardsa czy jakoś tak👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
nick nieaktualny
-
Zozo wrote:Dopiero 11 maja. W sumie i tak poszedł mi na rękę bo mówi że za 4 tygodnie ale nie chce mnie tyle katowac to za 2 tygodnie. Oh jak ja wytrzymam. Ciągle się zastanawiam jak się okarze że znowu jest za niskie tetno co wtedy? Już mam się spodziewać najgorszego? Oczywiście miałam neta nie czytać ale trochę po czytałam że to mogą być wady genetyczne, choroba Edwardsa czy jakoś tak
-
Kornelia88 wrote:Zozo, na prawde wiem co czujesz - głowa do góry. Ja z moją ciążą już się pożegnałam po 1 usg jak nie było zarodka a wszystko okazalo sie wina kiepskiego sprzetu, Może zjedz sobie coś dobrego, jakiś cheat day pizza i fyty?
Właśnie szukam jakiegoś serialu żeby się wciągnąć i oderwać głowę od tych myśli, bo naeey na książce się skupić nie mogę. Człowiek się tak ucieszył ciąża. Najpierw się martwiłam żeby beta przyrastala później się modlialam żeby był zarodek. Do głowy mi nie przyszło że może być jakiś inny problem👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Kindziukowa wrote:A jakbyś poszła w tym tygodniu? Zawsze to już myśle będzie widać jakiś progress, nie wiem czy bym wytrzymała, dla świetego spokoju bym poszła
Kazał mi za 2 tyg mówi że często nie ma sensu robić usg.. Za 2 tyg będzie 8 tydzień może będzie pewniej.👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Z objawow mam tylko lekkie oslabienie i wrazliwe piersi (nawet mnie ten drugi objaw troche uspakaja i notorycznie dotykam piersi )
Na samym poczatku bralam Femibion 1 a pozniej zmienilam na Prenatal Uno ze wzgledu na zawartosc choliny i wieksza dawke wapnia (plus imbir). Moja gin mowila, ze tez brala Prenatal Uno w swojej ciazy.
Coreczka 11.2019 -
Ja mam dziś ciężki dzień ,czuje się jakby mnie czołg przejechał ,od rana niedobrze ,na szczęście mam rosołek ,dużo rosołku,z objawów to ciągle bym mogła mojego wykorzystywac ,jak wcześniej nie było czasu,siły ,ochoty tak teraz bym mogła 3 razy dziennie
-
pawojoszka wrote:Na pierwszą wizytę chce pójść koło 8-9 tygodnia żeby już wszystko było widać,no i muszę najpierw mojego M uświadomić bo jeszcze nie wie😀.
AnitaK lubi tę wiadomość
-
To jutro we trzy mamy wizyty.
Zozo nie martw się będzie dobrze ja też się strasznie boje co mi jutro gin powie po ostatnich wydarzeniach.
Ja w ciązy kupowalam leginsy bo byly wygodne i rosly z brzuchem wtedy rodzilam latem wiec na zimne dni mialam cienki spodnie z gumka a na cieple krotkie spodenki na gumce owszem badz sukienki.
Mówią że tego roku lato ma być gorące już się boje z synem mialam tylko miesiac lata ale nogi mi tak spuchly ze zadne buty nie chcialy mi wejsc na nogi ale jak urodzilam wszystko minelo i nogi i brzuch mniejszy niz przed ciaza10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Haha, Pawojoszka, mam podobny objaw, Maz nie narzeka. Pomyslalam sobie dzis, ze ogromnym plusem kolejnej ciazy jest dla mnie to, ze nie boje sie juz seksu. W pierwszej najpierw mi nie bylo wolno a potem mialam jakies glupie obawy a teraz hulaj dusza.
Mnie dzis koszmarnie boli glowa. I wydaje mi sie, ze te bakterie w moczu to nie byl przypadek. Co sie wtedy robi? Od razu antybiotyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 15:34
-
Fermina wrote:Haha, Pawojoszka, mam podobny objaw, Maz nie narzeka. Pomyslalam sobie dzis, ze ogromnym plusem kolejnej ciazy jest dla mnie to, ze nie boje sie juz seksu. W pierwszej najpierw mi nie bylo wolno a potem mialam jakies glupie obawy a teraz hulaj dusza.
Mnie dzis koszmarnie boli glowa. I wydaje mi sie, ze te bakterie w moczu to nie byl przypadek. Co sie wtedy robi?
Ja to strasznie się boję seksu, nie wiem czy mogę czy nie powinnam, nie pytałam nawet 😊 wole nie ruszać hahahSzalona 27 -
Mi poprzednio lekarz sam wyskakiwal z tekstami: "a gdyby sie Pani zastanawiala, to seks mozna uprawiac", ale jakos nie bylam przekonana.
-
Ja mam zakaz seksu już od miesiąca prawie najpierw przez te plamienia i teraz przez ryzyko poronienia. Ale wiecie nawet nie mam ochoty i chęci. Dzisiaj też mnie po obiedzie zaczęła głowa boleć może od pogody poszłabym spać ale później nocka z głowy.👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Fermina jeśli to infekcja to lepiej niech lekarz coś poradzi w ciąży z lekami to jednak trzeba ostrożnie.
A z seksem chęci to jedno ale doświadczenia ,no jest moc.
Kamcia planu nie mam szczególnego ,narazie moj zaczyna coś podejrzewać bo jakoś tak jest inaczej niż zwykle , ciągle podpytuje "a co ty tak to,czy tamto",jeszcze go trochę zmiękcze niech się przyzwyczai do ewentualnej opcji a potem poprostu potwierdzę jego obawy. Jakbym mu od razu wyskoczyła z taką petarda to by mógł chłopak nie znieść tego zbyt dobrze. No ale w nieskończoność się nie da ukrywać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2019, 15:53