Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w poprzednich ciążach nie miałam żadnych objawów - brak miesiączki, rosnący brzuch i ruchy dziecka, nic poza tym. Teraz mam jeden objaw - napady głodu i lęk przed tym, że zabraknie mi jedzenia. Jak gdzieś się wybieram, to upewniam się, że będzie tam jedzenie. Szaleństwo To pewnie dlatego, że wciąż intensywnie karmię piersią, a więc mojego jedzenia musi mi starczyć dla trojga.
hamadriada, juudi lubią tę wiadomość
-
Miodunka, mam tak samo. Mimo mdlosci, musze miec jedzenie w poblizu bo zwyczajnie mi slabo i trzesa mi sie rece z glodu, tez sobie tlumacze karmieniem piersia i zwiekszonym zapotrzebowaniem kalorycznym.
Jestem pewna, ze u mnie kwestia widocznego juz brzucha to efekt tego, ze od ostatniej ciazy nie minelo wiele. Nawet linie na brzuchu jeszcze mam. Na szczescie do rodziny daleko, zobacza mnie dopiero, jak i tak bede chciala juz powiedziec.
Zazdroszcze bezobjawowych ciaz...
-
Ja rodziłam raczej dawno prawie 4 lata temu, ale taki brzuch jak teraz miałam w 14 tc. A teraz dziwne bo jeszcze 5 tyg temu miałam kaloryfer, jeszcze dzień przed zdobieniem testu nie mogłam napatrzeć się w lustro że w końcu udało mi się osiągnąć cel, pozbyć się oponki, wyrzeźbić sześciopak. Cóż sześciopak bardzo szybko zamienił się w bojler... Myślałam że mięśnie będą trzymać i tym razem brzuch będzie rósł wolniej, ale cieszę się że wytrwalam i choc przez chwilę mogłam być z siebie dumna.
-
A jakie spodnie zakładacie przy brzuszku? Ja mam taki problem, że moje zwyczajnie mnie cisną i powodują ból brzucha. Z kolei kupno większych też średnio zdaje egzamin, bo wówczas całe na mnie wiszą...
Po domu zakładam ciążówki, ale problem mam z ubraniami do pracy.
Tak źle i tak niedobrze;)
2015 Aniołek
2017 Synuś -
Magda sz, ja też ćwiczyłam, już miałam ładnie wyrzeźbione mięśnie i żyłam w iluzji, że przytrzymają rozrost brzucha. No nie, nie udało im się.
magda sz lubi tę wiadomość
-
Nie wydaje mi się żeby tempo rosnącego brzucha zależało od tego która to ciąża🤔 mi w drugiej wybijało później jak w pierwszej i teraz tez nie za wiele jeszcze widać Raczej kwestia indywidualna i to pewnie raczej są powszechne na początku ciąży wzdęcia i oba sama jako tako 😉
-
Hej dziewczyny mam pytanie. Podczas oddawania moczu odczuw trochę szczypanie. I wydaje mi się, że mój mocz jest jakiś inny. Taki bardziej intensywnie żółty. Jutro idę na badanie moczu. Od czego tak może być? Infekcja?02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Jezu dziewczyny a mnie jakas hustawka hormonalna dzisiaj dopadla, od rana siedze i placze w lozku - zjadlam tylko banana rano na mdlosci a potem gorzka czekolade z sola i tak sobie cierpie.
Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo sama ze soba sie mecze,
Pozdrawiam! -
Hope&Baby wrote:Hej dziewczyny mam pytanie. Podczas oddawania moczu odczuw trochę szczypanie. I wydaje mi się, że mój mocz jest jakiś inny. Taki bardziej intensywnie żółty. Jutro idę na badanie moczu. Od czego tak może być? Infekcja?
Może masz bardziej gesty i dlatego powinnaś pić więcej żeby to rozrzedzic. -
Kornelia88 wrote:Jezu dziewczyny a mnie jakas hustawka hormonalna dzisiaj dopadla, od rana siedze i placze w lozku - zjadlam tylko banana rano na mdlosci a potem gorzka czekolade z sola i tak sobie cierpie.
Mam nadzieje ze szybko mi przejdzie bo sama ze soba sie mecze,
Pozdrawiam!
Ja dzisiaj też się rozryczalam. Cały dzień oczy mi zlami zachodzą👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Zozo, a kiedy masz wizytę?