Grudniowe mamy 2022💞
-
WIADOMOŚĆ
-
Różyczka, strasznie mi przykro, nie wiem co powiedzieć🥺 trzymaj się jakoś😔
-
Milixx, gratuluje serduszka❤️🥰
-
Dziewczyny wiadomo ze chcemy zdrowych dzieciaczków i donoszonych zdrowych ciąż. Płeć nie ma znaczenia ale miło jest czasem zmienić rozmowę na bardziej optymistyczne tory i popierdaczyc trochę o głupotach a nie tylko o obawach i stresach, żeby zajac chociaż na chwile głowę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 16:34
Kornelkanelka, Szatkownicadojajek, kid_aa lubią tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Dziewczyny wiadomo ze chcemy zdrowych dzieciaczków i donoszonych zdrowych ciąż. Płeć nie ma znaczenia ale miło jest czasem zmienić rozmowę na bardziej optymistyczne tory i popierdaczyc trochę o głupotach a nie tylko o obawach i stresach, żeby zajac chociaż na chwile głowę.
A ja powiem ze lubię takie głupoty oczywiście kalendarz chiński sprawdzałam - wychodzi dziewczyna ! -
Różyczka bardzo Ci współczuję, ale tak jak mówisz dobrze, że puste jajo.
Asiula92 jak beta rośnie to jest dobrze. Super.
Oliwk4 dawaj znaki jak wizyta.
A mnie dziś tak krzyż napierdziela, że nie mogę leżeć na płasko. I okazało się że pomieszałam daty wizyt i usg mam już jutro 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 18:00
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
U mnie z kalendarza chińskiego wychodzi dziewczynka, ale czuję, że to będzie chłopak (chociaż w każdej ciąży tak czułam i mam 2 córki 🤣). Co będzie, pokocham jak swoje. Kiedyś robiłam też wróżbę z obrączką i wyszło, że będę mieć 4 dzieci:D, D, C, D. Później jakieś tam eksperymenty z soda i moczem(w pierwszej ciąży🙈). Pamiętam, że grubo tu wymyślaliśmy, jak sprawdzić
-
Dziewczyny... Jest dzidzia 😭😭😭😭... 0,71mm i serduszko 120bpm... Słyszałam jak bije.. Poryczałam się tam u niej jak małe dziecko 😭... To jest po prostu nie do wiary.. Nie mogę uwierzyć... Za 2 tygodnie kolejna wizyta.. Muszę brać progesteron 2x1 i przepisała mi luteinę 2x1..Z usg wychodzi 6t5d..a z miesiączki 7t1d..wiec odstępstwo malutkie... Termin porodu na 17.12😍😍😍😍
Jc94, Kornelkanelka, Blondyna.B, KAMA, AguniWaj94, GrubAsia, gocha04, Evli, Red555, Mersalla, Oktawia94, wichrowe_wzgórza, Natalia p., milam lubią tę wiadomość
-
OLIWK4 wrote:Dziewczyny... Jest dzidzia 😭😭😭😭... 0,71mm i serduszko 120bpm... Słyszałam jak bije.. Poryczałam się tam u niej jak małe dziecko 😭... To jest po prostu nie do wiary.. Nie mogę uwierzyć... Za 2 tygodnie kolejna wizyta.. Muszę brać progesteron 2x1 i przepisała mi luteinę 2x1..Z usg wychodzi 6t5d..a z miesiączki 7t1d..wiec odstępstwo malutkie... Termin porodu na 17.12😍😍😍😍
milam lubi tę wiadomość
-
Moja panikowizyta zakończona - młody, przyjemny doktor wypisał potrzebne skierowania, trochę się pośmialiśmy, że mi na głowę siada przez np. brak mdłości, ogólnie na luzie. CRL 1,68 cm, serduszko bije, przyrost prawidłowy, krwiaków brak. Brudzenie może się zdarzyć, dzieciak się wgryza to i tak się dzieje. Leków mam zestaw najlepszy, więc życzył powodzenia i kazał pomyśleć o zwolnieniu niedługo. I nawet miałam test ze znajomości leków - po co mi to i czy mój lekarz wie, że to biorę 😅
Co do smaków to u mnie: pierogi ruskie, serek wiejski z rzodkiewka i jogurt z musli. Codziennie bym mogła, ale z pierogami uważam, bo 🍑 rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2022, 18:57
Kornelkanelka, Evli, Mersalla, wichrowe_wzgórza, Natalia p. lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️