Grudniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Morelka456 wrote:e_mil_ka wrote:Wchodzę na tą stronę z suwakami, wybieram suwak, potem przechodzę dalej, wybieram wskaźnik do suwaka, przechodzę dalej wpisuje termin porodu, tworzę suwak a pod suwakiem mam dwa linki jeden BBc czy jakoś tak a drugi HTML. Kopiuje ten pierwszy i wklejam w ustawienia zakładka społeczność.
To nie ten link. Musisz skopiować ten pierwszy tickerfactory i będzie działało 😉 -
Morelka456 wrote:Super,że tak szybko Ci się udało dowiedzieć płeć 😊 Ja czekałam do 18 tyg,na prenatalnych nie oglądał ginekolog,bo stwierdzil że za wcześnie.
Teraz będę gdzie indziej robić prenatalne to może uda się dowiedzieć 😊
Nie każdy lekarz na prenatalnych przewiduje płeć i też zależy to pewnie od tygodnia kiedy wykonywane jest badanie i sprzętu. Ja teraz chodzę do tego samego lekarza więc ponownie liczę, że poznam płeć. 😊 Jeśli nie, to poczekam na kolejne USG.
Morelka456 lubi tę wiadomość
2021 H🩷
2023 W🩵 -
Poszłam dziś do diagnostyki badanie zrobić i przy okazji zapytałam ile kosztuje test pappa. A pani mnie zapytała który pappa. Zdurniałam, mówię że do badań prenatalnych a ona dalej że to zależy który. To są jakieś rodzaje tych testów?? Weszłam na stronę diagnostyki i jest jakiś pappa roche, pappa standard. Czym to się różni? Wiecie coś może? Ja to zielona jestem w tym. Jeszcze u mojego lekarza kosztuje to 400 zł a w diagnostyce ten pappa roche kosztuje 90 zł. Już nic nie rozumiem... 🙄
-
Anu5ia ja na zleceniu do diagnostyki mam zaznaczone pappa (fmf) i u mnie w diagnostyce kosztuje 108 zł. Plus do tego HCG wolna podjednostka beta (fmf) też kosztuje 108 zł.
Anu5ia, Nattttal lubią tę wiadomość
-
Ja mam za darmo pierwsze i drugie na pewno prenatalne. U nas w miescie jest projekt z badaniami prenatalnym i na NFZ. Także tyle chociaż na plus. Z córką miałam jeszcze te 3 za darmo i echo serca wtedy, myślę że teraz ze względu na moje choroby i historię też dostanę skierowanie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
e_mil_ka wrote:Ja już wszystkie linki po kolei próbowałam. Morelka mówiła że mam pierwszy skopiować ale nie działa.
No właśnie w podpisie widzę, że masz skopiowany pierwszy kod. A trzeba skopiować drugi - BBCode, czyli ten zaczynający się tak : [url=https://www
Życzę spokoju i odpoczynku po trudnym dniu w pracy. 🙂2021 H🩷
2023 W🩵 -
Ceny w poszczególnych punktach diagnostyki są różne. Odkryłam to, gdy laboratorium, w którym zawsze oddawałam krew przestało pracować w sobotę. Jeżdżę tyle samo kilometrów do innego miasta i oszczędzam na badaniach. Dodatkowo korzystam z rabatów wykupując badania przez stronę. U mnie Pappa to koszt 100 zł, wolna jednostka beta HCG to też około 100 zł. Ja jeszcze robię PlGF i to badanie kosztuje 230 zł. Do tego dochodzi wizyta z USG u mojego ginekologa.2021 H🩷
2023 W🩵 -
_Hope wrote:No właśnie w podpisie widzę, że masz skopiowany pierwszy kod. A trzeba skopiować drugi - BBCode, czyli ten zaczynający się tak : [url=https://www
Życzę spokoju i odpoczynku po trudnym dniu w pracy. 🙂
Ten link o którym piszesz też kopiowałem i nie działa. Zaraz sama zobaczysz 😅 -
_Hope wrote:No właśnie w podpisie widzę, że masz skopiowany pierwszy kod. A trzeba skopiować drugi - BBCode, czyli ten zaczynający się tak : [url=https://www
Życzę spokoju i odpoczynku po trudnym dniu w pracy. 🙂
JuZ wiem dlaczego nie działało. Miałam za mało miejsca żeby wkleić cały link i wklejał się tylko jego część._Hope, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość