X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamy 2023
Odpowiedz

Grudniowe mamy 2023

Oceń ten wątek:
  • kropeczek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakin wrote:
    Kropeczek wyslala mi linka, ale on sie nie otwiera buuu
    Spróbuj jeszcze raz teraz bo grupa była ukryta dlatego nie działał

Anakin lubi tę wiadomość

♥️ 2020 - 👧🏼

25.10.22 🕊👼🤍
    13.03.23 🕊👼🤍

🌈💜 12.2023 👶🏼

PAI1 hetero, MTHFR hetero
    💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
  • Patrycja 128 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym karmicie dzieci jak musicie gdzieś wyjść i zostawić w domu?
    Mi zostało jeszcze mleko modyfikowane,bo kupiłam po wyjściu i jak parę razy wychodziłam,to moja mama zazwyczaj podawała moje odciągane moje plus to sztuczne. I właściwie nie miałam problemu żeby później ssał pierś. I teraz znowu za 3 tygodnie do lekarza i będę musiała albo kupić modyfikowane,bo to można trzymać do miesiąca od otwarcia,albo się zastanawiam nad zamrożeniem swojego mleka,bo pewne jest,że muszę dzień wcześniej odciągać,bo w ten sam dzień wyjścia albo odciągne za mało,albo nawet w cale jak ostatnio,bo mały cały czas wisi.

‹‹ 276 277 278 279 280
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ