X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamy 2023
Odpowiedz

Grudniowe mamy 2023

Oceń ten wątek:
  • kropeczek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakin wrote:
    Kropeczek wyslala mi linka, ale on sie nie otwiera buuu
    Spróbuj jeszcze raz teraz bo grupa była ukryta dlatego nie działał

Anakin lubi tę wiadomość

♥️ 2020 - 👧🏼

25.10.22 🕊👼🤍
    13.03.23 🕊👼🤍

🌈💜 12.2023 👶🏼

PAI1 hetero, MTHFR hetero
    💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
  • Patrycja 128 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym karmicie dzieci jak musicie gdzieś wyjść i zostawić w domu?
    Mi zostało jeszcze mleko modyfikowane,bo kupiłam po wyjściu i jak parę razy wychodziłam,to moja mama zazwyczaj podawała moje odciągane moje plus to sztuczne. I właściwie nie miałam problemu żeby później ssał pierś. I teraz znowu za 3 tygodnie do lekarza i będę musiała albo kupić modyfikowane,bo to można trzymać do miesiąca od otwarcia,albo się zastanawiam nad zamrożeniem swojego mleka,bo pewne jest,że muszę dzień wcześniej odciągać,bo w ten sam dzień wyjścia albo odciągne za mało,albo nawet w cale jak ostatnio,bo mały cały czas wisi.

‹‹ 276 277 278 279 280
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ