WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamy 2023
Odpowiedz

Grudniowe mamy 2023

Oceń ten wątek:
  • kropeczek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anakin wrote:
    Kropeczek wyslala mi linka, ale on sie nie otwiera buuu
    Spróbuj jeszcze raz teraz bo grupa była ukryta dlatego nie działał

Anakin lubi tę wiadomość

♥️ 2020 - 👧🏼

25.10.22 🕊👼🤍
    13.03.23 🕊👼🤍

🌈💜 12.2023 👶🏼

PAI1 hetero, MTHFR hetero
    💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
  • Patrycja 128 Koleżanka

Wysłany: 20 stycznia 2024, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czym karmicie dzieci jak musicie gdzieś wyjść i zostawić w domu?
    Mi zostało jeszcze mleko modyfikowane,bo kupiłam po wyjściu i jak parę razy wychodziłam,to moja mama zazwyczaj podawała moje odciągane moje plus to sztuczne. I właściwie nie miałam problemu żeby później ssał pierś. I teraz znowu za 3 tygodnie do lekarza i będę musiała albo kupić modyfikowane,bo to można trzymać do miesiąca od otwarcia,albo się zastanawiam nad zamrożeniem swojego mleka,bo pewne jest,że muszę dzień wcześniej odciągać,bo w ten sam dzień wyjścia albo odciągne za mało,albo nawet w cale jak ostatnio,bo mały cały czas wisi.

‹‹ 276 277 278 279 280
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ