Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunk_a wrote:Ten mój brzuch taki jest od gory do dołu. Jak puszczę mięśnie to wypina się Ale tak po prostu trzymają same.
Wyglądam bardziej jak bym zgrubla
Mięśnie ?
To masz ciągle napięty brzuch ?
Aby maluchowi było dobrze,
jak mały brzuszek to później po porodzie będzie mniejszy problemOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
Kamcia1988 wrote:Lunka szooook. Taki malutki brzunio
)) Na pewno plus takie, że Ci w niczym nie przeszkadza
)
Dzięki za odpowiedzi w sprawie nocnego twardnienia, byłam ciekawa jak to wygląda u Was:) -
omii wrote:Mięśnie ?
To masz ciągle napięty brzuch ?
Aby maluchowi było dobrze,
jak mały brzuszek to później po porodzie będzie mniejszy problem
Ale jak tak się przyjrze to jest taki nie do końca miękki jak ciastoto raczej napięta skóra jest.
-
Lunk_a wrote:Nie wiem czy uda mi się. Robię to pierwszy raz. Niektóre z Was martwią się małym brzuchem.
Mój brzuch wygląda tak.
Od tylu też nie jestem szerszą.
https://zapodaj.net/83b7ce1889d2a.jpg.html
https://zapodaj.net/c88709b9864b4.jpg.html
https://zapodaj.net/bc1b9c0ff218b.jpg.html
Wrzucam ci przykładowe zdjęcie jak zrobić żeby od razu wyskoczyło zdjęcie na forum nie link
Zaznaczasz ten kod bbCode co się zaczyna [url itd cały kopiujesz i wklejam już tu na belly
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ja już czekam pod gabinetem. Dwa razy miałam mierzone ciśnienie. Bo 1za wysokie. Ale drugie juz w normie. Puls 112. Najgorsze,ze znowu zaczął mnie boleć brzuch.
Daj znać po wizycie.
-
78beti wrote:Lunka - zazdroszczę. Będziesz po porodzie jak Siwiec- nikt ci nie uwierzy ze byłaś w ciąży. Super
Ale to nie wiadomo w końcu jak to u niej było?
:p
A że leżę w domu to nikt nie wie:P
Wiesz co Ale u Was są w większości piłeczki.
Mój jest od żeber do spojenia . Poszedł na długość. Tak jak mówię , jakbym zgrubła:D
A gin mówi że to istotnie miesnie trzymają tkanki. Jak wypuszcze brzuch przed siebie jest większy. A tak się trzyma.
Choć mojej Mamie pokazał się nagle ok 32tc. Wcześniej miała płaski a nagle wystrzelił.
Na szczęście rozstępów nie ma bo to też tak bywa że jak rośnie nagle to się pojawiająWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 15:07
-
Lunka jaja se robisz, to chyba zdjęcie "sprzed"
Przecież ja nie widzę swoich stóp.
Dziewczyny a czy jak próbuję wiązać buty i tak ten brzuch trochę ściskam bo ledwo sięgam do stopy to dzidziusowi nie szkodzę? Bo dziś mnie bolało i się zastanawiam nad tym -
MalaHD wrote:Lunka jaja se robisz, to chyba zdjęcie "sprzed"
Dziewczyny a czy jak próbuję wiązać buty i tak ten brzuch trochę ściskam bo ledwo sięgam do stopy to dzidziusowi nie szkodzę? Bo dziś mnie bolało i się zastanawiam nad tym
ja siadam sobie na łóżku i zakładam buty unosząc nogę, boję się tak schylać
albo jak mam wiązać buty to mówię mojemu żeby to zrobił, na ogół zakładam już zawiązaneOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
na lato miałam wkładane trampki na gumkach, a jak wiązane, to też nogę na nogę zakładam; kokardki troche krzywo są, ale co tam
najgorzej jak mi mąż źle siedzenie w samochodzie zostawi - bo ogólnie to stara się mi przystawić z powrotem po mojemu, ale nie zawsze mu się udaCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Mały waży 1680gr. Raczej nie powinnien przekroczyć 3.5kg podczas porodu. Ułożony główka do dolu, Ale kręgosłupem do brzuszka, więc nie dał sobie zrobić zdjęcia. Widziałam tylko profil. Szyjka 2.8, powiedział że nie jest źle. Bal sie,ze będzie krótsza. Puki co zamknięta. Z tymi skurczami grozi poród przedwczesny. Ale na razie mam sie tym nie martwić, bo jeszcze nie jest na tyle źle,zeby iść do szpitala. Mam dużo leżeć. I czekają mnie zastrzyki w brzuch z cleaxane. Tak to u mnie wygląda. Pobajerowal mnie,ze jestem bardzo dzielna i świetnie poradziłam sobie z nocnymi skurczami. Mam też się nie bać scopolanu, tylko jak zaczyna boleć brzuch, to aplikowac scopolan.
magdzia26, salenne, Opolanka 85, Lady Savage, Minionkowa, k878, editchen, emikey, Iruletka, aga1402, Nola, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Lunka jaja se robisz, to chyba zdjęcie "sprzed"
Dziewczyny a czy jak próbuję wiązać buty i tak ten brzuch trochę ściskam bo ledwo sięgam do stopy to dzidziusowi nie szkodzę? Bo dziś mnie bolało i się zastanawiam nad tym