Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nataliamonika wrote:Chyba pobiłaś forumowy rekord wielkości brzucha!
Bo nie widać ze on idzie od góry. A większość z Was ma takie fajne piłeczki. -
emikey wrote:Lunk_a nie wiem czy cię to pocieszy czy nie ale znam osobę która miał taki płaski brZuch do 8 miesiąca a potem wywaliło jej bebzon w ciagu nocy. Pamiętam w jakim szoku była jak opowiadała o swoim pierwszym poranku z brZuszkiem
Tyle że mówię Dziewczyny ze mój jest Ale na wysokość a nie na wypuklosc.
I jak nagle się pojawia rozstępy mogą się pokazać. -
nick nieaktualny
-
To na prawdę boli jak przyjdzie skurcz a mała postanowi wtedy sie poruszyć
Lunka - ale brzusio
Mi wczoraj w sklepie najpierw jakiś pan, w sumie młody facet ustąpił miejsca, a potem jeszcze jedna pani przepuściła mnie w kolejce, heheh miło mi sie zrobiło12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Emikey, wybacz, że wyskakuję jak Filip z konopi, ale mieliśmy z mężem dzisiaj temat teściowych i pozwoliłam sobie opowiedzieć mu o kilku wyskokach Twojej z ostatnich odwiedzin. Wiesz co stwierdził? Że to jest tak niewiarygodne, że nadaje się idealnie na scenariusz jakiegoś filmu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 18:53
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc -
nataliamonika wrote:Emikey, wybacz, że wyskakuję jak Filip z konopi, ale mieliśmy z mężem dzisiaj temat teściowych i pozwoliłam sobie opowiedzieć mu o kilku wyskokach Twojej z ostatnich odwiedzin. Wiesz co stwierdził? Że to jest tak niewiarygodne, że nadaje się idealnie na scenariusz jakiegoś filmu
u mnie w pracy stwierdZili, że ona musi być chora.
Nie wiem czy wam opowiadałam jej mądrości życiowe jak np jak karmić dziecko i się wyspać. Moja teściowa nie Kamila piersią. Może i lepiej bo całą ciążę jak i po paliła jak smok (ukarana została rakiem). Mój mąż przesypial noc. A ona go nie budziła na karmienie. O jakiejś 6-7 zaczynał płakać, że głodny. Budził tym moja teściowa, która rozważałam cZy wstać czy nie tak długo aż prZestawał płakać. Wtedy stwierdzala ze nie jest na tyle głodny by wstawać i szła spać dalej. Do 11. Opowiada z duma jak to kiedyś około południa przyszla pielęgniarka środowiskowa i była w szoku, że obudZiła teściowa dopiero. Według teściowej tak powinnam chować Gabiego. Żeby mieć spokój trZeba tresowac od kołyski. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrgania sa normalne
to odruch moro
mnie on bardziej przerażał jak synek był na świecie bo to dziwnie wygląda, ale to normalne
moja córa ma zawsze jak kichne bo sie wystraszy i tyle.
Emikey teściowa na medal , co za kobita
nie ma co słuchać
dziewczyny prośba - jak piszecie na FB wage dzidziala napiszcie też dokladnie tydzień ciąży. Lubie sobie porównaća potem musze szukać na belly waszych suwaczków
-
nick nieaktualny