Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus87 wrote:a propo schizowania to ja durna jestem
poczytałam o dzieciaczkach urodzonych w 32 tc ak jak ja jestem
nie wiem po co
musze wyluzowac
chciałabym juz byc w 36 chociaż -
Omg. Jestem na terenie sZpitala, idę w kierunku budynku dla kobiet w ciąży i porodow i moja mnie matka z wózkiem. A w nim dZiecko około roku w leginsach do kolan i z gołymi stopami. Bez kocyka. W spacerowe. Szok. Jest 3'c.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemikey wrote:Ja wcZoraj czytałam o tzw womb riders, którzy atakują kobiety w ciąży i wycinaja im dzieci i potem sprzedają bezdzietnyn parom. Trzeba być powalonym.żeby w ciąŻy takie rzeczy czytać....
-
nick nieaktualnySpoko, ja też schizuję. Wczoraj miałam pobierany GBS i potem naczytałam się w internecie, że w dzień wymazu nie można podmywać się żelem do higieny intymnej, a ja używałam podczas kąpieli tego dnia. I teraz zapewne skończy się tym, że będę powtarzać badanie bo będę się bała, że wynik nie będzie wiarygodny.
-
Ja juz po usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc008668af64.jpg
Gdzie się podział elficki nos mojego dziecka? Teraz ma kartofelek. Wszystko ok. W trzy tygodnie przytył ponad 0,5kg. Teraz ma 2131g. Ma średniej wielkości główkę (dobry do rodzenia) i spory brzuch ale w normach i lekarka powiedZiała, że jest ok. Najadł się główka już w dol. Szyjka zamknięta. Łożysko nie nachodZi na szyjke. Za 4 tyg kolejne usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2017, 12:40
salenne, Eli, Minionkowa, Szczesliwa_mamusia, Lady Savage, Iruletka, magdzia26, Petitka, Sunshine_111, nataliamonika, Nola lubią tę wiadomość
-
Nie wiem nawet co gadał złodziej bo mąż się tym zajmuje ważne że jego szczęście wróciło do domku. Pewnie na handel ukradł ale z tego co wiem był zdziwiony że dom prywatny ma monitoring i to taki rozległy. Jednak się przydaje takie coś koło domu:P
Ja odkryłam sposób żeby mój synek się poruszał i mnie uspokoił. Wypiłam z tej desperacji redbulla mojego męża i kurcze młody się rusza wiem że to nie zdrowe ale desperacja zwyciężyła tym razem. Jestem spokojniejsza dzięki temu że się zaczął ruszać. -
Discret wrote:
Ja odkryłam sposób żeby mój synek się poruszał i mnie uspokoił. Wypiłam z tej desperacji redbulla mojego męża i kurcze młody się rusza wiem że to nie zdrowe ale desperacja zwyciężyła tym razem. Jestem spokojniejsza dzięki temu że się zaczął ruszać. -
coca cola nie działała na młodego. Sok pomarańczowy to by mnie zgaga zjadła chyba. Otworzyłam lodówkę i patrze redbull mojego stoi hmm a spróbujemy może akurat i działa.
Teraz spokojniejsza jestem troszkę bo mały się rusza po tym cały czas:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Omg. Jestem na terenie sZpitala, idę w kierunku budynku dla kobiet w ciąży i porodow i moja mnie matka z wózkiem. A w nim dZiecko około roku w leginsach do kolan i z gołymi stopami. Bez kocyka. W spacerowe. Szok. Jest 3'c.
No to jest podejście Anglików, dla nich to nie jest dziwne, lecz normalne. -
Już wiem czemu córka miała przedłużające się problemy z brzuszkiem Przez E.coli, sieć wodociągowa u nas zanieczyszczona Zamknęli najbliższe ujęcia a puścili z innych, ale ile to da jeśli sieci nie przetrują, przecież bakteria poszła w sieć, więc powinni to wytruć i zakaz całkowitego użytku wody przez jakiś czas, jak u teściów zrobili przy takim problemie.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016