Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja oglądałam film do 2 w nocy, dzieciaki wyszykowalam do szkoły, najmniejsza do przedszkola ale ciężko było wszystkim wstać bo dzieciaki miały ferie tygodniowe i uwaga mój chyba w końcu idzie jutro do pracy!!!
3 tygodnie w domu był ale chociaż przez ostatni tydzień dużo pomógł.
Teraz papierniczam po 3 pączki z budyniem waniliowym. Codziennie muszę zjeść 3 na śniadanie!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
Opolanka 85 wrote:Jutro idziemy na warsztaty "Bezpieczny maluch", była któraś z Was? Bo to się w całe Polsce odbywa, w różnych miastach. http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Opolanka 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOpolanka 85 wrote:Jestem, jestem Ale łatwiej mi teraz na fb pisać z komórki
eh ja zas cukier mam wysoki chyba dostane insuline i na dzień
juz mi sie tak nie chce kłuć badac martwić , walcze juz od 28 tygodni ale pocieszam sie ze jeszcze troche -
Eli wrote:Ja bylam. Ogolnie po pierwszym dziecku juz duzo przeszlam w praktyce, ale dla rodzicow, ktorzy spodziewają sie pierwszego dziecka na pewno sa przydatne informacje na temat bezpieczenstwa, albo jak reagowac gdy dziecko sie zanosi.31.05.2016 [*] 8 tydzień - wymarzony skarb oddalił się w czasie:(
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Podziwiam, jakbym miała jesć 3 pączki codziennie (pomijając,żebym tyle nie zmieściła), to bym już była chyba z 40kg na plusie
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Mała myślę że się boi faceci mają jakąś awersje co do seksu w ciąży szczególnie na końcówce... boją się że dziecku krzywdę zrobią
chociaz ostatnio sam zagadał
ale no u mnei nei wyszło
z 1 dzieckiem nie pamietam by mial jakies awersje...ale to juz ponad 6 lat to moge nie pamietac -
Amus87 wrote:Ja wstalam o 5.30 bo maz mial tak wrocic i mialam o 6 jechac do labu.... Ale maz mial awarie na dole i nie wrocil wiec musialam kube budzic i jechalismy we dwojke. Lab od 6:30. Bylam o 6:20 i bylam....12!! Tam oczywiscie kartki brak ze ciazowe bez kolejki. Ale sie wrylam jako 3. Pan 1 i pan 2 mnie nie puscili bo do pracy sie spiesza. Ehhh nie lubie sie wpychac
Cisnienie niby nie mega niskie ale zle sie czuje jak to drugie mam 50 dzidiaj w labie mnie wkurw...to mialam 110 /70 :p
Co do lozyska to....fuj :p
Nie musi być kartka byś weszła pierwsza! Jest to prawnie potwierdzone, gdzieś miałam zapisany numer przepisu prawnego, jak znajdę to tu umieszczę.nataliamonika lubi tę wiadomość
-
Amus87 wrote:no sie rozleniwiła nooo
eh ja zas cukier mam wysoki chyba dostane insuline i na dzień
juz mi sie tak nie chce kłuć badac martwić , walcze juz od 28 tygodni ale pocieszam sie ze jeszcze troche
ja chyba na dniach będę rodzić, bo cukry też mi wariują masakrycznie, na czczo np wczoraj 112! Dziś mimo zwiększenia dawki z 15j na 16j cukry 126 ;/ diabetolog za tydzień. Jutro ginekolog, powiem jej o tym. -
nick nieaktualny
-
Zaczyna do mnie docierać, ze już zaraz będzie dziecko...
Mam nadzieje tylko ze grzecznie posiedzi do terminu.
Ja dziś tez na pobraniu krwi. Pojechałam z mężem, bo w zeszłym tyg przeziębienie, to nie chciałam pieszo czlapac, a za kołkiem mi już niewygodnie. 7 rano, tłum, punkt dla ciężarnych dopiero od 8, piguła mówi ze zaraz poprosi ciężarne (3 nas było), tylko obsłuży pana z insulina (starszy dziadek), weszła jedna ciężarna a za nią jak prosili następna osobę to jakiś facet się wpieprzyl. Jak byłam w środku to była jakaś pyskówka z udziałem mojego męża.
A łożysko to w Pl nie, ale zagranica idzie tez na kosmetyki. Sama kiedyś korzystałam z maseczki na włosy, zarombista była. Z Grecji akurat, polskiej produkcji takich nie widziałam.Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019