Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kaka470 wrote:dziewczyny żeby dostać te pampersy to trzeba należeć do "klubu" Rossman , ja niestety nie za bardzo w temacie bo nie mam na miejscu tego sklepu , ale już kiedyś myślałam żeby się zalogować . Z góry dziękuję za odp
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Dziewczyny jak to jest z tymi pampersami? Jak dostalam maila, że mogę przyjść odebrać to mogę odebrać czy coś muszę tam zaznaczyć bo wiem, że kilka z was miało problem. A jeszcze przyszło, że mogę olejek na rozstepy wziąć za grosza przy zakupie dowolnego produktu, czy to musi być coś dla dzieci czy może np tusz do rzęs? Bo nie ma wyszczególnione z jakiej grupy ma być dany produkt
Ja olejek wzięłam z półki normalnie i kupowałam wtedy...batonika a pampersy to przy kasie pokazałam maila i dali -
78beti wrote:Nam w odpieluchowaniu młodej bardzo pomógł klub malucha. Jak młoda miała jakieś 18m pani powiedziała że można spróbować bo młoda patrząc na starsze dzieci tez chce sama na nocniku. Pierwszy tydzien to była masakra potem już jakoś poszło. Mam znajomą która 3 latka nie mogła odpieluchowac bo ciagle lał w majtki i po meblach
Więc u nas żłobek i widok innych dzieci na nocnikach nie zdało egzaminu.
Wiem ja za bardzo chcę. Spróbujemy kilka dni, no ale jak nie wyjdzie, trudno, znowu poczekam, kiedyś zajarzy. -
nick nieaktualnymoj maz zaczal panikowac bo mowilam mu o dziewczybach co urodzily a on sie strsuje ... pyta czy wszystko gotowe czy do szpiala zapakowana na100% itd.
powiem wam ze cala ciaza przebiegala ok nie mialam zadnych dolegliwosci typu wymioty itd ale teraz to chyba najgorzrj...bo taka sie czuje ciezka leniwa wszystko ciezko zrobic itd. oby do grudnia
-
Discret wrote:Ha ale wiecie co pocieszać się że przy następnym maluszka w brzuszku będziemy mądrzejsze i nie będziemy tak panikowac bo będziemy wiedzieć co i jak juz:)
nie sądzę wiele mam tutaj na forum czekają na 2 bobasa i też panikują, a ja np nie potrafiłam określić czy już czuję ruchy czy nie, mimo kolejnej ciąży, też bym chciała urodzić bardzo, wiem czego sie spodziewać i wyglądam objawów porodu, a w głębi mówię sobie, głupia przecież nie będzie tak samo.Minionkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:wiecie co, mam takie rozstepy bolace masakra swedza bola wszystko.... uzywalam juz chyba wszystko w ostatecznisci kupilam bio oil oby pomoglo. ... a to jeszcze miesiac az sie boje co to bedzie. ...mi w ciagu mca tak skora popekala.
czy ktoras z was bio oil stosuje?
Ładnie pachnie i mocno natłuszcza skóręWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 11:29
-
nick nieaktualny
-
Pęknę!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d53d9ecca0bd.jpgOpolanka 85, Szczesliwa_mamusia, Modrzewiowa, Lady Savage, aga1402, k878, Iruletka, emikey, salenne, magdzia26 lubią tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to mój brzuchol 35t1d https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b7c5b622c26.jpg
Niestety jeszcze widać tą alergię po clexanie. Długo będzie schodzić.
Taki bęben, a Wojtuś taki malutkiLady Savage, aga1402, emikey, k878, Iruletka, Angie 31, magdzia26, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny