Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:PrZeglądam swój podręcznik ze szkoły rodzenia i wpadła mi jedna informacja. Zastanawiam się czy w Polsce jest tak samo. Czy w Polsce można zabrać łożysko w słoiku do domy? bo tu tak
Nie można. Łożysko jest traktowane w Polsce jako odpad medyczny i utylizowane. A co do tego po co to ludzie niekiedy np. chcą takie łożysko zakopać w ogródku i posadzić w tym miejscu drzewo.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ale miałam w nocy skurcze. Na szczęście nie było ich dużo i nie były mocne. Jak już udało mi się zasnąć, to mój mąż mnie obudził, bo stwierdził,ze chrapie Jak stary drwal i nie da się spać. A mi się widocznie dobrze zrobiło. A teraz nad ranem jak wstał, zamknął drzwi od sypialni, a pod drzwiami kot piał,zeby go wpuścić. Koniec spania. Także myślę,ze może z 4godziny to spałam. W dzień będzie drzemka, jak nic
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Beti ja mam trenażer, podpinam swój normalny rower i na nim jeżdżę.
A stacjonarkę kupić najlepiej z oporem magnetycznym lub elektromagneczycznym, raczej nie mechanicznym. No i fajnie żeby miał wyświetlacz i te elektrody do pomiaru tętna bo pulsometru pewnie nie posiadasz? A puls to bardzo ważny wskaźnik przy spalaniu tkanki tłuszczowej
Ja to się wam dziwię... Ja nie chcę teraz urodzić, nic a nic. Liczę na 40-41 tchttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wstalam o 5.30 bo maz mial tak wrocic i mialam o 6 jechac do labu.... Ale maz mial awarie na dole i nie wrocil wiec musialam kube budzic i jechalismy we dwojke. Lab od 6:30. Bylam o 6:20 i bylam....12!! Tam oczywiscie kartki brak ze ciazowe bez kolejki. Ale sie wrylam jako 3. Pan 1 i pan 2 mnie nie puscili bo do pracy sie spiesza. Ehhh nie lubie sie wpychac
Cisnienie niby nie mega niskie ale zle sie czuje jak to drugie mam 50 dzidiaj w labie mnie wkurw...to mialam 110 /70 :p
Co do lozyska to....fuj :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 07:42
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:snilo mi sie dzisiaj ze jeszcze 5 tyg do porodu a ze niby trzymslam juz synka ze byl taki duzy 4.5 kg.... ostatnio codziennie mi sie sni cos o ciazy. ...chyba przezywam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NataliaMonika snilo mi się ze urodziłaś dzis I była to piękna spora dziewczynka a ja Cię odwiedziłam. Uwaga z kim? Z moim dzieckiem tez juz urodzonym, które karmiłam piersią a był to mój kot a nie niemowle !!! Matko jakie kobiety w ciazy mają glupie sny
-
Iruletka wrote:Zapewne na tatara
haha obleszka
A mi się śni seks. Nawet chciałam się przemóc ale mąż twierdzi, że się boi I teraz nie wiem czy faktycznie się boi czy jestem tak aseksualna jak mi się wydaje.
Super miałam to baby shower. W ogóle wypadło akurat na mój dobry dzień i czułam się nówka. Do 2 w nocy siedziałyśmy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b66385e377b6.jpgSzczesliwa_mamusia, Angie 31, Zołzimagic, Amus87, magdzia26, Lady Savage, k878, Minionkowa, Petitka, Iruletka, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny