Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyemikey wrote:PrZeglądam swój podręcznik ze szkoły rodzenia i wpadła mi jedna informacja. Zastanawiam się czy w Polsce jest tak samo. Czy w Polsce można zabrać łożysko w słoiku do domy?
bo tu tak
Nie można. Łożysko jest traktowane w Polsce jako odpad medyczny i utylizowane. A co do tego po co to ludzie niekiedy np. chcą takie łożysko zakopać w ogródku i posadzić w tym miejscu drzewo.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Ale miałam w nocy skurcze. Na szczęście nie było ich dużo i nie były mocne. Jak już udało mi się zasnąć, to mój mąż mnie obudził, bo stwierdził,ze chrapie Jak stary drwal i nie da się spać. A mi się widocznie dobrze zrobiło. A teraz nad ranem jak wstał, zamknął drzwi od sypialni, a pod drzwiami kot piał,zeby go wpuścić. Koniec spania. Także myślę,ze może z 4godziny to spałam. W dzień będzie drzemka, jak nic
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Beti ja mam trenażer, podpinam swój normalny rower i na nim jeżdżę.
A stacjonarkę kupić najlepiej z oporem magnetycznym lub elektromagneczycznym, raczej nie mechanicznym. No i fajnie żeby miał wyświetlacz i te elektrody do pomiaru tętna bo pulsometru pewnie nie posiadasz? A puls to bardzo ważny wskaźnik przy spalaniu tkanki tłuszczowej
Ja to się wam dziwię... Ja nie chcę teraz urodzić, nic a nic. Liczę na 40-41 tchttps://www.maluchy.pl/li-73179.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wstalam o 5.30 bo maz mial tak wrocic i mialam o 6 jechac do labu.... Ale maz mial awarie na dole i nie wrocil wiec musialam kube budzic i jechalismy we dwojke. Lab od 6:30. Bylam o 6:20 i bylam....12!! Tam oczywiscie kartki brak ze ciazowe bez kolejki. Ale sie wrylam jako 3. Pan 1 i pan 2 mnie nie puscili bo do pracy sie spiesza. Ehhh nie lubie sie wpychac
Cisnienie niby nie mega niskie ale zle sie czuje jak to drugie mam 50dzidiaj w labie mnie wkurw...to mialam 110 /70 :p
Co do lozyska to....fuj :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 07:42
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:snilo mi sie dzisiaj ze jeszcze 5 tyg do porodu a ze niby trzymslam juz synka ze byl taki duzy 4.5 kg.... ostatnio codziennie mi sie sni cos o ciazy. ...chyba przezywam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NataliaMonika snilo mi się ze urodziłaś dzis
I była to piękna spora dziewczynka a ja Cię odwiedziłam. Uwaga z kim? Z moim dzieckiem tez juz urodzonym, które karmiłam piersią a był to mój kot a nie niemowle
!!! Matko jakie kobiety w ciazy mają glupie sny
-
Iruletka wrote:Zapewne na tatara
haha obleszka
A mi się śni seks. Nawet chciałam się przemóc ale mąż twierdzi, że się boiI teraz nie wiem czy faktycznie się boi czy jestem tak aseksualna jak mi się wydaje.
Super miałam to baby shower. W ogóle wypadło akurat na mój dobry dzień i czułam się nówka. Do 2 w nocy siedziałyśmy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b66385e377b6.jpgSzczesliwa_mamusia, Angie 31, Zołzimagic, Amus87, magdzia26, Lady Savage, k878, Minionkowa, Petitka, Iruletka, nataliamonika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny