Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiscret wrote:Teraz mam 113/71 i puls 128
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już Wojtusiowi powiedziałam,zeby między 12 a19 nie przychodził na świat, bo nasz pan doktor na urlopie
A tak poza tym, to troszkę zazdroszczę dziewczynom. Moja cierpliwość czekania mocno na koniec nadwyrezona Ale uzbrajam się w nią, bo wiem jakie to ważne dla małego. Niech siedzi spokojnie w brzuszku -
Amus87 wrote:Jej a ja caly czas mysle 36+1 czyli za ponad dwa tyg Tosia by mogla to byc...masakra, nie dociera to do mnie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Beti ja mam trenażer, podpinam swój normalny rower i na nim jeżdżę.
A stacjonarkę kupić najlepiej z oporem magnetycznym lub elektromagneczycznym, raczej nie mechanicznym. No i fajnie żeby miał wyświetlacz i te elektrody do pomiaru tętna bo pulsometru pewnie nie posiadasz? A puls to bardzo ważny wskaźnik przy spalaniu tkanki tłuszczowej
Ja to się wam dziwię... Ja nie chcę teraz urodzić, nic a nic. Liczę na 40-41 tc -
Jeju Jeju ale się dzieje. Dzieciaczki jak się zaczęły rodzić tak nie przestają. Trzeba chyba w końcu spakować torbę do szpitala bo się robi niebezpiecznie. Też mam przeczucie, że mój mały posiedzi do końca albo i dłużej, ale jak widać niespodzianki się zdarzają xD
-
nick nieaktualny