Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻeby tętno troszkę spadło, to pij małymi lyczkami zimna wodę i spróbuj napiać się tak, jak byś chciała zrobić kupe. Ale tylko przez chwilę i puszczaj. Mi tak zaleciła kardiolog, jak miałam napady tachykardii. Lekarz kardiolog mi powiedziala tez,ze do 130w ciąży puls może być taki wysoki. I żeby tym sie nie martwic. Ale jeśli czujemy się źle z tym pulsem, to właśnie to wstrzymywanie powietrza i napór, spowalnia serce. DzialaDiscret wrote:Teraz mam 113/71 i puls 128
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już Wojtusiowi powiedziałam,zeby między 12 a19 nie przychodził na świat, bo nasz pan doktor na urlopie

A tak poza tym, to troszkę zazdroszczę dziewczynom. Moja cierpliwość czekania mocno na koniec nadwyrezona
Ale uzbrajam się w nią, bo wiem jakie to ważne dla małego. Niech siedzi spokojnie w brzuszku
-
Ja myślę, że za tydzień mój mały będzie taki jak ja kied sie urodziłam. Ale mojemu chyba nie śpieszy. Przynajmniej nie daje takich znaków. Sam lekarz mi powiedział na USG, że widać że mu tam dobrzeAmus87 wrote:Jej a ja caly czas mysle 36+1 czyli za ponad dwa tyg Tosia by mogla to byc...masakra, nie dociera to do mnie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 21:20
-
nick nieaktualny
-
Beti ja mam trenażer, podpinam swój normalny rower i na nim jeżdżę.
A stacjonarkę kupić najlepiej z oporem magnetycznym lub elektromagneczycznym, raczej nie mechanicznym. No i fajnie żeby miał wyświetlacz i te elektrody do pomiaru tętna bo pulsometru pewnie nie posiadasz? A puls to bardzo ważny wskaźnik przy spalaniu tkanki tłuszczowej
Ja to się wam dziwię... Ja nie chcę teraz urodzić, nic a nic. Liczę na 40-41 tc
-
Jeju Jeju ale się dzieje. Dzieciaczki jak się zaczęły rodzić tak nie przestają. Trzeba chyba w końcu spakować torbę do szpitala bo się robi niebezpiecznie. Też mam przeczucie, że mój mały posiedzi do końca albo i dłużej, ale jak widać niespodzianki się zdarzają xD
-
nick nieaktualny

jestem gotowa