Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDiscret wrote:Z jakim ciśnieniem jedzie się na IP 2 ciąży??? Mierzyłam właśnie i wyszło 148/93 i puls 144.
Może połóż się z herbatką, uspokoj oddech i zmierz za godzinęLady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinionkowa-slodka Twoja córeczka,ze tak o Ciebie dba
A ja właśnie nabrałam ochoty na barszcz czerwony i paszteciki z kapustą i grzybami. A tu w piekarniku pieka sie udka z kurczaka, gotuje topinambur i robię buraczki. Ech... Jutro też nie zrobię barszczu, bo już mocze fasolę. Ale w środę na pewno już ugotuje barszcz i upiekę sobie te paszteciki.Minionkowa, k878 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Minionkowa-slodka Twoja córeczka,ze tak o Ciebie dba
A ja właśnie nabrałam ochoty na barszcz czerwony i paszteciki z kapustą i grzybami. A tu w piekarniku pieka sie udka z kurczaka, gotuje topinambur i robię buraczki. Ech... Jutro też nie zrobię barszczu, bo już mocze fasolę. Ale w środę na pewno już ugotuje barszcz i upiekę sobie te paszteciki.Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDiscret ogólnie za normę przyjmuje się 130/70 ale to indywidualna sprawa każdego, nie wiemy jakie zwykle masz ciśnienie. Moja norma to jest koło 110/70 a puls koło 80 więc w tym wypadku jakbym miała wynik jak ty to bym pojechała.
Twój puls jest niepokojący dlatego odpocznij.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaraS wrote:Discret białkomocz i nadciśnienie chyba nie ma na co czekać tylko do szpitala
Dokładnie to samo chciałam napisać. Ja miałam biało w moczu ale ciśnienie b.dobre, a u Ciebie świruje, ja bym jechała na Twoim miejscu. -
Melduje się po wizycie rodziców. Ale mnie wymęczyli! Pojechali wczoraj późnym popołudniem, ale miałam siłę tylko, żeby pójść spać.
I próbowałam nadrobić forum, ale nie dałam rady
Mam nadzieję, że jeszcze żadna nie urodziła w tym czasieCóreczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny