Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
szcześliwa mamusia no dostalam jakis antybiotyk na to białko taki co raz sie go bierze wieczorem godzine po jedzeniu ale chyba zapomnial mi dac skierowanie na powtórne badanie. Zadzwonie do niego w poniedziałek czy nie powinnam go powtórzyć przypadkiem.
20 minut temu się popłakałam miałam pierwszy porządny skurcz ale pierniczony bolał. Podejrzewam ze to i tak nic w porównaniu z tym co nas czeka ale ja piernicze ja to teraz tak bolało to ja nie chce nawet wiedziec co bedzie dalej. Dobrze ze tylko jeden
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:szczesliwa mamusia moglabys podeslac jeszcze raz linka z tymi przepisami co kiedys wrzucalas... buleczki tam byly takie dobre ... jjutro chce zrobic z makiem i serem.
https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/pieczywo/bulki-bagietki/123-kajzerkiSzczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, dzien 3 ci w szpitalu, ale niedziele sa spokojne, jutro sa wszyscy lekarze. Niestety do obchodu musze byc codziennie na czczo i nie moge podjadc w nocy w razue decyzji o cc, wiec wyobrazcie aobie jaka glodna sie budze. Corka narazie dobrze znosi rozlake,ma tate, babcie i dziadka, wiec caly czas ktos sie nia zajmuje. Tesknie strasznie, ale kazdy dzien zbliza mnoe do porodu i powrotu do domu z synkiem do corci<3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 07:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojjj tak, ciesze sie, ze taka dzielna ta moja cora i oby tak dalej( abalam sie,bo neurolog stwierdzil silny lek separacyjny, poki co wychodzi ten lek bardziej u mnie niz u Malej ) juz teraz zjadlam sniadanie iczekam na meza, w nd to nic anicsie tu nie dzieje. Przyszedl.lekarz jakis na obchod, ile wazy dziecko, ktory tc??? Noo to za malo jak 1800 g i tyle rozmowy.