Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Eli właśnie miałam Cię wywoływać... bo zastanawiałam się co tam u was słychać. Dawaj znać na bieżąco
-
Discret wrote:nie nie czuć nic a nic rozwarcia ja się zdziwiłam jak mi lekarz powiedział ze jest na dwa palce.
Zeby do konca tak moglo byc22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Lady Savage wrote:dokładnie.
ja jeszcze min 5 tyg, ale powiem wam ze juz mam powoli dosc...juz chce zeby bylo po wszystkimLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualnyHaha mój mąż jest niemożliwy. Mam dziś cały dzień pojedyncze bolesne skurcze, rano mnie trochę czyściło w kibelku, a teraz patrzę a na mojej części łóżka wylądował podkład w razie jakby mi wody w nocy odeszły
magdzia26, Szczesliwa_mamusia, k878, Lady Savage, Minionkowa, Iruletka, kaka470, nataliamonika, Angie 31 lubią tę wiadomość
-
Eli wrote:Teraz jakies wysokie tetno znowu na ktg, ciekawe czy jutro bedzie tak samo i czy w koncu ordynator bedzie na obchodzie. Powoem Wam, zestresowalam sie dzis troche tym ktg.
Szczesliwa_mamusia, Eli lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Eli wrote:Teraz jakies wysokie tetno znowu na ktg, ciekawe czy jutro bedzie tak samo i czy w koncu ordynator bedzie na obchodzie. Powoem Wam, zestresowalam sie dzis troche tym ktg.
-
nick nieaktualnysalenne wrote:Haha mój mąż jest niemożliwy. Mam dziś cały dzień pojedyncze bolesne skurcze, rano mnie trochę czyściło w kibelku, a teraz patrzę a na mojej części łóżka wylądował podkład w razie jakby mi wody w nocy odeszły
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:o, a ja myslalam ze jak sie zaczyna rozwarcie to juz porod, a tu widze, mozna z tym biegac i 2 tygodnie :o moze to lepiej jak sie bezbolesnie robi ze 2, to potem szybciej idzie reszta?
ja jeszcze min 5 tyg, ale powiem wam ze juz mam powoli dosc...juz chce zeby bylo po wszystkim
Nie, poród to gdzieś 3-4 cm. A do 2 spoko możesz chodzić :p, a z postępowaniem rozwarcia jest różnie, jedne mają 2 cm i mega bóle przez 14 godzin i nie widać nadziei na wiecej, mają nadziję że tu już 7 cm a wchodzą na fotel i słyszą nadal 3. A są takie jak np ja, gdzie w ciągu godziny z 2 cm zrobiło ci się 7, przez kolejne 30 min 10 cm już, i parte. I cała akcja zamyka sie w 1.45. -
salenne wrote:Haha mój mąż jest niemożliwy. Mam dziś cały dzień pojedyncze bolesne skurcze, rano mnie trochę czyściło w kibelku, a teraz patrzę a na mojej części łóżka wylądował podkład w razie jakby mi wody w nocy odeszły