Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
salenne wrote:Haha mój mąż jest niemożliwy. Mam dziś cały dzień pojedyncze bolesne skurcze, rano mnie trochę czyściło w kibelku, a teraz patrzę a na mojej części łóżka wylądował podkład w razie jakby mi wody w nocy odeszły
Mojemu jak pakowalismy walizke tlumaczylam co to jest i chyba nie zrozumial zasadnosci tego wynalazkusalenne lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Nie mogę oddychać. Już 2 noc z rzędu kiedy się męczę. Nic nie jadlam od obiadu a odbija mi się i jest mi niedobrze. Niech ten brzuch już idzie w dół
Woda malymi lyxzkami jak orzu czckawce maljszek zmieni pozycje. Tylko dosc zimma ta woda05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Szczesliwa_mamusia wrote:Myślę,ze teraz poczekamy ten tydzień na Beti. Toz to dopiero początek listopada ! Najgorzej to będzie tej ostatniej rodzic.
-
Mala rozumiem Cię doskonale! Mnie codziennie strasznie się odbija i mam okropne zgagi... Wczoraj jak położyłam się spać nie mogłam strawić jednej kromki którą zjadłam jakieś 4-5 godzin wcześniej... Dlatego dzisiaj już tak się przegłodziłam że po obiedzie który był o 16 zjadłam tylko 1 jabłko i teraz już jestem strasznie głodna, a pewnie i tak ledwo tylko się położe, zacznie mi się zgaga albo odbijania albo jedno i drugie...I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
ślązaczka wrote:Mala rozumiem Cię doskonale! Mnie codziennie strasznie się odbija i mam okropne zgagi... Wczoraj jak położyłam się spać nie mogłam strawić jednej kromki którą zjadłam jakieś 4-5 godzin wcześniej... Dlatego dzisiaj już tak się przegłodziłam że po obiedzie który był o 16 zjadłam tylko 1 jabłko i teraz już jestem strasznie głodna, a pewnie i tak ledwo tylko się położe, zacznie mi się zgaga albo odbijania albo jedno i drugie...
Ja tez walcze ze zgaga w nocy i mi akruat mleko pomaga potrafie litr w nocy wyduldac05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Zołzimagic wrote:NataliaMonika snilo mi się ze urodziłaś dzis I była to piękna spora dziewczynka a ja Cię odwiedziłam. Uwaga z kim? Z moim dzieckiem tez juz urodzonym, które karmiłam piersią a był to mój kot a nie niemowle !!! Matko jakie kobiety w ciazy mają glupie sny
Nie mogę spac i weszłam nadrobić forum z całego dnia, a tu proszę haha Nie kracz, bo ostatnio mój mąż nawet stwierdził, że nie może się doczekać Nieźle poschizowany sen.
P.s. Z brzuchem idziemy chyba łeb w łebWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 04:27
Gaja
27.09.2016 - Aniołek [*] 7tc