Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak mówią dziewczyny do 12 tyg zarówno dz jak i chł mają siusiaki, płeć chodź zakodowana jest w genach od poczęcia, tworzy się dopiero po 12 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 15:27
Wachciowa, A85K lubią tę wiadomość
-
Jeżeli wyrostek płciowy leży wzdłuż kręgosłupa to jest dziewczynka, jak odstaje to chłopak.
Pisała o tym @mamaginekolog
https://mamaginekolog.pl/chlopiec-czy-dziewczynka/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 15:36
-
magdzia26 wrote:Właśnie wyszłam z wizyty moja dzidzia ma 3,73 cm pięknie fikala i co najśmieszniejsze ginek stwierdził że "nie jest to czas na określenie płci ale ciężko nie zauważyć siusiaka" więc na 90 % będzie chłopak
Z pierwszyn synkiem było tak samo chłopaki się nie wstydzą
Czy chłopak czy dziewczynka, ważne że zdrowemagdzia26, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Czy chłopak czy dziewczynka, ważne że zdrowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 15:49
Wachciowa, Wonderland, A85K lubią tę wiadomość
-
A85K wrote:Kochana 1 trymestr trwa 13 tyg a z tego co ty piszesz to wychodzi , ze 2 trymestr zaczynałby się w 15 tyg. Bo 14+0 to początek 15 tyg.
U mnie drugi trymestr zaczyna się 29.05 czyli 13+0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 zgadzam się z Tobą ważne by dzidzia była zdrowa.
Moim zdaniem na rozpoznanie płci lepiej poczekać z kilka tygodni tak do 15-16 tyg.
Wiadomo wszystko zależy od sprzętu I doświadczenia gina no I każde dziecko rośnie inaczej w swoim tempie np. mój bobasek w zeszły wtorek mierzył 22,8 mm (9+1) a tu u Madzi26 maluszek ma już 37,3 mm (10+2) prawie 4 cmAmus87 lubi tę wiadomość
Laura
-
A85K wrote:Madzia26 gratuluję dorodnego bobasa
Między nami jest tylko dzień różnicy
U mnie 13+0 czyli 29.05 jest początek drugiego trymestru...nie wiem jak to wygląda u ciebie ale nie będę się spierać
Jeszcze raz gratulujeA85K lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny, można z poślizgiem do Was dołączyć? Bo ja też na grudzień i to w same święta
Wachciowa, Aztoria, A85K, zapachmalin, migiem, Szczesliwa_mamusia, editchen, Edith, magdzia26, Sunshine_111, Tizzi lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Moi rodzice wiedzą, bo z nimi mieszkamy A teściowej powiedziałam bo sie domyślała i pytała sie mojego M
Więcej osób sie dowie jak brzuch zobacząA85K, Kaczorka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Wachciowa wrote:Witaj Smoku hihi jak się czujesz?
Postanowiłam uwierzyć że może ja po prostu jestem dziwna i wszystko jest dobrze. Negocjuje codziennie z kulką, żeby rosła dzielnie i została z nami aż do świąt bo termin mam na 26.12 obiecuje jej masę prezentów,choinkę i mikołaja ...mam nadzieję, że da się przekonać.
Dołączam więc do Was w ramach wiary że będzie dobrze i pod choinkę dostanę bobasa
Wachciowa, Jacqueline, zapachmalin, A85K, Edith, magdzia26, Sunshine_111, belle_maman88, Tizzi lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia