Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa cukry od 2 tyg oki okolo 124 najwyzszy to dzisiaj skusilam sie na kajzerke ale ciemna i wywalilo 162 ....ale 10 min na biezni i spadlo do 120. Wkurzaja mnie z tym oszukanym pieczywem
Pieczenie zmalalo w sumie tylko przy podcieraniu po siku boli. Jakbym miala skore mega sucha tam.... Zapytam o ten zel jeszcze na nawilzenie moze mam wysuszone te miejsca. Nie widze pecherzy ranek jedynie zaczerwienienie. Zbadam mocz moze jest kwasy i podraznia -
nick nieaktualny
-
Amus - spróbuj Lacibios Femina, trochę drogi ten żel, mała tubka, ale mega wydajny. Dla kobiet w ciąży bezpieczny, na podrażnienia, odparzenia jakieś coś nieinfekcyjne, bardzo mi pomagał
Rany, ale bym zjadła karkówki z grilla... Brykiet w sumie jest, zaraz chyba wyśle męża po mięcho...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Ale nic nie ma w necie ...
Nie mniej - to juz 2 dzien bez zadnego wpisu itep. Jak wyladowala w szpitalu to tez nie bylo o tym slowa na fb na poczatek. Zreszta strata w 24 tygodniu... dziewczyny mocno przezywaja w 8 tc, kiedy dziszius przypomina kijanke, a co dopiero praktycznie w pelni uksztaltowane dziecko... -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Zaraz dam linka do tego forum, tylko rafal wroci, mala na dworze, nie chce jej samej tam zostawiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 10:19
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Nie mniej - to juz 2 dzien bez zadnego wpisu itep. Jak wyladowala w szpitalu to tez nie bylo o tym slowa na fb na poczatek. Zreszta strata w 24 tygodniu... dziewczyny mocno przezywaja w 8 tc, kiedy dziszius przypomina kijanke, a co dopiero praktycznie w pelni uksztaltowane dziecko...
straszne
-
Amus87 wrote:Ja uwielbiam karkowke ale boje sie jesc z grilla z racji toxo
Dzieki ! Zakupie zel, a skoro jutro chce dac do badania mocz to lepiej nic nie aplikowac na noc?
A czym sie rozni taka z grilla od takiej z patelni czy piekarnika? Jak sie boisz to kup sobie termometr spozywczy - wieprzowina musi miec 85-90 stopni w srodku zeby byc dopieczona. Wbijasz sprawdzasz i tyle.editchen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA nie wiem na grillu to jakos mi ciezko oceio czy dobre. Wczoraj tak samo tesciowa daje kurczaka z wierzchu dobry jem i czuje ze surowizna...przypalila go z wierzchu tylko i znowu mam schizy o toxo. Chociaz jedni gadaja ze drob bezpieczny inni ze nie
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Dziewczyny jest wpis @mamaginekolog na insta.
Bardzo smutna wiadomość, nie sledzilam historii Nicole. Czy wcześniej się coś działo z ciąża?
Ja się witam w 11 tyg.
27.04 - 0.22 cm
04.05 - 0.88 cm
16.05 - 2.01 cm
01.06 - 4.48 cm
14.06 - 7.02 cm
27.07 - 269 g
07.08 - 381 g
31.08 - 604 g
28.09 - 1267 g
16.10 - 1664 -
Tez ja czytam i wlasnie zobaczylam. Koszmar. Mam lzy w oczach.
Odkad sama czekam na maluszka i przezywam codziennie lek o jego zdrowie i bezpieczenstwo, to samo czuje o wszystkie inne dzidzie. Tak samo sie martwie o Wasze i denerwuje kiedy piszecie ze coa z nimi jest nie tak, jak kazde inne mi nieznane.
Zycie jest nieprzewidywalne, trzeba cenic kazda dana nam sekunde szczescia . Ogromnie jej wspolczuje i mam nadzieje ze jak najmniej nas kobiet bedzie musialo kiedykolwiek tego doswiadczyc....Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Jagna0707 wrote:Bardzo smutna wiadomość, nie sledzilam historii Nicole. Czy wcześniej się coś działo z ciąża?
Ja się witam w 11 tyg.syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.