Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja codziennie wieczorem powtarzam- zobacz jaka gruba jestem. Bęben mam już dalej niż blizej. A on codziennie powtarza-ze dobrze, bo dzidziuś rośnie i wcale nie jestem gruba, lecz w sam raz. Lubię tego posłuchać, choć i tak wiem swoje
Mi na brodzie rośnie włos od dawna, ale u mnie to za wysoki androstendion. Włoski na brzuchu teraz pewnie też mają coś wspólnego z tym hormonem -
u mnie włosków na brzuchu brak
a co do pępka to w pierwszej ciąży nawet po terminie porodu w 42 tygodniu ciąży nie był wypukłytaka uroda
czytam ile tyjecie i zazdroszczę... u mnie jakieś 20kg na plusie... :o brzuch na ten tydzień ciąży też mam duży.
ciężko przeżywam zmianę rozmiaru z 34 na 40/42ale dam radę a po porodzie skalpel z chodakowska;)
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga1402 wrote:a mnie moj nijak nie nazywa
... tylko marudzi ze baki puszczam a ja sie smieje i mowie ze to jego plniki zrobily chlopaka i gen jego wiec co soe dziwi ze maly baki puszcza
))
aga1402 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aga1402 wrote:dziewczyny dajcie pomysl na obiad bo mi juz banis peka brak pomyslow.
- ja mam grochówkę, ale może bigos, kluski z owocami? Makaron z białym serem i śmietaną, albo cordon bleu.
A chcesz coś szybkiego, wegetaraiańskiego? Bo ja mogłąbym wymieniać i wymieniać -
nick nieaktualny
-
a ja mam makaron razowy (moze byc i ryz) z kurczakiem, cukinia, ananasem, papryka w sosie curry
Smazysz cebulke czosnek, kurczaka, cukinie, papryke, ananasa, na koniec curry, sól, kurkuma i dodajesz troche wody i smietany
To jeden z naszych ulubionych obiadow. Ogolnie jemy duzo makaronu razowego. Lubie jeszcze z cukinia kurczakiem i suszonymi pomidorami. Mniam
Wlasnie zaczynam robic curry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 13:10
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to curry to co z proszku ta przyprawa czy co ?
curry to ja jadlam na kolacje wczoraj z knajpy zamowione
pomysl na cos szybkiego dobrego i wartosciowego
ja sobie cos wybiore tylko wymiemcie jeszcze co to mozna ukuchcic.
ale zupy to bym zjadla tylko czy ja znajde tyle sily po pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz zupą to chyba najmniejszy problem. wrzucasz warzywa i samo się gotuje
ja z takich mega szybkich dan, to lubię makaron z pesto. Wystarczy ugotować makaron i dodać pesto. Chyba najszybszy obiad na świecie :
Na jutro mam zaplanowaną mizerie, z kotlecikiem z piersi indyka i ziemniaczki z koperkiem
Dań to można wymieniać i wymieniać