Grudzień 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z zapaleniem dróg moczowych do szpitala na oddzial?! To ja bym musiala co miesiąc tam siedzieć. W ciąży na szczęście miałam tylko raz ale wczesniej to permanentnie. Przestrzeń to u mnie też problem ale łóżeczko się wmiesci. Gorzej jak z niego wyrośnie
-
nick nieaktualnyMi się też kosze podobają, ale na tak krótko, to uważam za zbędny wydatek. Ja mam juz upatrzone łóżeczko 120/60 z materacykiem gryczano-kokosowym na allegro. Czekam na wrzesień i kasę z Zusu i od razu kupuje. Na listopad to już bym chciała zostawić sobie drobiazgi do kupienia. A jeszcze pewnie już w listopadzie będę chodzić do gina co 2tyg, to będę miała na co kasę wydawac
-
no widze ze wczoraj byl jakis wysyp glupich lekarzy na wizytach
ja lekarza prowadzacego tez mam super, ale polowkowe robilam w szpitalu na nfz, a tam kto sie trafi na dyzurze to akurat jest. Na genetycznych byl swietny a tu mi sie buc trafil. Nic to, odpoczelam odespalam, malutka dzisiaj zsecydowanie bardziej aktywna wiec i ja mam juz dobry humor. Szykujemy sie na kolejny upalny dzien.
Nadlugi weekend umowlismy sie z M. na dopracowanie listy wyprawkowej, zeby od wrzesnia juz powoli zaczac zakupy. Ciesze sie barfzo naten etap przygotowan, ale mam tez troszke stracha - jakies to wszystko coraz bardziej realneLilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Mi się też kosze podobają, ale na tak krótko, to uważam za zbędny wydatek. Ja mam juz upatrzone łóżeczko 120/60 z materacykiem gryczano-kokosowym na allegro. Czekam na wrzesień i kasę z Zusu i od razu kupuje. Na listopad to już bym chciała zostawić sobie drobiazgi do kupienia. A jeszcze pewnie już w listopadzie będę chodzić do gina co 2tyg, to będę miała na co kasę wydawac
Iruletka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślisz? To może kupię sam kokosowy. My mamy na łóżku sypialnianym kokosowy. Czytałam trochę o tych materacach gryczanych i wiem, że na długi okres się nie nadają, ale podobno taki zdrowy. Czytalam,ze trzeba często wietrzyc i nie dopuszczać do przemęczenia. Dzięki. Jeszcze przemyślę sprawę. Do września jeszcze ponad 2tyg
-
Ja kosza nie kupuję, chociaż bardzo mi się podobają. Niestety posłużą krótko, co utwierdziło mnie w przekonaniu, że łóżeczko będzie lepsze.
współczuję Wam dziewczyny tych bucowatych lekarzyCoraz częściej się tacy zdarzają... mój akurat jest miły, ale zauważyłam, ze jak jestem na wizycie sama, to jakoś gorzej mnie traktuje, tak byle jak. Zdjęć nie drukuje, załatwia wszystko tak szybko i do widzenia. Za to jak jestem z narzeczonym, to wszystko powoli, dokładnie tłumaczy, daje nam masę zdjęć i w ogóle inaczej jest.
-
Ja dostanę od znajomych kosz. W sypialni łóżeczko nie wejdzie to raz, a dwa, kosz jest bardziej mobilny: jak coś w kuchni będę robić na przykład, to będzie można dziecko przynieść.
Potwierdzam z kokosem i gryka, sam kokos tez. Słyszałam takie historie o robalach. Wez pod uwagę ze dziecko ulewa i sika, nawet jak dasz na materac jakiś ochraniacz to to nie jest szczelna folia, która nic nie przepuści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 09:53
Lady Savage lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Eli wrote:Dlatego napisalam jakp jedna z ostatnich
wlasnie czytalam, ale nie jestem w stanie byc na biezaco, wiec dlaczego macie powtorke?
Pani nie zdołała sprawdzić serduszka i kręgosłupa bo Mały chyba spał i nie chciał się obudzić i przekręcić dobrze
na szczęście wizyta jest za darmo bo mimo wszystko byśmy poszli na sprawdzenie czy jest dobrze, bo kolega właśnie mówił że u niego coś z serduszkiem było nie tak i żona dostała leki i się ustabilizowało wszystko więc to byłby dla nas priorytet mimo wszystko, mimo że byśmy mieli znów płacićOliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
omii wrote:Pani nie zdołała sprawdzić serduszka i kręgosłupa bo Mały chyba spał i nie chciał się obudzić i przekręcić dobrze
na szczęście wizyta jest za darmo bo mimo wszystko byśmy poszli na sprawdzenie czy jest dobrze, bo kolega właśnie mówił że u niego coś z serduszkiem było nie tak i żona dostała leki i się ustabilizowało wszystko więc to byłby dla nas priorytet mimo wszystko, mimo że byśmy mieli znów płacićdobrze, ze macie powtorke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 10:01
-
Eli wrote:Moje dziecko tez trudno zbadac, wiec lekarz kazal zarezerwowac dluga wizyte
dobrze, ze macie powtorke.
O której połówkowe ?
My widzieliśmy malucha tydzień temu i to dla nas za małodobrze w sumie że jest ta powtórka to przynajmniej zobaczymy go znów
Oliwier ♥
22.07.2017 pierwszy kopniak
Lilianna ❤
16.04.2021 pierwszy kopniak -
a ja kosz kupuję, przemyslalam sobie ze kupie na olx, dokupie tylko nowy materacyk,a potem praktycznie za tą samą cenę sprzedam. Więc czemu by nie kupić
Magdzia będę długo w Pl to bardzo chętnie się spotkam na kawkę. Będę za 1.5 tygodnia, mam nadzieję, że uda nam się zobaczyćA co do tej szkoly rodzenia, raczej pojde z Mężem, bo to w sumie jego mama nam zalatwila. Nie wiem gdzie beda te zajecia, wydaje mi sie ze w szpitalu... ? Nie wiem, zapytam
Wiem tylko ze będą je prowadzily dwie polozne, Kasia i Daria i akurat zajecia beda w tym czasie co bedziemy w Pl wiec chcemy skorzystac. Moze ktoras z nich to ta Twoja polozona? Ale zobaczymy ile wyniesiemy z dwoch zajec, myslimy jeszcze o jakiejs weekendowej szkole rodzenia, jesli uda nam sie leciec gdzies w pazdzierniku do Pl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 10:22
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
My mamy bardzo mala sypialnię i zwykle łóżeczko sie nie zmieści. Chce żeby mala spala z nami i dlatego kupimy łóżeczko dostawne, te wejdzie na styk. A jak juz z niego wyrośnie sprzedam to i kupimy normalne lub turystyczne do jej pokoiku. Materac na 100% chce piankowo-lateksowy, my na takim spimy i za nic bym go nie zamienila na nic innego.
Co do pepkazawsze mialam gleboki a teraz zrobil sie o polowe plytszy.
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤