GRUDZIEŃ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
AnkaStaranka wrote:Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was miała plamienia brązowe pod koniec I trymestru? Czy długo trwały i czy coś lekarz zaradził? Czy się niepokoić? Ja oczywiście skonsultuję to ze swoim, ale tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić zanim dojdzie do tej konsultacji...
Hej, ja miałam w pierwszej ciąży i byłam z tym na IP. Okazało się to niczym takim, prawdopodobnie naczynko pękło przy zagnieżdżaniu zarodka. W każdym razie takie rzeczy lepiej sprawdzać od razuAnkaStaranka lubi tę wiadomość
-
AnkaStaranka wrote:Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was miała plamienia brązowe pod koniec I trymestru? Czy długo trwały i czy coś lekarz zaradził? Czy się niepokoić? Ja oczywiście skonsultuję to ze swoim, ale tak się zastanawiam czy mogę coś zrobić zanim dojdzie do tej konsultacji...
AnkaStaranka lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.- przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-
Marta..a wrote:Byłam prawie pewna że się nie odzywasz bo rodzisz 😅
Hahah. Ludzie już do nas dzwonią pewni, że urodziłam z zapytaniem czemu im nie powiedzieliśmy. Nie no.. ja po prostu nie urodzę.
Mąż mówi, że powinniśmy zrobić teraz drugie dziecko, żeby wypchnęło tą małą0na88, Abilify05 lubią tę wiadomość
-
Cesarkowe pierworódki, na sali operacyjnej może być wam zimno, mną miotało jak szatanem, po operacji musiałam pisać sms/messanger do męża bo nie rozumiał co mówię tak szczeka chodziła :p, więc się nie zdziwcie
Wbijanie znieczulenia nie boli.
Jak będziecie mieć dren, to nie bójcie się wyciągania i nie czytajcie w necie, że boli - nie boli, może dyskomfort, ja jestem wrażliwa na ból i kwekam o wszystko, a nie wiem kiedy lekarz wyjął dren.
Jeśli dacie radę miejcie wszystko na szafeczce wysoko żeby nie schylać się po nic, dużo wody z dzióbkiem, przekaski na zaś, ja jak tylko się spionizowalam zaraz jadłam i kąpałam się, generalnie wszystko w zasięgu ręki, higieniczne rzeczy też, ładowarkę.
Powodzenia wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 00:10
Just hope! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz jestem przyjęta po badaniach i Ktg. Skurcze się zapisały jakies ale dali kroplówkę i raczej będą czekać do poludnia na mojego lekarza. Prawdopodobnie krwawienie z rozwierająej się szyjki było. Teraz plamienie lekkie. A najlepsze pani doktor która mnie przyjmowała jak zrobiła usg to stwierdziła że jej wychodzi 4.5 kg 🤦♀️ zobaczymy.
Betelgeza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Just hope trzymaj się
Mi zostaly 2 dni 🥰 i oby nic wcześniej się nie zadziało bo babcia juz gotowa zeby w środę po pracy przyjechac i zostać tak długo aż my nie wyjdziemy ze szpitala.
Za to dzisiaj mam plan upiec makowca zeby zamrozić i mieć gotowego na święta. Wczoraj zamówiłam grzyby i owoce suszone to już mam prawie wszystko albo zamrożone albo zamówione albo czekające na zrobienie w dniu wigilii 🙈 dziewczyny po cc czy mezowie distali zwolnienie beż problemu? Bo chciałam zabrać mężowi na mnie zwolnienie na tydzień od qyjscia ze szpitala 🤔6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja tylko daję szybko znać, że odeszły mi wody i jesteśmy z mężem w drodze do szpitala (mamy półtorej godziny). Proszę o pół kciuka ☺️
malwka08, Marta..a, 0na88, Abilify05, Sisska, sallvie, BeataX, Just hope! , Babcia, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Just hope i miska122 kciuki za Was dziewczyny, wszystko pójdzie gładko i sprawnie 😁
U nas nieciekawie, młody sporo stracił na wadze przy mojej piersi 😔 butelki nie chciał przyjąć i się krztusił stąd taki spadek. Ale od niedzieli jest mąż i go karmi, bo ja mam zbyt duży stres na ten moment. Już powolutku daje rade z butelką, a ja chyba zaprzestane KP chociaż bardzo chciałam nie jestem jak widać do tego stworzona. Wydawało się, że mleko jest, że młody pije, a po ważeniach kolejne spadki 😔
Dzisiaj na 12.30 pediatra i zobaczymy co zleci, czy teraz jak pije mm to jakaś kontrolę za kilka dni czy badania...