X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
Odpowiedz

☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️

Oceń ten wątek:
  • Mag_len Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysnelam o 5 na godzinę, trzeci raz byłam już w toalecie... na 9 jadę z corrka na konkurs recytatorski 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:09

mar.1, Zagadka919 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Mandoriana Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie też zaczęły się ciężkie noce bo zaczęłam częściej się budzić na siku wcześniej było 1 do 2 razy i potem rano a teraz nawet ze 4 i 5 raz rano siku mnie budzi ale nie sikam dużo za.to czuje ucisk na pęcherz zwłaszcza jak młody się rusza więcej.
    Skurczów przepowiadających jako takich nie mam czasem raz na 2 lub 3 dni na chwilę kilka minut czuje w macicy coś na kształt pobolewania na miesiączkę promieniujące na ledzwia i muszę wtedy poleżeć najlepiej czy to są skurcze przepowiadające? Jeśli tak to myślałam że będą intensywniejsze trochę.

preg.png
  • mar.1 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mag_len, dobrze że się wszystko wyciszyło.

villemo_gbm, przykro mi z powodu choroby rodziców. Ale w tym całym stresie musisz myśleć o sobie i bobasie, więc na ile to możliwe staraj się myśleć pozytywnie 🍀
    Ja na Twoim miejscu z materacem jeszcze bym poczekała. Już bliżej terminu można rozpakować żeby się przewietrzył.

U mnie też nieprzespana noc. Obudziłam się o 2 i koniec spania. Starszak też źle spał i przyszedł do nas, więc tym bardziej nie zasnęłam. Brzuch mi się spinał co jakiś czas, aż się dziwiłam że tak często, bo przecież tylko leżałam. Ale teraz popuściło. Chociaż mała bardzo ciśnie w dół, wczoraj na wieczór już było mi ciężko chodzić. Synka rodziłam w 02.2022 i powiem Wam, że albo wyparłam tą ciężką końcówkę, albo faktycznie pierwsza ciąża była jednak łaskawsza 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:51

06.04 ⏸️ 💕

24.02.2022 17:50 53 cm 3020 g 👶T💙

preg.png
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    villemo_gbm wrote:
    Niestety mam ciężko chora mamę i mój tata wczoraj dostał diagnozę raka płuc ale staram się nie myśleć za dużo żeby ciśnienie nie skoczyło, a poza tym teraz czeka go walka o zdrowie i na tym się skupiam a nie na plakaniu i rozpaczy bo to nic nie da a trzeba działać.
    Bardzo Ci współczuję. Troszkę znam ten temat niestety 🥺 Na początku zeszłego roku moja mama dostała diagnozę raka płuc, a na koniec roku teściowa raka piersi. Obie miały dobre rokowania z powodu szybkiego wykrycia. Teściowa od początku nastawiona że chce żyć i wyzdrowieć, pół roku po operacji, chemii i radio wróciła niedawno do pracy i wypatruje wyczekiwanej od lat wnuczki. A moja mama od początku wszystko na nie, bardziej przerażona była operacją niż rakiem i nawrót nastąpił po kilku miesiącach, przechodzimy teraz przez coraz to kolejne chemię, które nie działają. W moim odczuciu psychika ma ogromne znaczenie w zdrowieniu, więc trzymam kciuki za wolę walki z Twojego taty 🥹 Wasze wsparcie jest ważne, ale pamiętaj żeby mieć na 1 miejscu siebie i swoje dzieciątko 🥰🥰

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 🧚🩷
    Szyjka pod obserwacją ⚠️
    22.11.2024 wizyta

PTP 13.12.2024 piątek 😃

preg.png
‹‹ 446 447 448 449 450
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ