☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej u mnie też zaczęły się ciężkie noce bo zaczęłam częściej się budzić na siku wcześniej było 1 do 2 razy i potem rano a teraz nawet ze 4 i 5 raz rano siku mnie budzi ale nie sikam dużo za.to czuje ucisk na pęcherz zwłaszcza jak młody się rusza więcej.
Skurczów przepowiadających jako takich nie mam czasem raz na 2 lub 3 dni na chwilę kilka minut czuje w macicy coś na kształt pobolewania na miesiączkę promieniujące na ledzwia i muszę wtedy poleżeć najlepiej czy to są skurcze przepowiadające? Jeśli tak to myślałam że będą intensywniejsze trochę. -
Mag_len, dobrze że się wszystko wyciszyło.
villemo_gbm, przykro mi z powodu choroby rodziców. Ale w tym całym stresie musisz myśleć o sobie i bobasie, więc na ile to możliwe staraj się myśleć pozytywnie 🍀
Ja na Twoim miejscu z materacem jeszcze bym poczekała. Już bliżej terminu można rozpakować żeby się przewietrzył.
U mnie też nieprzespana noc. Obudziłam się o 2 i koniec spania. Starszak też źle spał i przyszedł do nas, więc tym bardziej nie zasnęłam. Brzuch mi się spinał co jakiś czas, aż się dziwiłam że tak często, bo przecież tylko leżałam. Ale teraz popuściło. Chociaż mała bardzo ciśnie w dół, wczoraj na wieczór już było mi ciężko chodzić. Synka rodziłam w 02.2022 i powiem Wam, że albo wyparłam tą ciężką końcówkę, albo faktycznie pierwsza ciąża była jednak łaskawsza 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:51
-
villemo_gbm wrote:Niestety mam ciężko chora mamę i mój tata wczoraj dostał diagnozę raka płuc ale staram się nie myśleć za dużo żeby ciśnienie nie skoczyło, a poza tym teraz czeka go walka o zdrowie i na tym się skupiam a nie na plakaniu i rozpaczy bo to nic nie da a trzeba działać.
-