☃️🎄 GRUDZIEŃ 2024 🎅✨️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ambrozja, piękna choinka. Trochę zazdroszczę, bo u nas jeszcze porządki, a później choinka 😉 ale też mam nadzieję, że zdążymy przed małą 🎄
Dziewczyny, które mają troje lub więcej dzieci - kurcze jak ja Was podziwiam. U nas teraz będzie drugie, prawie 3 lata różnicy (bez 2 m-cy) i obawiam się jak sobie poradzę 🙈 ale jednocześnie z tyłu głowy przeszła mi myśl że może jeszcze jedno.. ale takie decyzje zdecydowanie zostawiam na później, jak już w praktyce zobaczę jak sprawdzę się jako mama dwójki 🙂aambrozjaa93, Merida Waleczna, Paula9463, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Też bardzo podziwiam te z Was, które są mamami 3 lub 4. Ja nawet nie myślę na razie o tym czy i kiedy jest szansa na drugie. Myślę, że jak Igusia już będzie z nami to kiedyś zaczniemy się zastanawiać. Na ten moment wiem tylko, że nie za wszelką cenę. Córeczka już będzie spełnieniem naszych marzeń 🥹
Jutro idę do uro-fizjo-osteo, żeby mnie trochę porozluzniała przedporodowo+ poproszę żeby sprawdziła krocze, czy masaże przynoszą efekty 😀 a wieczorkiem wizyta u prowadzącego. On się mnie nie spodziewa już przed porodem, ale w szpitalu zalecono tydzień po obrocie zewnętrznym, więc idę i liczę na jakieś mega dobre wieści 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2024, 20:26
aambrozjaa93, mar.1, Paula9463, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
mar.1 wrote:Ambrozja, piękna choinka. Trochę zazdroszczę, bo u nas jeszcze porządki, a później choinka 😉 ale też mam nadzieję, że zdążymy przed małą 🎄
Dziewczyny, które mają troje lub więcej dzieci - kurcze jak ja Was podziwiam. U nas teraz będzie drugie, prawie 3 lata różnicy (bez 2 m-cy) i obawiam się jak sobie poradzę 🙈 ale jednocześnie z tyłu głowy przeszła mi myśl że może jeszcze jedno.. ale takie decyzje zdecydowanie zostawiam na później, jak już w praktyce zobaczę jak sprawdzę się jako mama dwójki 🙂
Sprawdzisz sie, sprawdzisz ❤️
Pamiętam jak urodziła sie Julka, miala z miesiąc i karmiąc ja tak patrzyłam na nia i pomyslalam "a gdyby tak..". Wtedy sie skarcilam za te mysl 🤣 dzis oddałabym wiele, zebym mogla. 😊
Ale nie ukrywam, dużo zależy od naszych planów, stylu zycia, pracy, siły. 😊 Nie mniej jednak, jesli zdecydujecie sie kiedyś na więcej (i mówię tu do każdej z was, niezależnie czy chodzi o 2, 3 czy 4) to.. dacie radę! 😍Zagadka919, aambrozjaa93, Megipta, mar.1, villemo_gbm, Paula9463, Aune, MummyYummy lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Uau my planujemy w następny weekend bo baliśmy się że nam się zacznie sypać za szybko bo chcemy prawdziwa a 2 tyg może jeszcze wytrzyma w miarę 😅 ciekawe czy zdążymy🤣
-
Mandoriana wrote:Uau my planujemy w następny weekend bo baliśmy się że nam się zacznie sypać za szybko bo chcemy prawdziwa a 2 tyg może jeszcze wytrzyma w miarę 😅 ciekawe czy zdążymy🤣
U nas co roku jest żywa choinka, ale w tym roku właśnie ze względu na to żeby już nie trzeba się było z tym bawić jak będzie mały to ta jest sztuczna i dlatego też tak wcześnie może stać😅 tak to zawsze ubieramy góra tydzień przed wigilią żeby właśnie wytrzymała jeszcze później przez jakiś czas😊Mandoriana, mar.1 lubią tę wiadomość
-
mar.1 wrote:Ambrozja, piękna choinka. Trochę zazdroszczę, bo u nas jeszcze porządki, a później choinka 😉 ale też mam nadzieję, że zdążymy przed małą 🎄
Dziewczyny, które mają troje lub więcej dzieci - kurcze jak ja Was podziwiam. U nas teraz będzie drugie, prawie 3 lata różnicy (bez 2 m-cy) i obawiam się jak sobie poradzę 🙈 ale jednocześnie z tyłu głowy przeszła mi myśl że może jeszcze jedno.. ale takie decyzje zdecydowanie zostawiam na później, jak już w praktyce zobaczę jak sprawdzę się jako mama dwójki 🙂
Właśnie dziś rano skończyliśmy ostatnie większe porządki i dlatego też mogliśmy postawić tak szybko😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2024, 20:43
mar.1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam pytanie! Czy skurcze przepowiadające i te właściwe też mogą występować po jednej stronie brzucha prawej lub lewej czy raczej okalają całą powierzchnię? 😬
-
Nina_02 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie! Czy skurcze przepowiadające i te właściwe też mogą występować po jednej stronie brzucha prawej lub lewej czy raczej okalają całą powierzchnię? 😬
Nie mam wielkiego doświadczenia ale ja np. skurcze miałam tylko w plecach więc myślę, że każda ma inaczej.😉 -
Nina_02 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie! Czy skurcze przepowiadające i te właściwe też mogą występować po jednej stronie brzucha prawej lub lewej czy raczej okalają całą powierzchnię? 😬
-
Dziewczyny, które mają troje lub więcej dzieci - kurcze jak ja Was podziwiam. U nas teraz będzie drugie, prawie 3 lata różnicy (bez 2 m-cy) i obawiam się jak sobie poradzę 🙈 ale jednocześnie z tyłu głowy przeszła mi myśl że może jeszcze jedno.. ale takie decyzje zdecydowanie zostawiam na później, jak już w praktyce zobaczę jak sprawdzę się jako mama dwójki 🙂mar.1, Mami_35 lubią tę wiadomość
-
Jak rodziłam starsza córkę 11 lat temu to pamiętam, że też miałam tylko z brzucha. -
@Rita, @KoKos i @Skryta19 ponowna prośba żebyście się odezwały w miarę możliwości, bo się martwimy o Was❤️
Sandrix, Zagadka919, villemo_gbm, Amra, Nina_02, Fania017, Mami_35, KarolinaAnastazja, Megipta, mar.1, Paula9463, Aune, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Witam meldujemy się po wizycie Mały waży 3 300, GBS ujemny, niestety pojawiło mi się białko w moczu więc teraz się będziemy monitorować a tak to wszystko okej. Dziś mam urodziny więc mam super humor 😜
Amra, rybka8, aambrozjaa93, Zagadka919, Merida Waleczna, Mami_35, Megipta, mar.1, Paula9463, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
villemo_gbm wrote:Witam meldujemy się po wizycie Mały waży 3 300, GBS ujemny, niestety pojawiło mi się białko w moczu więc teraz się będziemy monitorować a tak to wszystko okej. Dziś mam urodziny więc mam super humor 😜
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
villemo_gbm wrote:Witam meldujemy się po wizycie Mały waży 3 300, GBS ujemny, niestety pojawiło mi się białko w moczu więc teraz się będziemy monitorować a tak to wszystko okej. Dziś mam urodziny więc mam super humor 😜
Wszystkiego najlepszego kochana❤️
Dla pocieszenia - ja miałam białko w moczu przez około 3 miesiące. W tym okresie miałam ogromną ochotę na naleśniki z twarogiem i jak tylko przestałam je jeść co 2 dni to udało się pozbyć białka 😜villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
villemo_gbm lubi tę wiadomość