Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:Ciąża obumarła
O nie... 😩
Przepraszam, jak pisałam moją wiadomość to Twoja mi się nie pokazała.
Miałam nadzieję, że już żadnej z nas to nie spotka. Trzymaj się Kochana. Tak bardzo mi przykro. 💔niedoczynność tarczycy, mięśniaki macicy
sierpień 2023 - AP Katowice dr GM
2023/2024 - 6 histeroskopii, usunięcie mięśniaka
➡️I procedura - start: październik 2024 (protokół krótki)
21.10. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 3, 1 zarodek: 5BB
26.10. - 1️⃣ET 5BB❌️
➡️II procedura - start: grudzień 2024 (protokół długi)
25.01. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 4, 3 zarodki: 3AA, 3BC, 6 doba 3BB
30.01. - 2️⃣ET 3AA, progesteron 51,80
beta: 7dpt 2,92; 11dpt 2,3 ❌️
2.04. - 3️⃣FET 3BC, progesteron 26
5dpt ⏸️; beta: 6dpt 20; 9dpt 138; 12dpt 811
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
27dpt CRL 0,75cm i migający punkcik na USG
35dpt (7w5d) CRL 1,4cm i bijące ❤️
9w0d CRL 2,4cm ♥️ 11w0d CRL 4,4 cm ❤️
cudzie trwaj 🍀♥️🙏🍀♥️
-
-
Tak strasznie mi przykro 💔 dużo siły dla Was! -
Ojej, Clausix, bardzo mi przykro i współczuję straty 😭 Nie ma słów pewnie, które tu by można było napisać 😔
PS Masz piękny cytat w stopce, na który wcześniej już zwróciłam uwagę - także to jeszcze nie jest koniec ❤️ Przytulam 🫂01.03 - OM
04.04 - II 😊, bHCG - 2765
07.04 - bHCG - 5992, USG - pęcherzyk
14.04 - USG: jest serduszko! ❤️
Kolejne USG: 14.05 NFZ, 21.05 prywatnie
Prenatalne: 28.05
Termin porodu z OM: 06.12
Leki: euthyrox 25, Neoparin 0.4, acard 75, encorton 5, glucofage 500, 2 razy duphaston, 2 razy progrsterone bensis, prenatal uno, Wit. D i C. -
Dziewczyny ja się odmeldowuję do czasu prenatalnych. Dam znać jak panorama. Przyznam szczerze że załamują mnie straty już na takim etapie.
Tak strasznie mi to serce rozdziera
to nie powinno się tak często dziać !
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
-
Frelcia_na_chwilę wrote:Dziewczyny ja się odmeldowuję do czasu prenatalnych. Dam znać jak panorama. Przyznam szczerze że załamują mnie straty już na takim etapie.
Tak strasznie mi to serce rozdziera
to nie powinno się tak często dziać !
Zrób to ❤️ Ja zrobiłam tak na początku, a dziś dołączam do Ciebie. Już sam brak objawów od 3 dni mnie dobija, nie potrafię mieć już pozytywnych myśli, za dużo złego się dzieje…
Również odezwę się po prenatalnych.
Buziaki dla Was ❤️ -
Dziewczyny jeśli nie czujecie się na siłach tutaj być to oczywiście zróbcie sobie przerwę 🩷 ja też taką miałam ☺️☺️ wasze samopoczucie i spokój jest najważniejsze ❤️♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
⏩ 28.05 wizyta - problem z łożyskiem, do dokładnego określenia na prenatalnych
⏩ 06.06 prenatalne 🥹
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, Encorton 5mg, Duphaston, Luteina
-
Clausix, bardzo mi przykro 😔
Ja dzisiaj zjadłam z synami czekoladę i chyba poczułam jakieś wypychania w brzuchu 😳 lekarka mówiła że mogę czuć ruchy wcześniej ale nie myślałam że aż tak 🫣 miałam dzisiaj tak z 3 razy 🤔 zobaczymy co będzie jutro 🙂 -
malinka201666 wrote:Clausix, bardzo mi przykro 😔
Ja dzisiaj zjadłam z synami czekoladę i chyba poczułam jakieś wypychania w brzuchu 😳 lekarka mówiła że mogę czuć ruchy wcześniej ale nie myślałam że aż tak 🫣 miałam dzisiaj tak z 3 razy 🤔 zobaczymy co będzie jutro 🙂 -
Ja się martwię czy mój stres z ostatnich dni nie zaszkodził 🙈 w pon wizyta ale jeszcze rano będę w pracy na chwilę. I prawdopodobnie szambo wywali. Na 12 zwijam do lekarza
Dziś cały dzień czuje spiecie na brzuchu takie nerwowe 🙈 -
MadCat wrote:Ja się martwię czy mój stres z ostatnich dni nie zaszkodził 🙈 w pon wizyta ale jeszcze rano będę w pracy na chwilę. I prawdopodobnie szambo wywali. Na 12 zwijam do lekarza
Dziś cały dzień czuje spiecie na brzuchu takie nerwowe 🙈
Czemu idziesz do pracy? Ja bym już nie szła, jeżeli tak ogromny stres z tego powodu czujesz -
Delfi wrote:Czemu idziesz do pracy? Ja bym już nie szła, jeżeli tak ogromny stres z tego powodu czujesz
-
MadCat wrote:Nie wszystko zabrałam. I chce być chociaż na 1 rozmowie przedstawić swoją wersję. Bo tu mogą lecieć sądy i dyscyplinarki 🙈
Rozumiem, to grubo musiało się podziać. Oby szybko zleciały Ci te godziny w poniedziałek i żebyś już mogła ze spokojem przejść na L4MadCat lubi tę wiadomość
-
MadCat wrote:Ja się martwię czy mój stres z ostatnich dni nie zaszkodził 🙈 w pon wizyta ale jeszcze rano będę w pracy na chwilę. I prawdopodobnie szambo wywali. Na 12 zwijam do lekarza
Dziś cały dzień czuje spiecie na brzuchu takie nerwowe 🙈
Jak się czujecie?
MadCat lubi tę wiadomość