Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Taterniczka kciuki za dzisiejszą wizytę!
Szuszu zazdroszczę że już możesz po mału odchodzić od tych leków! Ja muszę zostać przy nich cały czas przez to łożysko 😭taterniczka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
⏩ 28.05 wizyta - problem z łożyskiem, do dokładnego określenia na prenatalnych
⏩ 06.06 prenatalne 🥹
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, Encorton 5mg, Duphaston, Luteina
-
Wilga27 wrote:Któraś z Was ma jeszcze prenatalne po 16.06 ? Widzę, że Madcat i ktoś jeszcze?
Czy jestem na końcu prawie 🧐?
Ja mam 17.06Wilga27 lubi tę wiadomość
-
Gilgotek wrote:Taterniczka kciuki za dzisiejszą wizytę!
Szuszu zazdroszczę że już możesz po mału odchodzić od tych leków! Ja muszę zostać przy nich cały czas przez to łożysko 😭
Co się dzieje z łożyskiem? Wybacz jeżeli już pisałaś a przeoczyłam. Też czekam na odstawienie utrogestanu, narazie gin powiedział “zobaczymy po prenatalnych” czyli jeszcze tydzień z hakiem 🫣
-
Powodzenia i dawajcie znać po! 🌞
Delfi lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach! 😊
A ja mam już wyniki pappy! Niskie ryzyka, wszystko jest pięknie 😍
Muszę tylko jeszcze wytrzymać chwilkę (no.. 2 tyg ;p) na potwierdzenie płci i.. można w końcu chyba odetchnąć na jakiś czas i przestać myśleć 😊Delfi, Babsi, Clausix, Wilga27, KasiaXXX, Belma, Mini94, Szu_szu, Nayeli, Książkara_w_ciąży, Megipta, taterniczka, Karola1995, Izuś84, Rudka, Umka lubią tę wiadomość
01.03 - OM
04.04 - II 😊, bHCG - 2765
07.04 - bHCG - 5992, USG - pęcherzyk
14.04 - USG: jest serduszko! ❤️
Kolejne USG: 14.05 NFZ, 21.05 prywatnie
Prenatalne: 28.05
Termin porodu z OM: 06.12
Leki: euthyrox 25, Neoparin 0.4, acard 75, encorton 5, glucofage 500, 2 razy duphaston, 2 razy progrsterone bensis, prenatal uno, Wit. D i C. -
Wilga27 wrote:Któraś z Was ma jeszcze prenatalne po 16.06 ? Widzę, że Madcat i ktoś jeszcze?
Czy jestem na końcu prawie 🧐?
Hej, ja też mam bardzo późno. Dopiero 18 czerwca. Wg USG z poniedziałku będę 13+1, ale lekarz w kartę ciąży wpisała o 4 dni młodszą ciążę. Wtedy też będę miała test NIPT (Harmony) Ja już jestem wiekowa, więc ryzyka mam wysokie. To moje pierwsze dziecko i staram się być dobrej myśli. -
Gratuluje pięknych wyników prenatalnych! Dalej trzymam kciuki za resztę ekipy.
Ja bralam Utrogest wieczorem doustnie i było super, a teraz mi endokrynolog powiedziała,żebym brała dwa razy dziennie dopochwowo i też zaczęłam nosić wkładki przez tą białą maź.
Wcześniej raz mialam jakąś dziwną wydzielinę, taką gumowatą, pytałam lekarki i mówi,że w ciąży tak będzie. Tworzy się czop, układ hormonalny się zmienia, jeśli nie ma krwi , swędzenia i pieczenia to nie ma się co niepokoić. -
@ Tęczynka i @ Nayeli na kiedy macie termin produ?
Widzę, że mamy tego samego dnia prenatalne. Ale nie ma Was na liście porodów.
Jestem ciekawa bo mi lekarz zakłada jakoś młodszą ciążę, nie wiem dlaczego, ponieważ z USG wychodzi zgodnie z miesiączką -
Mnie też nie ma na liście porodów! Oby to nie był zły znak ☝️😱
Mocne kciuki za wizyty 🥰👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
-
Ja będę chyba w przyszłym tygodniu próbować na wizytę. Robi się w pracy coraz gorzej i nie wiem czy nie chcą całej winy zrzucić na mnie 🙃 jestem jednym kłębkiem stresu
-
Nie wiem czy bardziej chce już iść na tę wizytę czy bardziej nie chce 😅😂33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️ 💔9 tc
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Le wrote:Powodzenia na wizytach! 😊
A ja mam już wyniki pappy! Niskie ryzyka, wszystko jest pięknie 😍
Muszę tylko jeszcze wytrzymać chwilkę (no.. 2 tyg ;p) na potwierdzenie płci i.. można w końcu chyba odetchnąć na jakiś czas i przestać myśleć 😊
U mnie z tymi wynikami jest dziwnie bo idą bezpośrednio do lekarza. Powiedział, że będzie dzwonił w poniedziałek jak coś będzie źle. Moja lekarka mówi, że lekarz ma zawsze wyniki w czwartki i jak do czwartku nie zadzwoni to znaczy że jest wszystko w porządku. Dzisiaj piątek, w poniedziałek tam dzwonię.
Wy odbieracie osobiście wyniki? -
Babsi wrote:@ Tęczynka i @ Nayeli na kiedy macie termin produ?
Widzę, że mamy tego samego dnia prenatalne. Ale nie ma Was na liście porodów.
Jestem ciekawa bo mi lekarz zakłada jakoś młodszą ciążę, nie wiem dlaczego, ponieważ z USG wychodzi zgodnie z miesiączką
Według wczorajszego USG termin mam na razie wyznaczony na 29 grudnia. Na razie mam ciążę o 1 dzień starszą niż wynika z OM, ale jeszcze pewnie się to będzie zmieniać.
A nie miałaś późniejszej owulki? Staraj się na razie niczym nie przejmować ❤️👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
❌ostatnie cykle bezowulacyjne
stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
marzec ❌
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
29.05 2,6 cm do kochania 🥰
18.06 prenatalne
-
Mini94 wrote:Super wiadomość ❤️
U mnie z tymi wynikami jest dziwnie bo idą bezpośrednio do lekarza. Powiedział, że będzie dzwonił w poniedziałek jak coś będzie źle. Moja lekarka mówi, że lekarz ma zawsze wyniki w czwartki i jak do czwartku nie zadzwoni to znaczy że jest wszystko w porządku. Dzisiaj piątek, w poniedziałek tam dzwonię.
Wy odbieracie osobiście wyniki?
Ja nie robiłam Pappy, ale przyjaciółka jest w 8 miesiącu ciąży i ona te badanie robiła. Wyników też nie odbierała, szły bezpośrednio do lekarza. Lekarz sam im to zasugerował, dlatego, że wyniki Pappa odczytuje się w specjalny sposób razem z USG, same te statystyki nic nam nie dają i niepotrzebnie by się mogła czymś zestresować. Także spokojnie 😘
Le - gratulacje 🥰
-
Cześć dziewczyny 😊 sporej ilości nie ma na liście porodów więc bardzo proszę o daty a dopiszę 😉 gratuluję wizyt i wyników i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty😘
-
U mnie pappa od razu idzie do lekarza,nie dają do rąk własnych 😄 moje wyniki krwi będą już gotowe na wizytę USG więc od razu wszystko będzie omówione.Jutro starszak ma urodziny dla rodziny i chyba powiem już o ciąży, chciałam za tydzień po prenatalnych ale brzuszek już jest trochę widoczny i potem też nie wiem kiedy się zobaczymy 🫣 strasznie się boję,że rodzice się obrażą ale mam to gdzieś 😏
Trzymam kciuki za wizyty 👍 -
Ja już po wizycie, kruszynka nadrobiła, więc może jednak zostanie mi termin z OM
tak bardzo się cieszę, z USG już przekroczyłam 10+0, czuję ogromną ulgę. I rzeczywiście, ten widok, jak ta kruszynka rusza rączkami i nóżkami jest piękny 😍
KasiaXXX, Mini94, Megipta, Belma, Nefretam, Wilga27, Frelcia_na_chwilę, Le, Książkara_w_ciąży, taterniczka, Karola1995, Yuna**, Gilgotek, Nayeli, Izuś84, Rudka, Szu_szu, Daniela77, Umka lubią tę wiadomość
-
Oddałam krew na Nifty. Teraz tydzień stresu
Nie mam umówionej żadnej wizyty aż do tych prenatalnych 13+0 i to w sumie też mnie stresuje trochę.
Jeszcze 2,5 tygodnia -
Książkara_w_ciąży wrote:Cześć dziewczyny 😊 sporej ilości nie ma na liście porodów więc bardzo proszę o daty a dopiszę 😉 gratuluję wizyt i wyników i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty😘
U mnie 18.12.2025 i dziewczynka 🥹🩷Książkara_w_ciąży, Umka lubią tę wiadomość