Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już też mam w domu dwójkę maluchów, z tą każdą kolejną ciążą coraz szybciej widać♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
⏩ 28.05 wizyta - za grube łożysko
⏩ 06.06 prenatalne 🥹 USG w porządku, prawdopodobnie dziewczynka 🩷
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, Encorton 5mg, Duphaston, Luteina
-
Yuna** wrote:Zdecydowanie chociaż kusi bo moze się przyda bo ładne.U mnie w szczególności na ubrankach popłynęłam i tak było ze części dziecko na sobie nie miało bo wyrosło a z tych małych wyrastają najszybciej.Wiem juz jakich rzeczy nie bede kupowac np body zakładane przez głowę albo z falbankami przy dekoldzie.Nie mówię ze te rzeczy sa zle ale o wiele wygodniej bylo mi ubrać dziecko w body kopertowe.Zpolspiochami i czapeczkami z trokami też byly przeboje
Współczuję wymiotów u mnie narazie od kilku dni spokój z mdłościami oby nie wróciły
Mam takie same odczucia, co do bodziaków, najlepsze przy noworodku kopertowe, bez falbanek... to była porażka, jak dziecku na twarz leciały. Za to półśpiochy u nas były top w rozm. 56 i 62, pozniej juz spodenki bardziej się sprawdzały razem ze skarpetkami, a jak przyszły ciepłe dni to bez skarpetek, aż zaczęła chodzićYuna**, Umka lubią tę wiadomość
-
Ja się wkurzyłam przy kopertowych bo było za dużo guzików i czasami się myliłam co z czym zapiąć 😂😂😂🤦 wolałam zwykle lub śpiochy i koszulke 🤪
Też się zastanawiam nad tym ekspresem do mleka ale nie jestem do końca przekonana 🤔 jeszcze mam czas na przemyślenie sprawy. -
My mamy z beaba ten ekspres do mleka (chociaż ja bym tak tego nie nazwała bo to tylko wodę podgrzewa) i to takie dziadostwo. Nie polecam.
Najlepszy ten z baby breeza czy jakoś tak się pisze, tam się wsypuje też od razu mleko i wychodzi gotowe już. NajlepszeUmka lubi tę wiadomość
♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
-
Gilgotek jaka piękna figura jak na 3 ciążę 😍 moja też 3 i brzuch jak na połówkowe 😂 ale też niedawno rodziłam, więc ciało ma prawo się buntować i mięśnie słabe jeszcze 😊
-
Gilgotek wrote:Powiem Wam że cieszy mnie już ten brzuszek, w poprzednich ciążach taki miałam gdzieś w 6 miesiącu 😆
https://zapodaj.net/plik-wOgaEBw8la
-
Ja już bym też chciała taki, a
Nie teraz raz wydęty, raz napuchnięty a raz płaski 😀
Ale to pierwsza ciąża więc jeszcze pewnie chwilę
Poczekam.
Powodzenia dzisiaj! Kto ma wizytę? I czy w Pn tylko ja mam prenatalne czy ktoś mi towarzyszy? Ja już się nie mogę doczekać
👩34 👨42
🌿🏋🏻♀️🤸♂️🚴♂️
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣
5.05 mamy ♥️
19.05 2cm człowieczka 🌞
6.06 4,6cm byka
Panorama ok 🌸
16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
-
Gilgotek wrote:My mamy z beaba ten ekspres do mleka (chociaż ja bym tak tego nie nazwała bo to tylko wodę podgrzewa) i to takie dziadostwo. Nie polecam.
Najlepszy ten z baby breeza czy jakoś tak się pisze, tam się wsypuje też od razu mleko i wychodzi gotowe już. Najlepsze
Właśnie o tym myślę👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Koniec starań.
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Dzień dobry 😃
Widzę,że dzisiaj Monia ma prenatalne, trzymam kciuki 👍
Dzisiaj u syna jest przedstawienie na dzień rodziny,na pewno będę płakała jak zawsze 😂😂
24.06 mam wizytę u gin, a połówkowe 4.08 ☺️ -
Ja mam we wtorek prenatalne
Wilga27, PoskromionaZłośnica lubią tę wiadomość
-
malinka201666 wrote:Dzień dobry 😃
Widzę,że dzisiaj Monia ma prenatalne, trzymam kciuki 👍
Dzisiaj u syna jest przedstawienie na dzień rodziny,na pewno będę płakała jak zawsze 😂😂
24.06 mam wizytę u gin, a połówkowe 4.08 ☺️ -
Gilgotek wrote:Ja wczoraj widziałam na vinted nówkę engela w świetnej cenie ale się zastanawiałam za długo i już sprzedany 😭
-
Ja z merino uwielbiam z mairy fairy. Chodził w nim Rysiu, kuzyn i dalej w świetnym stanie👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
Ten miałam. Sztos.
https://merifairy.pl/kombinezon-z-welny-merino-meri-fairy-mole-niebieski👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
🔺ryzyko celiakii
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
Koniec starań.
-
U mnie wczoraj zaczęty 14 tydzień i… pierwszy 🦚. Ale zwróciłam cały jogurt Skyr, więc nie wiem czy mi zaszkodził, czy ciąża, czy po prostu z nerwów, bo wstawiamy właśnie płot i wojujemy z sąsiadem, bo “nasz będzie wystawał 10 cm ponad jego płot i popsuje mu to wizualnie wygląd” 🤦🏼♀️
Marzył nam się domek, kupiliśmy ostatni na pięknym osiedlu, taki, o którym 5 lat temu marzyliśmy, ale niestety trafił się sąsiad, z którym ciągle nam nie po drodze. I przez to straszne nerwy mam. Całą noc miałam bóle podbrzusza i od rana dziś ciągle kłucia… próbuję się uspokoić, ale ciężko to idzie. Nie wybaczyłabym sobie, jakby przez takie coś, stałoby się coś z naszą córeczką… -
Ja dzisiaj nie mam siły do życia. Trochę dnia przespałam, resztę leżę. Ale też ta pogoda nie pomaga..♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
-
Gilgotek wrote:Ja dzisiaj nie mam siły do życia. Trochę dnia przespałam, resztę leżę. Ale też ta pogoda nie pomaga..
Mój chce jutro jechać na dni miasta i żebym z nim pojechała,jak bede sie tak czuc jak dzisiaj to raczej nie pojadę na juwenaliach tez nie byłam...
W tym roku mieliśmy jeszcze w planach jechać na castle party ale nie wiem czy dam radę..
Kasia współczuję sąsiada ludzie naprawdę potrafią byc upierdliwi i czepiać się o byle co -
Gilgotek wrote:Ja dzisiaj nie mam siły do życia. Trochę dnia przespałam, resztę leżę. Ale też ta pogoda nie pomaga..
U mnie co któryś dzień tak wygląda. Nie mam siły i tylko śpię, a jak nie śpię to leżę. Nawet jeść wtedy nie mam ochoty, bo mi słabo i niedobrze i to takie błędne kółko, bo wiem, że powinnam, ale nie mogę się zmusić.
Na szczęście dzisiaj jest w porządku.PoskromionaZłośnica lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy, mięśniaki macicy
sierpień 2023 - AP Katowice dr GM
2023/2024 - 6 histeroskopii, usunięcie mięśniaka
➡️I procedura - start: październik 2024 (protokół krótki)
21.10. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 3, 1 zarodek: 5BB
26.10. - 1️⃣ET 5BB❌️
➡️II procedura - start: grudzień 2024 (protokół długi)
25.01. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 4, 3 zarodki: 3AA, 3BC, 6 doba 3BB
30.01. - 2️⃣ET 3AA, progesteron 51,80
beta: 7dpt 2,92; 11dpt 2,3 ❌️
2.04. - 3️⃣FET 3BC, progesteron 26
5dpt ⏸️; beta: 6dpt 20; 9dpt 138; 12dpt 811
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
27dpt CRL 0,75cm i migający punkcik na USG
35dpt (7w5d) CRL 1,4cm i bijące ❤️
9w0d CRL 2,4cm ♥️ 11w0d CRL 4,4 cm ❤️
cudzie trwaj 🍀♥️🙏🍀♥️