X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • dzastakar Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta no właśnie na tak zaawansowanym etapie ,aż nie do wiary .przytulam i trzymaj się

👩42🧑36 + 4 córki
    preg.png
  • Pierniczka Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta tak jak wcześniej już pisalysmy - przytulam i trzymaj się 🫂 jeśli będziesz potrzebowała się wygadać to pisz, po to tu jesteśmy 💞
    To straszne, że Cię to spotkało, nikogo nie powinno to spotykać, jeszcze na tak późnym etapie 🙁 serce pęka

Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli, że wszystkie kolejne wizyty będą już przynosić tylko pozytywne wieści i wszystkie w grudniu się bezpiecznie rozpakujemy 🎁🎄

15.04 ⏸️
    29.04 CRL 2,5mm
    05.05 CRL 7,3mm 💓
    30.05 CRL 3,4cm
    18.06 CRL 7,23cm 🧬 prenatalne+nift, zdrowa 👶🏼 🩷
    27.06 99g
    25.07 🔜

💊 Euthyrox N88, Pueria Duo Active

preg.png
  • Moniczka38 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta też przytulam i wszystkie płaczemy razem z Tobą 😭🥺

Starania zaczęte 08.24.
    Wszystkie pecherzyki z lewego jajnika, pecherzyki pekaja za późno kiedy maja pow 30mm
    PCOS, AMH 7.5, hiperinsulinemia

💉w listopadzie w 9 dniu cyklu zastrzyk Otrivelle, nie pomógł. :(
    ⛔️ w grudniu dwa pecherzyki dominujące, lekarz odmówił podania zastrzyku
    💉w styczniu zastrzyk 8 dzień cyklu, pękł :) Nie wyszło :(
    💉w lutym zatrzyk przy już za dużym pęcherzyku 17mm, niepowodzenie.
    💉 marzec- miesięczny urlop. Udało się bez zastrzyku i leków :) 🥰

🍼 04.03. Początek ciąży
    29.03. Dwie kreski na teście, beta 132
    31.03. Beta 380, progesteron 46.
    04.04. Beta 2461.
    08.06. To będzie dziewczynka! 🌸

Termin 02.12.
  • Maura Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megipta ja również wirtualnie przytulam. Jesteś mega silna. Jesteś kolejną osobą "w moim otoczeniu" w ostatnim tygodniu, która mierzy się z niewyobrażalną stratą i cierpieniem. Niech to pasmo nieszczęść się już skończy... dbaj o siebie.

age.png
  • Le Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, jestem dużo wczesniej na kartach w czytaniu Was, ale wchodzac i tak zawsze widzę 'cokolwiek' z ostatniej strony.

Megipta, także bardzo przytulam🫂 Mimo tego, że 'twardo stąpasz', daj sobie czas na żal. On jest potrzebny. Dużo siły Ci życzę i mimo wszystko radosnego ślubu w sieprniu ❤️

01.03 - OM
    04.04 - II 😊, bHCG - 2765
    07.04 - bHCG - 5992, USG - pęcherzyk
    14.04 - USG: jest serduszko! ❤️
    28.05 - prenatalne: 90% szans na dziewczynkę ❤️

Kolejne USG: 11.06
    Połówkowe: 22.07

Termin porodu z OM: 06.12

Leki: euthyrox 25, Neoparin 0.4, acard 75, encorton 5, glucofage 500, 2 razy duphaston, 2 razy progrsterone bensis, prenatal duo, Wit. D i C.
  • Le Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziewczyny wszystko dobrze, ale nie mam totalnie czasu, nie mogę Was nadgonic. Co się zrownam to znów mam przestój parę dni, bo jakoś tak wychodzi 🙈

Dzisiaj już połówkowe, 20+3, zleciało nie wiem kiedy! Ruchy czuje od 08.07, takie łaskotania początkowo a teraz mam wrażenie, że mniejsze kopniaczki. I od ostatniej środy wiem, że dziewczynka 😊 Wcześniej nie chciała się pokazać i trzymała w niepewności od poprzednich prenatalnych. Mam nadzieję, że dziś na tych drugich prenatalnych usłyszę to samo, a one już o 9 😁

Izuś84, Belma lubią tę wiadomość

01.03 - OM
    04.04 - II 😊, bHCG - 2765
    07.04 - bHCG - 5992, USG - pęcherzyk
    14.04 - USG: jest serduszko! ❤️
    28.05 - prenatalne: 90% szans na dziewczynkę ❤️

Kolejne USG: 11.06
    Połówkowe: 22.07

Termin porodu z OM: 06.12

Leki: euthyrox 25, Neoparin 0.4, acard 75, encorton 5, glucofage 500, 2 razy duphaston, 2 razy progrsterone bensis, prenatal duo, Wit. D i C.
‹‹ 264 265 266 267 268
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ