Grudzień 2025 🍼❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Willsee wrote:Madzik, ale sirona to nie łupina nie? Sprawdźcie sobie czy ten fotelik ma w zestawie wkładkę noworodkową.
My mamy sirone teraz, ale jako ten kolejny fotelik, nie pierwszy. Jednak możliwość włożenia łupiny na stelaż wózka była dla mnie wygodna przy wizycie u lekarza np.
Gilgotek - ja idę w aventa, i chyba szklane odrazu. Denerowowalo mi jak te plastikowe butelki szybko się robiły takie “brudne” i matowe
Tak, tak ma wkładkę noworodkową. Teoretycznie do 60 cm plus miesiąc.
Mam nadzieję, że to nie będą wtopione pieniądze.👨🦱 36l.
👩34l.
W klinice Gyncentrum od Listopada 2020r.
Podchodzimy do In vitro.
1 Transfer 08.11.2021r. 😭
2 Transfer 09.05.2022r. 😭
3 transfer ❌️
4 transfer ❌️
5 transfer❌️
😭😭😭😭😭
2 punkcja
3 punkcja Eurofertil Czechy
6 transfer❌
7 transfer 02.04
5dpt beta 11 prog 14,20
6dpt beta 44,70 prog 30
9dpt beta 89,60 prog 39,28
12dpt beta 312 peog 17
14dpt beta 797,30 prog 17
20dpt zarodek w macicy (CRL 0,15cm) czekamy na Twoje serduszko 🥰
26dpt mamy serduszko 🥹🥹 CRL 0,55cm
27dpt krwiewienie, sor, serduszko biję
30dpt CRL 0,93 cm
-
Ja poszalałam z ubrankami, jak się potwierdziła płeć. Skupiłam się głównie na ubrankach typowo dziewczęcych, bo neutralne przebiorę z wyprawki po synku. Trochę mnie poniosło, więc teraz nadszedł czas, kiedy muszę przystopować, nie powinnam już wchodzić na vinted, bo jak mi wyskakują podpowiedzi, to ciężko się powstrzymać 😅
Co do butelek, mam avent i MAM antykolkową - synek nie pił z butelki, więc są praktycznie nieużywane (tylko parę prób podania było), jedynie smoczki dokupię nowe.
Taterniczka, nie zazdroszczę bólu pleców, sama doświadczyłam w pierwszej ciąży, ale około 30-32 tyg. Bolało bardzo, nie wiem, czy to synek na jakiś nerw naciskał, czy skąd to wynikało, ledwo chodziłam - ale po max 2 tygodniach minęło całkowicie i już do końca ciąży ten ból się nie pojawił. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też przeszło -
A co do bólu pleców Taterniczka - bardzo współczuję
Mam nadzieję, że minie i obejdzie się bez szpitali, i tym podobnych.
Ja miałam na weekend kryzys - nie wiem co to było. Wyszłam z kąpieli i położyłam się na kanapie w salonie na lewym boku, po 10 minutach zaczęło mnie kluć jakby serce/żebra, ale tylko wstałam i powiedziałam mężowi, że coś mnie kłuje jak tak leżę, więc się podniosłam.
I od tego momentu było coraz gorzej.. nie mogłam oddechu złapać, kichnąć, kaszlnąć, spałam całą noc na prawym boku, bo na lewym od razu mnie ściskało. Aż brakło tchu. Tak jakbym miała coś z żebrami, nie z sercem.
Nigdy takiego czegoś nie czułam.. trzymało mnie to dwa dni, w nocy z soboty na niedzielę znowu aż płakałam z bólu, Mąż dał mi Apap i dopiero minęło. Dziś poniedziałek i jak kładę się na lewym boku to odrobinkę tylko coś czuję, ale już mogę normalnie komfortowo spać i oddychać.
Nie wiem do dziś co to było 😡 Albo Mała mi gdzieś uciskała i kopała, i przy mojej skoliozie narządy przesunęły się w stronę żeber, albo gdzieś nadwyrężyłam, chociaż nic nie robiłam na weekend.
Mam nadzieję, że ten ból już nigdy nie wróci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia, 23:19
-
Dziewczyny, współczuję tych bóli niewiadomego pochodzenia
to jest właśnie to o czym pisałam wcześniej, ktoś kto wymyślił określenie stan błogosławiony na pewno był facetem 😆😆😆
Trochę mnie stresuje, że większość z Was już ma tyle
Rzeczy 😬 ja ubranek dużo dostanę we wrześniu więc narazie nic nie kupuje. Mam zamówioną dostawkę i być może przejmę fotelik maxi cosi od osoby z rodziny i to tyle 😬
Miałam wybraną komodę w ikei to już jej jej ma na stronie nawet 😢 wózek musimy pojechać i obczaić roan ivi ale w sierpniu się to na pewno nie uda..
no nic, we wrześniu muszę przycisnąć.
Za dwa tyg zaczynam szkołę rodzenia więc może to mnie jakoś zmotywuje.
Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach!! Czekamy na info 🌞🌞🌞👩34 👨42
🌿🏋🏻♀️🤸♂️🚴♂️
Starania naturalne od 2021.
W klinice od IX.2023
4 nieudane transfery
3 pierwsze - beta 0
4 - 9dpt beta 51,5, 11dpt beta 49,5 ❌
Punkcja nr 2 - 03.2025
5 transfer 7.04 ❄️zarodek 5AA
8dpt beta 158
11dpt beta 635 😍
15dpt beta 3062 🫣
5.05 mamy ♥️
19.05 2cm człowieczka 🌞
6.06 4,6cm byka
Panorama ok 🌸
16.06 prenatalne wszystko dobrze 🥳
11.08 połówkowe lux 😎
-
Wilga27 wrote:Dziewczyny, współczuję tych bóli niewiadomego pochodzenia
to jest właśnie to o czym pisałam wcześniej, ktoś kto wymyślił określenie stan błogosławiony na pewno był facetem 😆😆😆
Rzeczy 😬 ja ubranek dużo dostanę we wrześniu więc narazie nic nie kupuje. Mam zamówioną dostawkę i być może przejmę fotelik maxi cosi od osoby z rodziny i to tyle 😬
Miałam wybraną komodę w ikei to już jej jej ma na stronie nawet 😢 wózek musimy pojechać i obczaić roan ivi ale w sierpniu się to na pewno nie uda..
Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach!! Czekamy na info 🌞🌞🌞
Gówno prawda. Jak 2 miesiące przed będzie gotowe to wystarczy. A jak się czegoś zapomni to nie mieszkamy w dżungli. Tak na prawdę z łóżka w szpitalu można zakupy zrobić i kurier przywiezie 😆 albo z odbiorem w Rossmannie i chłopa wysłać. Tak w praktyce trzeba mieć jakąś pule ubranek, łóżeczko z materacem, rzeczy kosmetyczne, rzeczy do porodu i nosidełko dla dziecka. Reszta to już udogodnienia. Jak się bardzo uprzeć to przeżyjemy bez nich 😆 więc nie martw się, miej zrobiona listę i powoli sobie kupuj. A czasami czekanie jest opłacalne, bo jak inni kupują wcześniej i robią research można z niego skorzystać i samemu nie szukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 08:15
Belma, Wilga27 lubią tę wiadomość
👧🏼29 & 🧔30 +👶🏻2021 + 🐱🐱
18.04 cień cienia 🧐
19.04 ⏸️ już wierzę 😂 🌷
29.04 1 pęcherzyk 💚
8.05 mamy serce 💓
21.05 19 mm 💓 175 ud/min
10+2 Nifty Pro zdrowy 🩵
17.06 prenatalne wszystko ok
14.07 zdrowy chłop
11.08 398 g 🩵
⏩ Wizyta 8.09
Termin porodu 25. 12👶🏼
👧🏼💊Pregna plus, pregna DHA, Acard 150, Szelazo
-
Ale mnie dziś noc przeorała. Wszystko mnie bolało, najbardziej w prawym podżebrzu, uciski, ciągnięcia. Koszmar. 🫣 Dobrze, że dziś wizyta to się pożale, bo ta prawa strona już któryś raz mi daje do wiwatu.
Ja już też co raz więcej rzeczy mam. Dostaliśmy łóżeczko od dalszej znajomej, co prawda myślałam bardziej o dostawkach, ale za darmo to uczciwa cena 😅
Dziś moze podaje trochę fantów na Gemini.
Trzymam kciuki dziewczyny za inne wizytujace!
👩🏻👦🏻😺😺🐶
Starania od 6.2023, z pomocą medyczną od 01.2025
12.03 IUI 2 podejście 🍀🤞🤞
23.03 ⏸️
24.03 betaHcG 213 mIU/ml
26.03 betaHCG 577 mIU/ml
9.04 USG wykazało 3 fasolki z serduszkami 🤯
11.05 🍓🍓🍓 rosną, 3,87 cm, 3,85 i 3,34 cm dzieciaczków
27.05 zdrowe dzieciaczki 🩷🩷🩵
15.07 ekipa ma już🩵 331 g,🩷 311 g, 🩷301 g
4.08 - połówkowe gitówa 💪
19.08 małe pulpeciki 🩵788 g, 🩷 749 g, 🩷712 g
-
Trzymam kciuki za wizyty ✊🏼✊🏼♥️ 2020 - 👧🏼 córeczka
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼 córeczka
⏸️ 13.04
15.04 beta HCG 580,76
23.04 beta HCG 6303
⏩ 02.05 6+5tc 0,77cm zarodek z 💓🥹
⏩ Czekamy na córeczkę 💓
TERMIN: 18.12.2025 🤞🏼🩷
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150,
❌ Encorton 5mg, Duphaston, Luteina - wyłączone w II trymestrze
-
Dzięki Dziewczyny.
Dzisiejsza noc już o wiele lepsza i obyło się i bez tabletek przeciwbólowych i bez wizyty w szpitalu (odpukać). Właściwie po wizycie u mojego lekarza prowadzącego ból się zmniejszył. Może to Młody uciskał w takim miejscu, a po USG trochę się obrócił i dał matce żyć. 🫣Ale nikomu nie życzę takiego bólu...niedoczynność tarczycy, mięśniaki macicy
sierpień 2023 - AP Katowice dr GM
2023/2024 - 6 histeroskopii, usunięcie mięśniaka
➡️I procedura - start: październik 2024 (protokół krótki)
21.10. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 3, 1 zarodek: 5BB
26.10. - 1️⃣ET 5BB❌️
➡️II procedura - start: grudzień 2024 (protokół długi)
25.01. - punkcja; pobrano 7 🥚, zapłodnionych 4, 3 zarodki: 3AA, 3BC, 6 doba 3BB
30.01. - 2️⃣ET 3AA, progesteron 51,80
beta: 7dpt 2,92; 11dpt 2,3 ❌️
2.04. - 3️⃣FET 3BC, progesteron 26
5dpt ⏸️; beta: 6dpt 20; 9dpt 138; 12dpt 811
16dpt USG pęcherzyk ciążowy w macicy
27dpt CRL 0,75cm i migający punkcik na USG
35dpt (7w5d) CRL 1,4cm i bijące ❤️
9w0d CRL 2,4cm ♥️ 11w0d CRL 4,4 cm ❤️
cudzie trwaj 🍀♥️🙏🍀♥️
-
Madzik_ wrote:Dziewczyny.. kiedyś rozmawiałyście o wózkach i fotelikach.
My byliśmy dzisiaj na pierwszych oględzinach.
Chyba się zdecydujemy na wózek Venicci claro a fotelik z bazą cybex Sirona T.
Zostałam mile zaskoczona w sklepie
Sirona to fotelik następny, można go używać dopiero jak dziecko stabilnie siedzi - doczytaj proszę.
Na noworodków jest Cloud.
Ja się nie odzywałam, bo na długi weekend byliśmy w Szklarskiej. Szlaki robiliśmy takie krótsze i w tempie raczej takim emeryckim , co mnie samą trochę irytuje, bo jestem przyzwyczajona, że to ja wszystkich wyprzedzam, a nie ludzie mnie :p. Ale w ogóle mam wrażenie, że brzuch rzucał się w oczy, bo narzeczony się śmiał, że jakbym dostawała 5zl za każde takie wnikliwe gapienie się na moj brzuch, to już by starczyło na jakąś część wyprawki :p
No, a po powrocie się rozchorowałam. I zamiast zestawu Ibuprom+ pseudoefedryna plus Octeangin i Strepsils pije sobie syropek z malin, więc efekt leczenia taki średni :p. Ale szczęśliwie spokojnie mogłam zostać w domu. Dzisiaj mam wizytę to spytam czy może chociaż coś do nosa mogę użyć , bo strasznie ciężko się oddycha.AMH 0,24
👩34 🧔38 🐱
3dc
FSH 11.9
LH 6.2
estradiol 60
20dc (7dpo)
Progesteron 18,6
Estradiol 121
TSH 3,5 ->Letrox 25mg -> 1,8
Starania od 02.2025
15.04.2025 betaHCG 166
17.04.2025 betaHCG 438
22.04.2025 pęcherzyk ciążowy
29.04.2025 CRL 3mm ❤️
6.05.2025 CRL 1cm !
22.05 - 2,5cm
2.06 - 4,36cm
10.06 prenatalne 5,7cm i wszystko na miejscu - dziewczynka 🩷
24.06 103g
17.07 195g
5.08 połówkowe - zdrowe 346g
19.08 490g
-
Nefretam współczuję chorobska 🙁 chcieliśmy we wrześniu wybrać się na przedłużony weekend w góry, ale zaczynamy szkołę rodzenia i dopiero na 1. zajęciach podadzą grafik, a nie ma stałych dni 😕
Wilga ja też nie mam wielu rzeczy, coś tak pokupowałam, ale im brzuch bardziej widoczny tym ja bardziej w proszku się czuje być i jakoś przytłoczona ilością potrzebnych rzeczy 🥲
Planowaliśmy kupić Chicco Baby Hug, żebym mogła zabrać dziecko do salonu itp, ale raczej nie będziemy korzystać z tych dodatkowych opcji typu krzesełko czy bujak i się zastanawiałam nad Lionelo Aurora czy nie wystarczy 🤔 co myślicie? Korzystałyście lub planujecie kupić któreś?Nefretam lubi tę wiadomość
-
Nefretam wrote:Sirona to fotelik następny, można go używać dopiero jak dziecko stabilnie siedzi - doczytaj proszę.
Na noworodków jest Cloud..
Taaak! Taaak! Źle spisałam nazwę z internetu. Już edytuje swój post. Wczoraj tylko zdjęcie zrobiłam fotelika.
Chodziło o cloud.
https://zapodaj.net/plik-aJLG5yfWWM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 09:42
Nefretam lubi tę wiadomość
👨🦱 36l.
👩34l.
W klinice Gyncentrum od Listopada 2020r.
Podchodzimy do In vitro.
1 Transfer 08.11.2021r. 😭
2 Transfer 09.05.2022r. 😭
3 transfer ❌️
4 transfer ❌️
5 transfer❌️
😭😭😭😭😭
2 punkcja
3 punkcja Eurofertil Czechy
6 transfer❌
7 transfer 02.04
5dpt beta 11 prog 14,20
6dpt beta 44,70 prog 30
9dpt beta 89,60 prog 39,28
12dpt beta 312 peog 17
14dpt beta 797,30 prog 17
20dpt zarodek w macicy (CRL 0,15cm) czekamy na Twoje serduszko 🥰
26dpt mamy serduszko 🥹🥹 CRL 0,55cm
27dpt krwiewienie, sor, serduszko biję
30dpt CRL 0,93 cm
-
KasiaXXX wrote:A co do bólu pleców Taterniczka - bardzo współczuję
Mam nadzieję, że minie i obejdzie się bez szpitali, i tym podobnych.
Ja miałam na weekend kryzys - nie wiem co to było. Wyszłam z kąpieli i położyłam się na kanapie w salonie na lewym boku, po 10 minutach zaczęło mnie kluć jakby serce/żebra, ale tylko wstałam i powiedziałam mężowi, że coś mnie kłuje jak tak leżę, więc się podniosłam.
I od tego momentu było coraz gorzej.. nie mogłam oddechu złapać, kichnąć, kaszlnąć, spałam całą noc na prawym boku, bo na lewym od razu mnie ściskało. Aż brakło tchu. Tak jakbym miała coś z żebrami, nie z sercem.
Nigdy takiego czegoś nie czułam.. trzymało mnie to dwa dni, w nocy z soboty na niedzielę znowu aż płakałam z bólu, Mąż dał mi Apap i dopiero minęło. Dziś poniedziałek i jak kładę się na lewym boku to odrobinkę tylko coś czuję, ale już mogę normalnie komfortowo spać i oddychać.
Nie wiem do dziś co to było 😡 Albo Mała mi gdzieś uciskała i kopała, i przy mojej skoliozie narządy przesunęły się w stronę żeber, albo gdzieś nadwyrężyłam, chociaż nic nie robiłam na weekend.
Mam nadzieję, że ten ból już nigdy nie wróci.
Kasiu też mam takie bóle. Lekarka mówi,że to z niedoboru magnezu. Suplementuje ile mogę, ale jak jeden dzień bym wzięła mniej to mam to samo. Bol mięśni w okolicy serca/żeber. Muszynianka ekstra magnez pomaga. -
Wilga27 wrote:Dziewczyny, współczuję tych bóli niewiadomego pochodzenia
Dziewczyny powodzenia dziś na wizytach!! Czekamy na info 🌞🌞🌞
Wilga ja też nie mam nic kupione. Teraz dostałam ubranka od mojej siostry, plus kupiłam pare sztuk w ciucholandzie w Polsce. Myślę,że jeszcze jest czas. Do grudnia przecież jeszcze ponad 4 miesiące. Ja myślę, że na pierwsze miesiące postawię na minimalizm. W tych czasach można przecież wszystko dokupić online w sekundzie.Wilga27, Fabregasowa lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Jestem po wizycie.Odnoście tego obciązenia glukozą to lekarka sie zdziwiła ze nie pobrali mi z palca glukometrem ,że musiałam czekać 2 h,ogolnie była w szoku ale tak czy inaczej wyszla mi cukrzyca.Cukier na czczo 95 po 1h 173 po 2h 112.
Najważniejsze że moja miłość ma sie dobrze i waży 719g😊Belma, KasiaXXX, Delfi, Szu_szu, Książkara_w_ciąży, Babsi lubią tę wiadomość
💃84
🕺90
Punkcja 15 marzec 2025
4.1.1 4.1.2❄️
Transfer 20 marzec 2025 5.1.1 embrioglue
9,11dpt⏸️
12dpt-beta 634mlU
14dpt-beta 1598mlU
16dpt-beta 3748mlU
1 Usg po transferze 17 kwiecień 2025❤️🥰
17.04 ❤️0.85cm kruszynki🥰
13.05 crl-4cm. ❤️168 fhr
20.05 prenatalne CRL 5.1cm
27.05 kluska ma 6.23cm😊
15.07 356g szczęścia😍
26.07.połówkowe 505g chłopczyk😍
19.08 719g 🐻
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Hmm ale jak z palca glukometrem? Badanie krwi jest dokładniejsze niż glukometr. A to czy tym czy tym to nie ma znaczenia. Na każdej krzywej trzeba czekać 2h.Starania zaczęte 08.24.
Wszystkie pecherzyki z lewego jajnika, pecherzyki pekaja za późno kiedy maja pow 30mm
PCOS, AMH 7.5, hiperinsulinemia
💉w listopadzie w 9 dniu cyklu zastrzyk Otrivelle, nie pomógł.
⛔️ w grudniu dwa pecherzyki dominujące, lekarz odmówił podania zastrzyku
💉w styczniu zastrzyk 8 dzień cyklu, pękłNie wyszło
💉w lutym zatrzyk przy już za dużym pęcherzyku 17mm, niepowodzenie.
💉 marzec- miesięczny urlop. Udało się bez zastrzyku i leków🥰
🍼 04.03. Początek ciąży
29.03. Dwie kreski na teście, beta 132
31.03. Beta 380, progesteron 46.
04.04. Beta 2461.
08.06. To będzie dziewczynka! 🌸
Termin 02.12. -
Izuś84 wrote:Hej dziewczyny.Dziś byłam na obciążeniu glukozą.
Siedziałam tam ponad 5 godzin!
Czy to normalne ze najpierw czeka sie na wynik z krwi na czczo (ok.2h) a pozniej pije sie tą glukozę?
Normalnie paranoja jakaś.
Aj dobra doczytałam wcześniej :o
Chora akcja.Starania zaczęte 08.24.
Wszystkie pecherzyki z lewego jajnika, pecherzyki pekaja za późno kiedy maja pow 30mm
PCOS, AMH 7.5, hiperinsulinemia
💉w listopadzie w 9 dniu cyklu zastrzyk Otrivelle, nie pomógł.
⛔️ w grudniu dwa pecherzyki dominujące, lekarz odmówił podania zastrzyku
💉w styczniu zastrzyk 8 dzień cyklu, pękłNie wyszło
💉w lutym zatrzyk przy już za dużym pęcherzyku 17mm, niepowodzenie.
💉 marzec- miesięczny urlop. Udało się bez zastrzyku i leków🥰
🍼 04.03. Początek ciąży
29.03. Dwie kreski na teście, beta 132
31.03. Beta 380, progesteron 46.
04.04. Beta 2461.
08.06. To będzie dziewczynka! 🌸
Termin 02.12. -
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie 🤪
Widziałam w necie otulacz na zamek do spania, np. sleepee, ale to jest chyba cienkie dość.
Kiedy się tego używa? Wsadza się potem bobasa do śpiworka do spania? Czy sam śpiworek (ten zapinany z dziurami na rączki wystarcza? 🤔 -
Babsi wrote:Kasiu też mam takie bóle. Lekarka mówi,że to z niedoboru magnezu. Suplementuje ile mogę, ale jak jeden dzień bym wzięła mniej to mam to samo. Bol mięśni w okolicy serca/żeber. Muszynianka ekstra magnez pomaga.
Kurcze. Dziwne, bo ja codziennie biorę 2x Magne B6 ForteAle póki co ten ból minął. Ja jednak mam nadzieję, że to było od jakiegoś przeciążenia się, bo typowo taki ból żeber jak przy kichaniu, kaszlu, właśnie przy nadwyrężaniu tej strony. Dziś np. nie czuję już nic 🥰
Nefretam - współczuję chorobyMam nadzieję, że szybko puści! Sama się obawiam tej jesieni jak to będzie z przeziębieniami.
Co do dostawki ja byłam nastawiona na Lionelo Luna, ale teraz się waham nad Lionelo Leonie Plus, bo ona ma opcje kołyski, a Luna nie. Co myślicie, przydaje się ta opcja kołysania na tyle, żeby dopłacać prawie 300 zł więcej za inną wersję dostawki?
Izus - bardzo współczuję cukrzycy, tak z ciekawości, bo nie wiem jak to będzie u mnie - co powinnaś teraz dalej robić? Dieta, leki, diabetolog?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia, 10:57
Delfi, Nefretam lubią tę wiadomość
-
Hej 😊
Nie odzywałam się przez weekend ale taki odpoczynek od forum jest mi czasem potrzebny.
Współczuję mocno tych wszystkich bóli i niedogodności. Ja sama miałam parę razy takie uczucie kłucia w żebrach/mostku i chyba faktycznie tak jak pisze Babsi, ma to związek z magnezem. Łapią mnie czasem skurcze w nogach, zwłaszcza w nocy i staram się pić często Muszyniankę i dodatkowo brać magnez ale musze kupić jakiś z większą zawartością. Obecnie biorę z SFD 3x2 tabletki i to daje 600mg. Wolałabym chyba w 1 lub w dwóch tabletach tyle przyjąć bo inaczej zapominam, zwłaszcza jak jestem w pracy.
Wilga nie przejmuj się, ja też jeszcze praktycznie nic nie mam. Kupiłam tylko zestaw (kokon, rożek i jakieś dodatki), 1 pajacyk i bluzeczkę no i mamy nową szafę. Zakupy planuje dopiero na wrzesień. MadCat dobrze pisze, nie dajmy się zwariować bo to nie wyścig 😊Jedne już mają praktycznie wszystko bo tak wyszło a inne zdążą jeszcze do grudnia uzupełnić braki🥰👩🏻34 👨🏼🦱41 🐱
starania od kwietnia 2024 r.
10.2024 biochem 💔
13 cs 🤞🏼 kwiecień
21.04 ⏸️ ❤️
23.04 beta - 626,17 mIU/ml, prog - 52,20 ng/ml
25.04 1479 mlU/ml
07.05 4,6 mm Pingwinka z ❤️
29.05 2,6 cm do kochania 🥰
18.06 prenatalne (6,4 cm zdrowego maleństwa)🩷
16.07 ważę 150 g i jestem siłaczką😻
13.08 połówkowe (340 g słodkiej dziewczynki )