X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2025 🍼❤️
Odpowiedz

Grudzień 2025 🍼❤️

Oceń ten wątek:
  • Chałwa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ... z jednej strony się cieszę, że Mała już rozpakowana bezpiecznie, a z drugiej z chęcią bym ją wsadzila z powrotem do środka na te 2 tyg. Jakoś nie byłam kompletnie gotowa na taki termin i brakuje mi tych 2 tyg z nią w środku. Normalnie siedzę, patrzę w ten inkubator i płacze jednocześnie się ciesząc, że jest bezpieczna tutaj. No nie da się mieć ciastka i zjeść ciastka. Dobrze, że mąż zaraz z kebabem wróci.. mam nadzieję, że nie zapomniał o bułce słodkiej albo pączku ...

U nas game changer to ta lampka w szpitalu. Świetna jest w nocy

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:47

1 dc - 27.02.2025
    🥚pik - 24/25.03.
    5.04.25 - ⏸️

👣 25.11.2025 (36+6) , 2800 g , 10 pkt.

TP 17.12.25

age.png
‹‹ 543 544 545 546 547
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ